Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

bbugrraa06

Ilk kürüme gireceğim - aklıma takılan bazı sorular var! yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

bbugrraa06    0

Merhabalar,

İlk kürüm 19 yaşındayım pek sağlıklı olmasa da yani tam zamanlı,4 yıldır spor yapıyorum uzun esterli girmeyi düşündüğüm testesteron ve boldenone takviyelerini kullanacağım.

  1. Proviron kullanmalı mıyım?
  2. Ne zaman başlamalıyım?
  3. sonrasında pctyi nasıl yapmalıyım?

Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum 🙏🏼

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Oathbreaker    54

Proviron shbg yükseltiyor kür içinde eğer libido problemi veya aktif cinsel hayatın yoksa kullanmamanı tavsiye ederim, kür içindeki verimini düşürür serbest testosteron oranını azaltır

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bbugrraa06    0
Oathbreaker, 1 saat önce yazdı:

Proviron shbg yükseltiyor kür içinde eğer libido problemi veya aktif cinsel hayatın yoksa kullanmamanı tavsiye ederim, kür içindeki verimini düşürür serbest testosteron oranını azaltır

Göğüs uçlarım biraz büyük fikrine güvendiğim bi arkadaşım jinekomasti olma ihtimalin yüksek dedi hafta da 500 testo vurmayı düşünüyorum provironu da fazla testesteronun östrojene dönmesini engellemek için kullanmam gerektiğini söyledi yanılıyor mu?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    54
bbugrraa06, 8 dakika önce yazdı:

Göğüs uçlarım biraz büyük fikrine güvendiğim bi arkadaşım jinekomasti olma ihtimalin yüksek dedi hafta da 500 testo vurmayı düşünüyorum provironu da fazla testesteronun östrojene dönmesini engellemek için kullanmam gerektiğini söyledi yanılıyor mu

Arimidex veya nolvadexle karıştırmış olabilir. Östrojen gelişim için önemli arimidex kullanmanı önermem E2 seviyen referans aralığının 3 katı üzerinde olmadığı sürece onu kendin gözlemleyip kullanırsın lakin göğüs ucundaki reseptörlere bağlanan nolvadex işini görür jinekomasti, kaşıntı v.s için.

Eğer diyosan ben testo östrojene dönmesin lakin ilaçlardan daha fazla verim almak istiyorum reseptörlere daha fazla bağlansın haftada 200 MG Masteron ekleyebilirsin.

Proviron Masteronun çocuğu sayılır çok etkili değil eğer diyorsan Masteron kullanmam 50 MG Proviron kullanırsın günlük.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    363

19 yaşında kür’e girmek için çok erken yaşta değil misin güzel kardeşim, emin misin bundan ?

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhanx    8

hocam emin misiniz proviron shbg ile bağlanarak daha fazla testosteronu serbest bırakır aynı zamanda su tutumu ve aromatizasyonu azaltır. bu sebeple arkadaşınız jinekomasti olma ihtimalinizin azalacağını söylemiştir ki bir nevi doğru.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    54
Mhanx, 9 dakika önce yazdı:

hocam emin misiniz proviron shbg ile bağlanarak daha fazla testosteronu serbest bırakır aynı zamanda su tutumu ve aromatizasyonu azaltır. bu sebeple arkadaşınız jinekomasti olma ihtimalinizin azalacağını söylemiştir ki bir nevi doğru.

Çakma AI olarak biraz işlev görür lakin vücuttaki hem shbg hem free testoyu etkileyerek bunu yapar kürü baltalar, değmez. Yüksek E2'den ötürü yarım Arimidex veya duruma göre eod 10 MG Nolvadex iş görür problem geçene kadar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    205
Oathbreaker, 7 saat önce yazdı:

Proviron shbg yükseltiyor kür içinde eğer libido problemi veya aktif cinsel hayatın yoksa kullanmamanı tavsiye ederim, kür içindeki verimini düşürür serbest testosteron oranını azaltır

Masterolone kür içi verimi mi düşürür? Ne? ne :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    54
Vezuchiy, 16 dakika önce yazdı:

Masterolone kür içi verimi mi düşürür? Ne? ne :D

Proviron öncesi sonrası free testosteron testi yap farkı görürsün.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhanx    8

hocam yanlışınız var, proviron kür verimini arttırır, shbg ile bağlanır ve  daha fazla testosteronu serbest bırakır.

