-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![Emrah](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_11/7F1D772E-690B-4665-87F4-CAC753FB227C.thumb.jpeg.9c64742f140b288f13cd073c77348e07.jpeg)
Cevabını bulamadığım sertleşme sorunları yaşıyorum ne yapamalıyım?
Oluşturan:
Emrah, in Sağlık Sorunları
Önerilen İletiler
Önerildi
Herkes harika şeyler yazmış Emrah bende kafanın içinde olayın bittiğine inanıyorum sık partner değiştiren biriysen bu travma yaratır sende çünkü devamlı kendini kanıtlama ihtiyacı olacak kafanda en ufak iniş çıkışta bunu komplesk haline getirip sorunu kalıcılaştırabilirsin.
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: kisetet55
Herkese selamlar,
Kürün ilk 10 haftası mükemmel bir cinsel istek ve ereksiyon vardı. Ama sonrasinda isteksizlik, libido kaybı ve sertleşme problemleri yaşamaya başladım bunun sebebi ne olabilir? 7. Haftadan sonra küre clen ve winstrol ekledim. İsteksizliğin sebebi clen ve winstrol olabilir mi?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 400 mg GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Sinan06
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 12. Haftasındayım, kürü 20. Haftaya kadar kesmeden nasıl bir çözüm sağlaya bilirim. Ayrıca kürde de tam istediğim verimi alamadım. Sizce küre ne eklemeliyim? Hedefim kütle koymak.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
1.75 boy 83 kiloyum YAŞADIĞIM SORUNLAR:
Testimlerim de küçülme oldu! Libido sorunumda var! Ereksiyonda sönme sorunu da yaşıyorum! KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron enantethe 500 mg Boldenone 500 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Alchemyx
Herkese merhaba,
Libido problemi yaşıyorum.
DİP NOTLAR:
Üroloji doktorunun yaptığı testler. Kullandığım bir ilaç yok, hiç kullanmadım. Bağırsak floram bozuktu, ne olduysa ondan sonra oldu. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim
-
Yazan: nattybuilder
Herkese merhabalar öncelikle sevgili forum üyeleri ve hocalarım.
Sorunuma gelecek olursam uzun süredir devam eden(6 aydır) libido da git gide azalma en önemlisi de halsizlik ve sertleşmede eski kalitenin olmaması gibi bi durumla karşı karşıyayım hiçbir anabolik steroid geçmişim yok naturel bireyim.Bunun üzerine kan testi verdim varikoselden şüphe ettiğim için doppler usg yaptırdım.Fakat Üroloji doktoru testis damarlarında reflü akımı olmadığını yani kayda değer bir şey olmadığını söyledi bir nebze içim rahatladı.Ancak verdiğim testte total testosteronum 32 seviyesindeydi referans aralığının üstündeydi.Şuan testosteronum 10 birim kadar düşmüş ve prolaktinim 29 seviyelerine gelmiş fotoğraftan gördüğünüz üzere.Testosteronumun 32 olduğu zaman prolaktinim 19 seviyesindeydi.Sizce tüm problemlerin sebebi prolaktin olabilir mi önerilerinizi bekliyorum hocalarım. @rastlantisal @metinav @Diver
-