Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sever4141

Cruise & trt nasıl yapılır ?

Önerilen İletiler

Sever4141    3

Öncelikle merhaba saygı değer hocalarım ve arkadaşlarım.

Yaklaşık 7 senedir VG yapıyorum son 2 senedir de anabolik steroid kullanıyorum fakat kullandığım her kürden sonra PCT yaptım son kürüm de PCT yerine Cruise & TRT yapmak istiyorum ve sonrasında tekrardan bir kür yapmak istiyorum. değerli hocalarımdan bu konu hakkında bilgi istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 

Kür içeriğim,

• haftada 300 mg testo enant
  • haftada 300 mg boldenon
  • ve 100 adet danabol kullandım 

Test sonuçlarım aşağıda ilgilenen arkadaşlarım ve hocalarıma teşekkür ederim şimdiden. :)

@rastlantisal @Askabar @godofdark @Diver @otopsicikedi @metinav @Bay-T

IMG_0287.png IMG_0288.png IMG_0289.png IMG_0290.png IMG_0291.png IMG_0292.png IMG_0293.png IMG_0294.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BANNED PLAYER    1.460

TRT nin mantığı ile Cruise mantığı farklı, ikisini birbirinden ayıran nokta Cruiseda dozları düşürüyor olman, TRT de sadece referans aralığının üst noktasındaki değer kadar testosteron alıyor olman. Bu değer bende 100mg kadar ben o yüzden kürden sonra 100 mg kadar alıyorum. Bu sende 125 olabilir 150 olabilir fakat fazlası olacağını sanmıyorum. Bana kalırsa pct sadece ilacı tamamen bırakıldığı zaman yapılması gerekiyor fakat TRT vs yaparken ufak HCG dokunuşları yapılmalı.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.435
otopsicikedi, 20.04.2024 - 13:16 yazdı:

TRT nin mantığı ile Cruise mantığı farklı, ikisini birbirinden ayıran nokta Cruiseda dozları düşürüyor olman, TRT de sadece referans aralığının üst noktasındaki değer kadar testosteron alıyor olman. Bu değer bende 100mg kadar ben o yüzden kürden sonra 100 mg kadar alıyorum. Bu sende 125 olabilir 150 olabilir fakat fazlası olacağını sanmıyorum. Bana kalırsa pct sadece ilacı tamamen bırakıldığı zaman yapılması gerekiyor fakat TRT vs yaparken ufak HCG dokunuşları yapılmalı.

Değerli kardeşime katılıyorum. Ben cruise döneminde TRT doz uyguluyorum. Vücudu gerçekten dinlendirmek için harika oluyor. 125MG benim için ideal TRT dozu oluyor. Kestiğim anaboliğin kandan çıkma süresini hesap ederek doz düşürüyorum. 

Testisler çok küçülmeden yada meni sıvısı çok azalmadan HCG uygulaması yapmıyorum. Zaten kürden küre tölerans artıyor. 150 testo - 200 tren kürümde testisler çok da küçülmedi. Küçülme bir noktada durdu hatta sonrasında bir miktar büyüdü. Meni sıvısı natural kadar olmasa da oldukça iyi. Şuan bir HCG uygulamasına ihtiyaç yok. Sende kendi vücuduna göre bunlara karar vermelisin.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 22.04.2024 - 07:42 yazdı:

Değerli kardeşime katılıyorum. Ben cruise döneminde TRT doz uyguluyorum. Vücudu gerçekten dinlendirmek için harika oluyor. 125MG benim için ideal TRT dozu oluyor. Kestiğim anaboliğin kandan çıkma süresini hesap ederek doz düşürüyorum. 

Testisler çok küçülmeden yada meni sıvısı çok azalmadan HCG uygulaması yapmıyorum. Zaten kürden küre tölerans artıyor. 150 testo - 200 tren kürümde testisler çok da küçülmedi. Küçülme bir noktada durdu hatta sonrasında bir miktar büyüdü. Meni sıvısı natural kadar olmasa da oldukça iyi. Şuan bir HCG uygulamasına ihtiyaç yok. Sende kendi vücuduna göre bunlara karar vermelisin.

