Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

gymibo

Yurt dışından ürün getirmek mümkün mü?

Önerilen İletiler

gymibo    137

Merhaba saygideger sevgili hocalarim,abilerim,ablalarim. :) Herkese saglikli gunler. Sorum şu; Acaba yurtdışı uçuşlarında mevcut kullandigim urunleri yurtdisina cikarabilir miyim? 3 flakon ilac soz konusu miktar olarak. Herhangi bir deneyimi olan varsa anlatabilir mi? İllegal sayiliyorsa basima bela almak istemem. Tesekkurler.🙏🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.189
gymibo, 6 dakika önce yazdı:

Merhaba saygideger sevgili hocalarim,abilerim,ablalarim. :) Herkese saglikli gunler. Sorum şu; Acaba yurtdışı uçuşlarında mevcut kullandigim urunleri yurtdisina cikarabilir miyim? 3 flakon ilac soz konusu miktar olarak. Herhangi bir deneyimi olan varsa anlatabilir mi? İllegal sayiliyorsa basima bela almak istemem. Tesekkurler.🙏🏻

Kimse bir şey olmaz diyemez ama ben defalarca 2 kutu testo ile yurt dışına ve sayısını unuttuğum yurtiçi  seyahatlerim oldu. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
SPECTRE, Şimdi yazdı:

Kimse bir şey olmaz diyemez ama ben defalarca 2 kutu testo ile yurt dışına ve sayısını unuttuğum yurtiçi  seyahatlerim oldu. 

Yani her çantayı bireysel arıyorlar mı?  en kotu sorun cikartirlarsa cöpe atarim orada ama hani yasal islem tarzi bir durumdan cekiniyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.189
gymibo, Şimdi yazdı:

Yani her çantayı bireysel arıyorlar mı?  en kotu sorun cikartirlarsa cöpe atarim orada ama hani yasal islem tarzi bir durumdan cekiniyorum

x-ray den geçiyor zaten orada her şeyi görüyorlar. El çantasına sakın alma da. Koyacaksan valize koy. El çantasında şampuanımı bile aldılar :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
SPECTRE, 7 dakika önce yazdı:

x-ray den geçiyor zaten orada her şeyi görüyorlar. El çantasına sakın alma da. Koyacaksan valize koy. El çantasında şampuanımı bile aldılar :D 

Tamamdir valize koyayim :) En kotu gider cope atarim,sampuani aldiklarinda herhangi bir islem oldu mu yoksa sozlu uyari mi yaptilar hocam? daha once bir deneyimim olmadigi icin heyecanliyim biraz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    1.953
gymibo, 1 saat önce yazdı:

Tamamdir valize koyayim :) En kotu gider cope atarim,sampuani aldiklarinda herhangi bir islem oldu mu yoksa sozlu uyari mi yaptilar hocam? daha once bir deneyimim olmadigi icin heyecanliyim biraz

Hiç bir şey olmaz 1,2 parça ilaçla ama dolu dolu giderseniz valiz %100 alır ve cezai işleme tabi tutulursunuz. Şampuan, diş macunu, nemlendirici, sprey böyle şeyler belli ml üstü olunca yasak risk oluşturduğu için almazlar direk çöpe atarlar veya uçak bagaj valizinize koymanızı söylerler.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
Bay-T, 1 dakika önce yazdı:

Hiç bir şey olmaz 1,2 parça ilaçla ama dolu dolu giderseniz valiz %100 alır ve cezai işleme tabi tutulursunuz. Şampuan, diş macunu, nemlendirici, sprey böyle şeyler belli ml üstü olunca yasak risk oluşturduğu için almazlar direk çöpe atarlar veya uçak bagaj valizinize koymanızı söylerler.

