-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![Halo0619](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2024_02/868.thumb.png.2d91a2a97d5715efb1a98efaca115fa3.png)
Tren acetat kür içi sertleşme problemi nasıl çözebilirim bu sorunu?
Oluşturan:
Halo0619, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: facelessvoid
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür içi aşırı cinsellik yaşıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500 test enanthate 400 boldenon Günde 5-8 kez mastürbasyon yapmam gerekiyor. Bazen süreçler o kadar uzuyor ki kan ter içinde kalıyorum ve aşırı zamanımı yiyor minimuna indirmeye çalışınca da sertleşme geçmiyor ve can yakıyor. İki ucu moklu değnek gibi. Kadınlar zaten 3 ten sonra yüzüme bakmıyor. Şuan bu durumdan aşırı yakınmıyorum ancak her girişin bir çıkışı vardır mantığında kür sonrası tam tersini yaşar mıyım diye strese girdim.
SORULARIM:
Herkes benim gibi mi oluyor kür için de ? Kür sonrası tersi bir durum yaşar mıyım sizce ? Nasıl önlem almalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tesisatçı
İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normal midir?
marka quantum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: lolitakong
ÜRÜNLER:
MASTERON ENT. TESTOSTERON ENT. SORULARIM:
İkisini tek enjektöre çekip kas içi vurabilir miyim? Yoksa ayrı ayrı mı vursam daha iyi olur? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Testo Bolde küründe 8 haftadayım, haftalık 500 kullanıyorum.
SORULARIM:
Düşük doz 25-25 (Haftalık 50mg) kadar tren enanthate kullanmak aşırı bir sorun yaratır mı? 8 hafta bu şekilde devam etmek sonra kesip bolde testo küründe 20 haftayı tamamlamak ? Ya da 8 hafta 200-300 npp mi gidilir ? İlk kürden maksimum verimi almak istiyorum, 8. Haftada aldığım verim çok çok az gibi geliyor.
Daha açılması 10-12 haftayı bulur diyenler olabilir ama o zaman ne kadar ilerleme kaydedilir?
İlginize teşekkürler.
-
Yazan: emnakin1
Nispeten daha ucuz bir marka Testosterone enanthate kullandım. Evogenpharma. Arkadaşların önerisiyle. Haftada 500 mg aldım. Total Testosteronum 14,19 çıktı.
SORULARIM:
Normal mi? İlaç tam dolu mu? Haftada 500 mg alımında Total Testosterone kaç çıkmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-