-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Yarışa hazırlanmak istiyorum fakat ilaç maliyeti süreç hazırlığı maddi olarak nasıl olmalı?
Oluşturan:
Yasinakda, in Yarışmalar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: battlejesus
Arkadaşlar merhaba,
KÜR İÇERİĞİM:
500 MG Testosteron enanthate 600 MG Boldenon Kullanıyorum kan tahlillerim bu şekilde. Yaklaşık 15 gün oldu küre başlayalı kan tahlili verdikten 3 gün önce enjeksiyon olmuştum ve kan testi vermeden önceki gün yarım tablet arimidex kullanmıştım.
SORULARIM:
Değerler nasıl olması gerektiği gibi mi? Yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı?
-
Yazan: gigabatu
Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.
Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...
-
Yazan: zuhnn
Öncelikle merhaba,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
20 yaşındayım 174cm 75 kiloyum 1 sene spor geçmişim var Aktif olarak vardiyalı günlük en az 15k adım attığım bir işte çalışıyorum. İlk kürüme başlamayı düşünüyorum. Hedefim 90 civarına çıkmak iri ve güçlü olmak. SORULARIM:
Ne kullanmalıyım hangi dozlarda kullanmalıyım ne kadar süre kullanmalıyım? Vardiyalı çalışıyorum gece uykusu almıyorum bu kür içinde verimi düşürür mü? Ne kadar yemem gerekli? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Fenforall
Arkadaşlar merhaba,
Hepimiz biliyoruz ki kür süresinde ve sonrasında vücudumuzdaki hasar oluşabilecek durumlar meydana gelebilir ve bu durumları göz göre göre alabiliyoruz. Benim merak ettiğim kan değerleri normal olsa da organlardaki hasar ne durumda olur ? ne kadar etkiler ? bu işi yapanlar nasıl hasar almadan devam edebiliyor veya hasarı minimize edebiliyor(Cbum mesela).
Yoksa kullanılan dönemdeki dikkat bu işi uzun yapmanın sırrı mı?
Bu konudaki görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim.
-