Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

BlaBla

Madde bağımlılığı ve steroid sebep - sonuç ilişkisi var mı?

Önerilen İletiler

BlaBla    18

Öncelikle herkese merhabalar 

Geçmişte bi madde bağımlılığım vardı ve bu süreç 16 yaşından 23 yaşına kadar sürdü. Benim için zor bir süreçti okul,aile,çevre faktörü genelde hep madde üzerinden gitti. Daha fazla ayrıntıya girmeden çok fazla sorunlar ve kayıplar yaşayınca tedavi olmam gerektiğine karar verdim ve özel yardımlar, hastaneler derken şükür böyle bir şey kalmadı.

Öğrencilik hayatına çok geç atıldım bu süreçte annem çok destek oldu bana 23 yaşlarında açıktan liseyi bitirerek sınavlarla dolu bir sene ders çalışma süreci derken makine mühendisliğini kazandım. Bu sporla 23 yaşında tanıştım zaman zaman bırakmalar ve zaman zaman gelişmeler derken anabolik işine 25 yaşında merhabayla başladım. 
Şimdş açıkçası sorunum örneğin bazı ilaçlar bana etki etmiyor örneğin birisi tek ağrı kesiciyle işlerini hallederken ben 3 tane ile aynı etkiyi alıyorum.

Arkadaşlarımla aynı ilaçlara girdiğimiz zaman aynı dozlarla oynadığımız zaman onlar uçarken ben normal bi şekilde gidiyorum. Bazı ilaçların yan etkileri bende olmuyor. Eskiden vücuduma çok fazla kimyasal soktuğum için artık hormonların dozajlarını vücudum tolere edebilir mi ? @rastlantisal @metinav @Bay-T

  • Beğen 1
  • Şerefe 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Diver    389

Geçmiş olsun kardeşim. Bu konuya @metinav hocam baksa hep beraber bilgileniriz🙏🏻

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.399

Değerli kardeşim,

Öncelikle geçmiş olsun. Hepimiz hayat içinde hatalar yapabiliyoruz. Bu insani bir şey. Fakat bundan vazgeçmiş olman takdire şayan. Bir daha sakın o rotaya girme. Sonu mutlu bitmiyor ki bunu en iyi sen biliyorsun.

Etki ve yan etki konusu kullandığın maddelerden ziyade genetik ile alakalı. 2 sağlıklı birey aynı dozda aynı şeyleri yeyip aynı antrenman yapsalar yine de sonuç aynı olmuyor. Bu kişinin vücudunun töleransı ile alakalı. Aynı şeyler yan etkiler içinde geçerli. Bunu illaki madde geçmişine bağlama. Bazılarımızın genetiği bu işe uygun iken bazılarımızın değil. 

Rakibin arkadaşların değil hedeflerin olmalı. Kendine doğru bir hedef belirle. Çevremde baya yarışmacı arkadaşım olmasına rağmen benim hedefim onlar değil. 80KG ağırlık 175 boy için ideal dedim ve orada daha az yağ ile kalmaya çaba gösteriyorum.

Sende kendine böyle bir hedef belirle ve ona odaklan. Yoksa ne oluyor? Anabolik bağımlılığı başlıyor. Daha büyük olmak için dozlar artıp duruyor. O da madde bağımlılığı.

  • Beğen 5
  • +1 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BlaBla    18

Anladım abi teşekkür ederim önerilerin için. Benimkisi bir yarış niteliğinde değildi aslında genel bir meraktı hormonlar ile maddeler arasında bir bağ var mı diye merak etmiştim. Örneğin bir madde bağımlısı arkadaşım kısır kalmıştı, tabi bunu öğrenince kontrollerden geçip bir sorun olmadığını kendi üzerimde görmüştüm. E birde bu sporla uzun bir zamandır iç içeyim artık bilgilerimde eskisine göre fazla olduğu için o kısırlık durumunun olma faktörleri sonra dozajlarda yan etki alamama vs. hepsini kafamda toparlayıp acaba bu maddenin hormonlara etkisi nasıl oluyorda kısırlık olabiliyor, yoksa uzun süreler aslında hormonlarımı kör ettik  ve tolerans değerim mi arttı diye bi şüpheye düştüm. Biraz araştırmalarım sonucu böyle bir bilgiye rastlamadım.. En son dedim siz abilerimden , kardeşlerimden illa yaşayan gören olmuştur ve merakımı giderebilir diye böyle bir konu açma gereksiniminde bulundum. @rastlantisal

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×