Hocam selamlar peki TRT yaparken HCG uygulamasi nasıl olmalı pregnyl olmadığı için ovitrelle kullanabiliriz onuda kaç ünite vurmak yeterli olur. Siz TRT yaparken HCG yi kaç ünite uyguluyorsunuz

tarihinde Mustafa.clk1911 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.435
Mustafa.clk1911, 6 dakika önce yazdı:

Hocam selamlar peki TRT yaparken HCG uygulamasi nasıl olmalı pregnyl olmadığı için ovitrelle kullanabiliriz onuda kaç ünite vurmak yeterli olur 

Bunun direk bir cevabı yok. Ama ovitrelle uygulanacak ise tek dozda uygulanmalı. Testislerin durumuna göre kalan doz ayarlanmalı. Keyfe keder yapılmamalı. Çünkü kullandıkça vücudun bu ilaca direnci artacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 16 saat önce yazdı:

Bunun direk bir cevabı yok. Ama ovitrelle uygulanacak ise tek dozda uygulanmalı. Testislerin durumuna göre kalan doz ayarlanmalı. Keyfe keder yapılmamalı. Çünkü kullandıkça vücudun bu ilaca direnci artacaktır.

Hocam peki burda HCG yerine klomen kullanımı uygun mu aynı işi yaparmı. Merak ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.435
Mustafa.clk1911, 1 dakika önce yazdı:

Hocam peki burda HCG yerine klomen kullanımı uygun mu aynı işi yaparmı. Merak ediyorum 

