Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Ilacı vurduktan sonra apse, ödem yaptı çok fazla ağrım var sebebi nedir ve nasıl önlem almalıyım?

Önerilen İletiler

pablito1616    6

bende kahverengi uçlu iğne ile(13mm) bugün deltoidden enjeksiyon yaptım 1 saat oldu herhangi bi yumru ödem vs yok gibi acaba kasa gitmişdir değerli hocalarım nasıl anlarız kasa gittiğini 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla hocam aynı sıkıntı bendede var vücut tam anlamıyla kabul edemedi ilacı bir türlü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamün aleyküm değerli dostlar

Kalça enjeksiyonu sonrası acayip bi ağrı var 2 gündür gitmiyor bacağımı yukarı kaldırırken yürürken üstüne basarken şiddetleniyor sanırım sinire yakın biyere enjekte etmiş olabilirim önerdiğiniz bişeyler varmıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4
Thebossdianabol, 9 saat önce yazdı:

Selamün aleyküm değerli dostlar

Kalça enjeksiyonu sonrası acayip bi ağrı var 2 gündür gitmiyor bacağımı yukarı kaldırırken yürürken üstüne basarken şiddetleniyor sanırım sinire yakın biyere enjekte etmiş olabilirim önerdiğiniz bişeyler varmıdır?

Şişlik enjeksiyon yerinde kızarıklık sıcaklık filan var mı? Onun dışında Ağrı yapar yani ilacına içeriğine kalitesine göre özellikle de yüksek ml 3-4 üstüne çıkınca enjektörü de çok sağa sola hareket ettirdiysen ilaçları çektikten sonra yeni iğne ucu kullanmadiysan vs vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome, 4 saat önce yazdı:

Şişlik enjeksiyon yerinde kızarıklık sıcaklık filan var mı? