Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

best16.5

Testosteron dışında zararları en az olan anabolik steroidler hangileridir?

Önerilen İletiler

best16.5    12

Merhaba hocalarım,

17 den yeni 18 geçtim 15 yaşımda bir sustanon kürü vardı şimdi 18 Yaşındayım sustanon kürü yaptım biraz bekledikten sonra bir kür daha yapıcam ama yan etkileri ve zararları en az olan steroitler nedir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim?

• Olumsuz 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

supzero    24
best16.5, 2 saat önce yazdı:

merhaba hocalarım 17 den yeni 18 geçtim 15 yaşımda bir sustanon kürü vardı şimdi 18 Yaşındayım sustanon kürü yaptim biraz bekledikten sonra bir kür daha yapicam ama yan etkileri ve zararlari en az olan steroitler nedir bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim

22 yaşından önce girme küre.

Rimobolon.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    975
supzero, 1 saat önce yazdı:

Rimobolon.

15 yaşında sustanon kürü yaptım diyor adam ve yine yapacağım diyor sen ne anlatabilirsin ki bu kafada birine?

Bırak cevap bile verme belasını kendi bulsun. Çocuk oyunu sanıyorlar bu ilaçları.

Konu sahibi arkadaş oku burayı bak oku ki daha fazla saçmalama.

• Beğen 2
  • 100 Puan 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
best16.5    12
supzero, 7 saat önce yazdı:

Rimobolon.

boldenon da rimobolondan daha az anabolik etkiye sahip diye duymustum

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    23
best16.5, 8 saat önce yazdı:

Merhaba hocalarım,

17 den yeni 18 geçtim 15 yaşımda bir sustanon kürü vardı şimdi 18 Yaşındayım sustanon kürü yaptım biraz bekledikten sonra bir kür daha yapıcam ama yan etkileri ve zararları en az olan steroitler nedir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim?

yapma şunu kendine ya 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
best16.5, 1 dakika önce yazdı:

olympia da adimi duyacaksin brom

Formunu paylaşır mısın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufukbelli.06    110
best16.5, 5 dakika önce yazdı:

Sen istiyor Olimpia..? Sustanonla Rimobolonla olacak iş değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    870
best16.5, 14 dakika önce yazdı:

Gerçekten bu konuda yazılanlarla o kadar örtüşüyor ki yazdıklarınızın gariplik seviyesi :) 

Hayal dünyası tamamen saygı duymak lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    23
best16.5, 7 saat önce yazdı:

olympia kazanıcak seviyedeysen neden bu forumdasın ? neden bize soru soruyosun olympia, sen profesyonel değilmisin ?! 😃😃

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Cool 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
best16.5    12
ufukbelli.06, 23.04.2024 - 17:34 yazdı:

Sen istiyor Olimpia..? Sustanonla Rimobolonla olacak iş değil.

abim pro kartım bile yok zaten daha çok zamanım var yarışmaya 1 sene boldenon testo 1 sene deca testo dianabol 1 sene tren kürüm var daha brom benim babam da küre girdi bir zarar olmadan çıktı.

Bizim ailenin bünyesi güçlü yoksa ben salak mıyım? kapasitem olmadan 15 yaşımda 750 sustanon basayım...

shX648, 18 saat önce yazdı:

olympia kazanıcak seviyedeysen neden bu forumdasın ? neden bize soru soruyosun olympia, sen profesyonel değilmisin ?! 😃😃

peygamberin bile bilmedigi varken benden nasil herseyi bilmemi bekliyorsun brom 3 senelik spor kariyerimde kür arastirmadim ben hep kendi uzerimde antrenman teknigi vs. yaptim kür hakkında nasil herseyi bilebilirim ?

Waxorion, 19 saat önce yazdı:

Bir form görelim o zaman mr. Olimpia 

brom 3 senede (2 sene düzgün) düzensiz uyku düzensiz beslenme ile bunu yapabildim boy 192 buradaki form 1 ay önce o da sustanon su topladığı için yoksa insanüstü bir genetiğe sahibim yağ var biraz onu yakım suyumu da atayım temiz kütle koyayım çok uzak yol değil.