Bunu yapan da var ama benlik bir metot değil. Klomenin yan etkilerini sevmiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dortmunt
      Evet muhtemelen yeni başlayanların yaptığı gibi çoğu kişinin genel hatası olarak farkettiğim bir durumu sizinler paylaşmak istiyorum. Bu durum yurt dışında TRT protokolünde çok sıklıkla yapılan ve haftaya bölünen testosteronun yan etki profilini ciddi oranda azaltmakta ama neden?
      Vücut tek seferde üretemeyeceği 200-250mg> ve daha fazla mg testosteron vücut içerisine aldığında yaşanan durum büyük bir kaos ve dalgalanmalardan oluşan bir ŞOK dalgasını atlatmaya çalışmakta ciddi oranda afallama ve vücudun alarm moduna sokmakta ve kan testi profilinde en sık görülen kardiyovasküler problemlerde aslında burada yatıyor haftalık tek dozaj ve büyük yemek yani tek dozaj yüksek mg Testo!
      Neden mikro dozajlama?
      Aslında vücudun üretim kapasitesinden bir tık daha fazla Testo enjeksiyonu vücudu büyük bir strese sokmadan yavaşça hormonu yükseltmektir insülin iğnesi ile kas içine enjeksiyon gerekmeden deri altında kasa girmeden küçük dozajlama yapmak hem enjeksiyon rahatlığı sağlar hemde kan profilinde anlık yükselme yaşamadan tüm eko-sistemi kontrol altına alabiliriz!
      Haftada 1 değil ise kaç günde 1 ?
      En çok merak edilen durumlardan biride belki bu haftada 1 değilse ne kadar sık olmalı Testo öğününü kaça bölmeliyiz? İşin en güzel tarafı enjektörün küçük olması ve can acıtmaması bu yüzden 1 gün arayla ml enjektörlere bölerek streril bir şekilde muhafaza edebilir haftalık anabolik menünüzü ayarlayabilirsiniz en sık tavsiye edilen metot günlük en çok tercih edilen 1 gün enjeksiyon 1 gün off olacak şekilde haftaya testoyu bölmek.
      Gerçek anlamda ne kadar fayda görülür?
      Östrojen dengesinden tutun kan yoğunlaşmasının azalmasına kadar bir çok profilin ne kadar düzlediğini ruhsal anlamda dengesizliğin ciddi anlamda azaldığını daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde süreci devam ettirdiğinize sizde şaşıracaksınız vücudun döngüsünü taklit etmek alacağınız yan etkiyi ciddi oranda düşürecektir. Elbette ki bu sadece bir dozajlama protokolünün önerisidir bilinçli olan sporcu veya TRT yapan kişilerin kendi kurallarınca ilerlemesi daha doğrudur amaç genel kitleyi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler 🙏🏻
    • Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: grey50
      Hocalarım, herkese merhabalar.
      Uzun süredir düşük testosteron sorunuyla mücadele ediyorum. 2023 sonunda hem üroloji hem de endokrinoloji doktorlarıyla görüştüm. O dönem 132 kiloydum ve doktorlar kilo vermem gerektiğini söyledi. Aradan geçen sürede disiplinli bir şekilde 28 kilo vererek 104 kiloya düştüm ancak buna rağmen testosteron değerlerimde bir düzelme olmadı; seviyeler hep düşük seyrediyor.
      Bu süreçte düzenli Çinko ve Testoxx gibi takviyeler de kullandım fakat sonuç değişmedi. Son olarak yeni görüştüğüm doktorum, artık TRT protokolüne geçmemiz gerektiğini belirterek 2 haftada bir 250mg Sustanon reçete etti. 3 aylık bir kullanım sonrası tekrar test verip süreci değerlendireceğiz, muhtemelen uzun vadeli bir TRT yolculuğu olacak.
      Konuyla ilgili sadece forumlarda okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim, tecrübem yok.
      Bazı spesifik sorularım var:
      Reta (Retatrutide) Kullanımı: Yaklaşık 1,5 aydır Reta kullanıyorum ve çok memnunum (5 kilo verdim, iştah kontrolü sağladı). Sustanon ile birlikte Reta kullanmaya devam etmemin tıbbi veya etkileşimsel bir sakıncası olur mu? Koruyucular: TRT dozunda (250mg/14 gün) herhangi bir koruyucu (AI, karaciğer desteği vb.) kullanmam gerekir mi? Kombinasyon: Madem artık doğal sınırı geride bırakıp dışarıdan hormon alımına başladım; bu süreçte Sustanon ile birlikte kullanıldığında yağ yakımını veya kas kütlesini destekleyecek, TRT protokolünü bozmayacak başka bir ürün/takviye önerir misiniz?   
      Tecrübeli hocalarımın ve bu yoldan geçmiş arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
    • Yazan: testis torsiyonu
      Arkadaşlar aşırı pısırık cesaretsiz hissediyorum anabolik herhangi bir ürün kullanmıyorum testesteron 367ngdl çıktı referans içinde ama cesaretsiz hissediyorum ömür boyu trt yapmalı mıyım ne sıklıkla kan tahlili vermem gerekecek ne gibi yan etkiler görürüm günlük hayatımı cinsel hayatımı gerçekten etkiler mi? Testis küçülmesi ne kadar tolere edilebilir çünkü bazı ürologlar hastalarını trt başlatıyor ancak trtde hcg kullanmadan testis küçülmesi önlenmez diye biliyorum hcgde zamanla tolerans gösteriyor bu tolerans git gide artacaksa bu yolun sonu ne? Açıkçası ben 1 kutu ashwagandha 1 kutu tonkgat ali kutularca d vitamini çinko magnezyum a b vitaminleri kullandım ama hiç bir halta yaramıyor işin sonu trt gibi göründü bana çünkü gün içindeki beyin sisinden kas kütlesi koymadaki azlıktan antrenmanda sık sık overtraining olmaktan gün içinde enerjisizlikten ve cesaretsizlikten bıkmış durumdayım şuan 21 yaşındayım maksatım gerçekten kas kütlesi koymak değil ama canımı sıkıyor bu testosteron resmen psikolojim bozuldu 3-4 senedir bunla uğraşıyorum kompleks haline geldi.
      ANKSİYETE DURUMUM HK:
      Ders çalışırken veya herhangi birşey yaparken kafamın içi susmuyor sürekli birşeyler söylüyor beni sürekli yetersizliklerimden vuruyor normalde özgüvensiz biei değilim ama mesela biriyle tartışıyorum bi an cesaretsizlik oluyor ya bu seni döverse sanki erkekliğimi almışlar gibi hissediyorum bu 3 senedir böyle üstesinden gelmeye çalışıyorum ama artık kendi kendime konuşmaya başladım sus abartıyorsun bokunu çıkarma gibisinden sık sık oluyor uyuyorum uyanıyorum duşa giriyorum direkt kafam başlıyor ders çalışıyorum başlıyor günlük bi aktivite yapıyorum başlıyor sıra ara kriz tutuyor bazen anlık geçiyor bazense bi gün boyunca çok az oluyor bunun için önce psikoloğa mı psikiyatra mı gitmeliyim ilaç tedavisine yönelmeli miyim genelde hastalara ne gibi protokoller uygulanıyor devlet hastanesine gitmeli miyim gerçekten hayat kalitemi etkilemeye başladı.
    • Yazan: 3B7R
      Herkese iyi forumlar,
      Kürümü 16. Haftasında sonlandırmayı düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: (Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık)
      Testosteron Enanthate (375 mg) Boldenon (375 mg) SORULARIM:
      Sonrasında definasyon kürüne gireceğim için pct yapmalı mıyım? TRT doz devam mı etmeliyim? Ve iki kür arası süreç ne kadar olmalı? Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.