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Waxorion    40

Masteronun amacı alınan testosteron fazlalığını östrojene çevirmemesi diye biliyorum yani testosteron dan önce bazı reseptörlere daha hızlı yapıştığı için free testosteron seviyesinde yükseltir 

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: deluxes
      Merhaba,
      Yakında test, tren, boldenone ve anadrol kürüne başlayacağım. Boldenone ve anadrolu ilk defa kullanmış olacağım.
      Forumda bazı boldenone ön yükleme gibi konular gördüm. İlk hafta çok yüksek doz enjekte ederek boldenonun erken açılması gerçekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz bir durum mudur? 
      Tecrübesi bilgisi olanlar varsa dinlemek isterim.
      Teşekkürler.
    • Yazan: Jöhtürk
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 32 Boy : 1.81 Kg : 97 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg (iran ve overdose) Boldenon 500mg (overdose, glin) Kürümün 9.haftasından beri overdose bolde testo, glin bolde ve iran testo kullanıyorum. yaz mevsiminin gelmesi ile iştahım kesildi. çocukluğumdan gelen bir lanet olası hastalık diyelim. yaz başladığından beri mecburiyetten kürümde kas hacmi ve yağ yakımı definasyon olarak ilerliyorum. 3000 kalori sabit alıyorum. kan testlerime göre durumlar nasıl? kürü gittiği yere kadar devam ettirmek istiyorum ya da 24 hafta sonunda 1 ay only testo gidip kış sezonuna doğru deca testo kürüne girmek istiyorum. bu yüzden boş yere pct yapmak istemiyorum. 
      Son 5 gündür ilk idmanımı dün hafiften atabildim. güneş yanığı sebebiyle antrenman yapamadım, crp değeri bu yüzden yüksek olabilir, hala yanık yaraları ve su toplaması var. 
      ilaçlara gelirsek ne ağrı ne ödem sorunu yaşıyorum. bundan önce science pharmachem kullanıyordum, ödem yapmıyordu ama 3 gün topal geziyordum. overdose, glin ve İran testoda ne ağrı ne ödem yaşadım. bacaktan turuncu uç ile enjeksiyon yapıyorum.
      Kan testine göre dikkat etmem, düzeltmem gereken yerler nelerdir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
       
    • Yazan: Jöhtürk
      Merhabalar spordaşlar nasılsınız? 
      İlk kürümün 13.haftasıdayım, 24 haftaya kadar devam edeceğim. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 32 Boy 1.81 Kilo 97 KÜR İÇERİĞİM:
      500mg testo 400 mg boldenone Son 1 yıldır düzenli antrenman yapıyorum. spor geçmişim ise 5 sene civarı vardır. İlaç markası overdose testo, bolde, iran testo. Kür boyunca 4000 kaloriye yakın civarlarda temiz beslendim. mevcut kilom kür öncesi 95 96 civarıydı. Doğal olarak 1 senede 61 kilodan 95 civarına çıktım. mevcutta yağ oranım çok az fazla olduğu için hem temiz büyüyüp hem yağ yakma odaklı ilerledim. kas kütlem arttı ve yağ oranımı düşürdüm.
      Ölçü takibimden bunu anladım;
      kür öncesi kol 41 sonrası 44 omuz kür öncesi 131 kürde 137 göğüs öncesi 104 kürde 112 Sıcaklıkların artmasıyla aldığım kalori 2800 3500 arası civarına düştü ve ne yaparsam yapayım yiyemiyorum. Küçüklüğümden beri yazları iştahım kesilir, kışın açılır. Kan değerlerimde kolesterol harici bir problemim yok, her şey olması gerektiği gibi. Haftaya tekrar kan vereceğim. Ekstra olarak iştah için sigarayı da bıraktım, 3 gündür içmiyorum.  
      SORULARIM:
      Kilomu 90 civarına çekip büyümeye devam edebilir miyim? boldenone ile daha önce bunu yapan var mı?  KÜR ÖNCESİ:
       
      KÜR SONRASI:
       
    • Yazan: Osman059
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.

      16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
      IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
    • Yazan: okanngkc
      Merhaba arkadaşlar, selamlar
      Pazartesi günü başlayacağım ilk kürüm için bilgi ve desteğinize ihtiyacım var.
      KİŞİSEL VERİLERİM
      YAŞ: 24
      BOY: 187
      KİLO: 95
      KÜR PLANLAMAM
      TEST. E 500MG 
      DECA 300MG 
      BOLDENONE 400MG
      KORUYUCU VE VİTAMİNLER
      NAC600, ZINC220, BENEXOL B12, BLACK GUARDIAN, MONSTER PAK, ALPHA KING, FLEX COMPLEX, OMEGA 3, D-VİTAMİNİ, ESTER-C, ENGİNAR SUYU, BİTKİSEL KÜR PRO V2
       
      Hocalarım, arkadaşlarım planlamam hakkında her türlü fikir ve yardımınıza açığım. 24 hafta yapmayı düşünüyorum. Kürün başında test. e, deca, boldenon ile direkt başlamalıyım yoksa decayı sonradan mı dahil etmeliyim? Artı olarak eklemem gereken veya sürecimi baltalayacak, çıkarmam gereken koruyucular ve dikkat etmem gereken şeyler hakkındada yardıma ihtiyacım var. Kür öncesi kan değerlerim ve güncel formumu ekte bulabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻 
          

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×