IMG-20240415-WA0006.thumb.jpg.5aaf70499725e2c458a4bfd04f5e127a.jpg

• Beğen 1
  • Olumsuz 2
  • Palyaço 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645

Rimobolan, oxandrolone ve turinabol testosteron dışında zararı az olan steroidler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheExecutioner    148
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Rimobolan, oxandrolone ve turinabol testosteron dışında zararı az olan steroidler.

Oxandrolone neden gözleri sarı rengine çevirir güzel kardeşim ? 
karaciğere güzel bir hasar verdiği için 🤓

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
TheExecutioner, 2 saat önce yazdı:

Oxandrolone neden gözleri sarı rengine çevirir güzel kardeşim ? 
karaciğere güzel bir hasar verdiği için 🤓

Orijinal oxandrolone kullandım, karaciğer enzimlerimde çok az oynama yapmıştı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheExecutioner    148
hectordoyle, 15 saat önce yazdı:

Orijinal oxandrolone kullandım, karaciğer enzimlerimde çok az oynama yapmıştı. 

Ne güzel 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: abartach
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
      49 yaşındayım kilom 82 boy 174 Geçmiş yıllarımda düzenli olarak uzun mesafe yürüyüş, trekking, uzun mesafe koşu yaptım. Yaşadığım bir rahatsızlık sonrası doktor isteği ile yaklaşık 8 yıldır VG ile uğraş halindeyim. 40 yaşından sonra başlamış olmam nedeniyle yada vücut yapım genetiğim nedeniyle yeni başlayanların yaşadığı hızlı gelişmeyi hiç yaşayamadım. Kendimi bildim bileli zayıf birisiyim 20 yaşımda 59 kiloydum vg ye başladığımda 40 civarında ise 67 kiloydum ve sixpacks göbek hariç zaten belirgindi. Bir süre yavaşta olsa gelişim oldu ama sonrasında istanbuldan izmire iş nedeniyle taşınmam gerekti. yeni şehir yeni salon derken durduk. ilk kür yapma fikri o zaman geldi aklıma yattı. only testo haftalık 200 ile başladım. sonra pandemi salonların kapanışı evden çalışma derken 72 kiloya göbeksiz olarak ulaşmayı zorlada olsa başardım. ardından yine şehir değişikliği ve ulaşımı imkanları kısıtlı bir bölgede birkaç sene sene geçirdim. Bu süre içerisinde kendi imkanlarımla ve sadece akşam 20 23 arası açık olan minicik bir salonda 20 ter kokan adamla nöbetleşe dumbell sırası bekleyerek 75 kiloya ulaştım. yine only testo 200 kullandım. her iki kürde aralıksız biraz eksik biraz fazla 1 sene  toplamda 2 sene sürdü. deprem gecesi sigara ikram edildi ve sigaraya başladım. alkol tüketimi korkunç seviyelere ulaştı spor zaten yapılacak durumda değildi aklıma bile gelmedi. hayatımda ilk kez yağlanmaya başladım ve 1 sene içerisinde 90 kiloya yaklaştım.
      Şimdi istanbuldayım  11 ay önce yine hızlı bir karar alarak sigarayı bırakıp alkolü sadece keyfi sınırlara indirip beslenmemi düzenledim salona geri döndüm verdim fazla kiloları. 85 kilodan sonra kilo düşüşü çok hızlandı 78 de durdurmayı başardım. ve 5 ay önce 3. kürüme başladım only testo 250 ile.
      Buraya gelip soru sormak için üye olma nedenim ise şu.
      Antrenmanlarım basit temel hareketlr dışında bir ekstra hareket içermiyor. 40 dakika civarı sürüyor. Progressive overload  olarak ilerleyip sınırımı buldum ve arttırmaya çalışıyordum. son 2 aydır korkunç bir enerji eksiklğim var.dumbell pres 27.5 kilonun üstü denemeye niyetlenirken şu an 22.5 ile göz göze gelip 20 yi alıyorum. ve 9 10 titreyerek çıkıyor. kası hissediyormuyum evet ilerleme varmı evet. ama kendimi çok güçsüz hissediyorum. öneri tavsiye ve "ölmüş eşek kurttan korkmaz" diyerek testo miktarını arttırdım yanına bolenon ekledim. şu an boldenonlu ve artırılmış testo ile 3. haftamdayım.
      400 testo enha  400 bolde ile ilerliyorum. antrenman haftada 6 dan 5 e 5 ten 4 e diye düşürerek ilerledim over trainng yapıyorum yoruyorum diye hala toparlanmış güçlü hissetmiyorum.
      Güçsüzlükten kastım tam olarak şu. sırt çalışıyorum misal daha önceki çıkmış olduğum 70 kiloyu kaldıramıyorum çekemiyorum . yada 15 tekrar yaptığım sırt 8 e düşmüş oluyor yada sırtımda daha önce hissettiğim çalışan kastaki kasılma hissi yok belime vuruyor yüksek ağırlık. enerjim var oysaki antrenmanın kalanında biceps varsa kası patlatana kadar devam edebiliyorum üzerine 1 saat koşablirim yada 1 saat daha antrenman yapabilirim. ama o 70 den vazgeçtim artık 60 kg bile ağır geliyor. powerlifting yapıyormuş gibi kasılıp sıkılıp titreyerek zorlayarak uğraşıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın düşük ağırlıklarla verim alıyorum hissetmediğim kas yok. ama görüntüde elde ettiğim ilerlemenin güç kısmında kilolarda elimden kayıp gitmesi zor geliyor. zayıf ve kilo almaya çalışanlar anlayacaklardır beni. hiç güç gerektiren bir iş yapmadım kürek balta tutmadım ve hep cılız birisiydim.
      Beslenme konsunda aşırı disiplinliyim ve uzmanlaştım diyebilirim. 3-5 özel gün haricinde 11 aydır her yediğim yazılı kayıtlı.
      Önceden hazırlanmış 3-4 günlük öğünler tüketiyoum:
      Ortalamam Yağ: 100 g Karbonhidrat: 400 g Protein: 225 g 3400 tutturmaya çalışıyorum  fazlası var eksiği yok. Preworkoutlar denedim bir işime yaramıyor. protein tozu kullanmıyorum. keratin standart kullanıyorum ama onunda çok bir faydasını hissetmiyorum. karbı daha fazla arttırmak sindirim sistemimi mahvediyor. sürekli doktor kontrolündeyim herhangi bir sağlık sorunum yok. boldenin patlamasını beklerken dianabol önerildi ama clen anavar gibi görüyorum bana uygun değiller diye düşünüyorum. yinede tecrübeli kişilerden önerilere açığım. yaş 50 oluyor bunuda unutmayalım ama. arnold viski ile yapıyormuş antrenmanları demeyin yani. @metinav

• Yazan: Halo0619
      Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi?
      Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı.
      Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler.
    • Yazan: badicigitarist
      Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
      Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
      140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor? 
      İyi forumlar, saygılar.

• Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Testesteron flakonunu nasıl muhafaza edebilirim? Testesteron aldım fakat Flakon olduğu için nasıl saklayacağımı bilmiyorum.
      Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
    • Yazan: onur41_38
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      11.11.2024 itibariyle haftalık  500 testo 300 deca kürümü başlatmış durumdayım. 
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      500 mg Testosteron 300 mg Deca BESLENME DETAYLARIM:
      3500-4000 (yulaf,pirinç, tavuk,kıyma, yumurta) Hiç bir tahlil yok, takviye koruyucu vs yok. Aşırı derece foto çekme özürlü olmama rağmen yine de ekliyorum formu.
      Varsa tavsiyeleriniz lütfen yazın el elden üstündür.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.