Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mhanx

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

Mhanx Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

Güncel Profil Ziyaretleri

157 profil görüntüleme
  1. hocam yanlışınız var, proviron kür verimini arttırır, shbg ile bağlanır ve daha fazla testosteronu serbest bırakır.
  2. hocam emin misiniz proviron shbg ile bağlanarak daha fazla testosteronu serbest bırakır aynı zamanda su tutumu ve aromatizasyonu azaltır. bu sebeple arkadaşınız jinekomasti olma ihtimalinizin azalacağını söylemiştir ki bir nevi doğru.
  3. bence belirli bir seviyeye gelmeden önce hiç bulaşmamalısın, öncelikle kalori açığı ve idmanlarla kilo vermeye bak. Zaten vücudun şekle girdikçe motive olmaya başlarsın. Bu evrede steroid olaylarına başlarsan, ileride bunları almadan yaptığın spor sana boş zaman harcamak gibi gelecek ve işler çok daha kötü bir hal alacaktır
  4. hocam masteron dht boldenon dht değil testosteron türevi. Şuan için şöyle söyleyelim genelde testo primo npp şeklinde güzel bir döngü girebilirsin ama primo pahalı ve dozaj yuksek aldığında yüksek ml enjeksiyonda sorunlar yaratabilir. Hatta Wesley wissers bir paylaşımında primonun yerine masteron tercih ettiğini ve kendi vücudunda ikisi için bir fark yarattığını düşünmediğini söylüyor. Yani sen bence testo masteron yanına da boldenon yerine npp ekleyebilirsin. bu şekilde testo türevi dht türevi ve nor19 türevi kullanmış olursun. Daha efektif. Boldenon masteron yapanda var tabi.
  5. Primobolon yerine alternatif ne kullanabilirim?

    aynen bende pirimo yerine masteron enant almak istedim ama bulamadım. masteron ve primo dht türevi boldenon testo türevi olunca genelde yurt dışında şuanda pirimo yerine masteron gidiyorlar
  6. Primobolon yerine alternatif ne kullanabilirim?

    hocam primo orjinali vb bulmak zor o sebepten ötürü aynı etkiyi almak için masteron alıyorlar genelde. Primo eski dönemde altın gibiydi. Son dönemlerde masteron popüler olmaya başladı. primo ve masteron ikiside dht türevi, ikiside aromatize olmaz. şöyle bir durum var masteron ilk başlarda prop formda üretildi. Enant formu sonradan çıktı. Piyasada tr de bulabilir misin bilmiyorum, ayrıca masteron enant 1ml 200mg içeriyor yani sen ilerde 600mg primo dururken 6ml vuracakken 600mg masteronda 3ml vuracaksın.
  7. Primobolon yerine alternatif ne kullanabilirim?

    primonun alternatifi masteron.
  8. Lantus insülin kullanımı hakkında bilgiye ihtiyacım var?

    Glifor kullan bence yarım tablet.
  9. Lantus insülin kullanımı hakkında bilgiye ihtiyacım var?

    katılıyorum 10gun boyunca herşey güzel olup 11. gün olmamasının garantisi yok
  10. Lantus insülin kullanımı hakkında bilgiye ihtiyacım var?

    insülin çok riskli ama kullanımı sabah ilk öğün birlikte, genelde 10kilo başına 1 ünite yani 80kilo birisi 8 ünite alması ideal bu alınan karbonhidratlada alakalı Cruise da 5 ünite gidiyorlar genelde ama çok daha profesyonel birisine danışman daha iyi olur riskli bir kalem 100 ui içeriyor günde 8iu alırsan ortalama 1 kalem 12 gün gider.
  11. Uzun ester definasyon kürümü nasıl şekillendirmeliyim?

    hocam selamlar. Ben en çok cut yaparken şöyle verim alıyorum belki düşünürsün. ilk 3 hafta 300 test prop 300 mast 150 tren ace. sonraki 3 hafta 300 test prop 300 mast 210 tren ace. form genelde 6 haftada geldiği için burda kesiyorum. ilk hafta clenbuterol 0.02mg ikinci hafta 0.04mg üçüncü hafta 0.06mg dördüncü hafta 0.08mg 5. hafta kesiyorum. 6.hafta tekrar 0.02mg 7.hafta 0.04mg sabah ve idman öncesi diye ikiye boluyorum ve sabah dozu aç karnına alıyorum cleni. tiromel sabah aç karnına 25mcg yarim tablet glifor ilk öğün ile birlikte. Oxandralone kullanacaksan onuda ben günlük 40mg alıyordum gene 20mg ilk öğün ile birlikte diğer 20mg 8 saat boşluk bırakarak. arimidex ben 1.5 tablet alıyorum 1 hafta için onuda pazartesi çarşamba cuma olarak benim için bu miktar yeterli oluyordu
  12. Dozaj arttırmanız gerektiğine ne zaman karar veriyorsunuz?

    hocam her hafta girdiğin kilo ve tekrar sayılarına bakman lazim, baktın güçlenmiyorsun ilk önce beslenme bakıp kalori yükseltmeye gideceksin baktın, gene olmadı dinlenme düzenine kontrol edeceksin ve kalori tekrar gözden gecireceksin😁 herşey güzel ama güç artışı yok hatta geriye gidiyorsun işte o zaman dozaj arttırımına gitmek gerekebilir aldığın dozajlara bakarak tabi.
  13. Oxy2gen pharma yohimbine alınır mı?

    Hocam ürünleri bildiğin İzmir'den karayoluyorlar, bunların oxy2gen diye hatta ilk siteleri vardı, sonra İzmir'de oxygenpharma basıldı yanılmıyorsam,aynı gün nerdeyse sitede kapandı, muhtemelen ortak bir çalışma ortamı vardı bunlarla
  14. Kür başlangıcı hastahane de hangi bölüme randevu almalıyım?

    hocam ben genelde dahiliyeye alıyorum. doktora da istediğim testleri söylüyorum, spor yaptığımı ek besinler aldığımı söyleyip bir terslik var mı yok mu kontrol ettirmek istiyorum dediğimde şuana kadar hiçbir problem yaşamadım, cbc, glukoz, prolaktin, estradiol, Total testosteron, serbest testosteron, t3-t4-tsh,alt,ast,ggt, bun-kreatinin, HDL,ldl,Total kolesterol, crp, d vitamini ve B12 vitamini istediğim analizler genelde.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×