Abi cok tesekkur ederim icimi rahatlattin 3 flakon ilac olacak totalde onlarida bagaj valizime kaldiririm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    419

Bence 1 flakonu cebine koy 2 flakonu çantaya öyle geçersin 😃

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sietre    28

İstanbul aiportta güvenliğim. 3 5 kutu ilaca kimse bakmaz. Bu Özbek Türkmen'ler koli koli kanser ilaci taşıyor onların da rapor fatura yoksa izin vermiyoruz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
Ironmann, 10.07.2023 - 09:10 yazdı:

Bence 1 flakonu cebine koy 2 flakonu çantaya öyle geçersin 😃

Hahaha denemeye deger mi dersin hocam :)) 

sietre, 10.07.2023 - 10:01 yazdı:

İstanbul aiportta güvenliğim. 3 5 kutu ilaca kimse bakmaz. Bu Özbek Türkmen'ler koli koli kanser ilaci taşıyor onların da rapor fatura yoksa izin vermiyoruz 

Sietre hocam tamam tamamen icim rahatladi suan sektorden birini gormek cok iyi oldu. Baktilar ve sorun cikardilar diyelim cöpe atsam bir sorun olmaz degil mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    773

Bagaja verdiğin sürece bu ölçekte ilaç hiç bir sıkıntı yaratmıyor, belki 50ye yakın ülkeye bu şekilde gidip geldim.

Ama mesela uyku apnesi için kullandığım cpap aletine takık durumdalar her seferinde açıp bakıyorlar çözemedim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
Mickey, Şimdi yazdı:

Bagaja verdiğin sürece bu ölçekte ilaç hiç bir sıkıntı yaratmıyor, belki 50ye yakın ülkeye bu şekilde gidip geldim.

Ama mesela uyku apnesi için kullandığım cpap aletine takık durumdalar her seferinde açıp bakıyorlar çözemedim.

Hocam tecrubeleriniz icin tesekkur ederim🙏🏻 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    419
gymibo, 13.07.2023 - 15:37 yazdı:

Hahaha denemeye deger mi dersin hocam :)) 

Sietre hocam tamam tamamen icim rahatladi suan sektorden birini gormek cok iyi oldu. Baktilar ve sorun cikardilar diyelim cöpe atsam bir sorun olmaz degil mi

Flakon x ray de ötmez büyük ihtimal arka ceplere koy oversize tişört giy tamam bir arkadaş böyle botoks ilacı getirmişti ahahaha

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
canayyldx    0

Merhabalar Sevgili hocalarım ve deneyimi olan abilerim kardeşlerim;

5 Mayıs tarihinde okul okuma amaçlı Almanyaya gitmem gerekiyor ve halihazırda propionat küründe olduğumdan çıkarken yanımda 3 4 ml flakon testosteron propionat götürmem gerek. Orada bir satıcı bulana kadar, çünkü bildiğiniz üzere 2 günde bir propionat enjeksiyonu yapılmalı. Bu konuda çevremde çok farklı görüşü olan tanıdıklarım mevcut. Bu konuda tecrübesi olan hocalarım sizce ne yapmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.189

Bugün açılan aynı içeriğe sahip ikinci konu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    54
canayyldx, 1 dakika önce yazdı:

deneyimi olan var mı bu konuda. İllegal oldugundan hapis diyenler bile var.

@gymibo

Almanya'da bir bilgim yok lakin izin vereceklerini düşünmüyorum en fazla bir kaç kutu eczane malı sokarlar diye düşünüyorum.

Fakat herhangi bir spor salonuna gidersen sağlam bir vücudu olan birine gidip danışır veya salondaki çalışanlara, PT'lere veya salon sahibine danışırsan temin edersin diye düşünüyorum hızlıca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    156

avrupada satıcı bulma işi daha sıkıntılı ve daha pahalıya bulursun ürünleri. Tr den ürün götürmen daha kolay olacak gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
canayyldx    0

Arkadaşlar ben son karar olarak yanımda 1 flakonun yarısı testo götüreceğim Ali Acar ile de görüştim sıkıntı olmayacağını söyledi.

Böyle bir deneyimi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi rica etsem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0

Merhabalar,

Arkadaşım Almanya’dan gelecek ve onun aracılığıyla peptid siparişi verdim. Toplamda 30 flakon ürün var. Bavulda uçakla getirilmesi durumunda herhangi bir sorun yaşanır mı? Bu konuda tecrübesi olanların görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim.

İyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.189
rawbb, 17 dakika önce yazdı:

Merhabalar,

Arkadaşım Almanya’dan gelecek ve onun aracılığıyla peptid siparişi verdim. Toplamda 30 flakon ürün var. Bavulda uçakla getirilmesi durumunda herhangi bir sorun yaşanır mı? Bu konuda tecrübesi olanların görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim.

İyi forumlar.

30 flakon? O.o Yakalanir ve idam edilir xD

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
SPECTRE, 2 dakika önce yazdı:

30 flakon? O.o Yakalanir ve idam edilir xD

Acaba 10nu bavula 10 u kabin bagajına koysa dedim de kabine de almazzlar herhalde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.189
rawbb, 12 dakika önce yazdı:

Acaba 10nu bavula 10 u kabin bagajına koysa dedim de kabine de almazzlar herhalde

İlk kabinden paket olur sıvı sokamaz zaten kabine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
gönderildi (düzenlendi)
SPECTRE, 48 dakika önce yazdı:

İlk kabinden paket olur sıvı sokamaz zaten kabine

Peptidler toz halinde hepsi

tarihinde rawbb tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Arnoldswazz
      Arkadaşlar bir tanıdığım Ukrayna'da yaşıyor eczaneden testo aldıracağım testo prop var ve fiyatları o kadar ucuz ki 25 TL 1ml Balkan Pharmanın fiyatı çerez gibi orda satılıyor sizce kargo göndertsem gümrükte sıkıntı çıkarmı daha önce yapan oldumu ve oralardanda sadece Ukrayna'ya satış yapan siteler boş ilaç koyuyolarmı bilgi sahibi kişileri bekliyorum 
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese Merhaba,
      Uzun senelerdir amatör olarak bu spor ile ilgileniyorum. Yaş 32 belli bir yaşa geldik bazı şeyleri de deneyimlemek ve biraz kendime artı katmak için bu yola gireceğiz fakat sorum şu ;
      Çok bilindik önde gelen hocalarımızdan birisi ile çalışıyorum , yurtdışından Türkiye ye ilaç sokmanın net bir şekilde imkansız olduğunu, tüm hammaddelerin çinden geldiğini burda üretildiğini söylüyor. Dolayısıyla gelen hammaddeleri üreten kişiler bile içeriğini ölçemiyor. Bu sebeple içersinde ağır metaller bulunması ve burada steril olmayan ortamda üretilmesi sebeplerden dolayı cok ilerleyen yaşlarda alzheimer vs gibi hastalıklara bile sebep olabilir bilgisini aldım. Ülkeye üretilmek üzere giren hammadde dışında hiç mi eczane ürünü , veya hiç mi orjinal üretim labaratuvar ürünü yok testosteron anlamında sizce konu hakkında fikir alışverişi için açtım net bilgiye dayalı cevap verenlere teşekkürler.
    • Yazan: Jamaica
      Bir arkadaşım yakın zamanda İngiltereye gidicek Onunla beraber hangi ilaçları  getirtebilirim bilen biri varmı Şimdiden teşekkürler 
    • Yazan: arifkarakaya
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Temmuz sonu gibi balkan turu düşünüyorum Arnavutluk, Karadağ, Kosova, Makedonya gibi buralardan eczane testosteronu getirebilir miyim? 5 kutu kadar olacak yani 20 haftalık kür düşünüyorum kürün geri kalan ilaçlarını Türkiye'den de temin ederim diye düşünüyorum dönüş uçakla olacak herhangi bir sıkıntı çıkar mı sizce?
    • Yazan: Atad
      Merhabalar İngiltere'deki abilerim aracılığı ile kendi kullanımım için Steroid getiricegim. zamanında sarms getirttim kişisel kullanım olduğu için ve İngiltere'de bilimsel amaçlı internette her türlü satılıyor. Fakat esas konum steroit getirtmek. Havaalanı gümrük sıkıntısı çekmiyorum az dozajlarda kişisel kullanım seviyesinde getiricegim için problem olmuyor fakat nereden temin edeceğim bilmiyorum yardımcı olucak abilerim varsa yapabilirler İngiltere'de sağlam steroit nerden temin ederim ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.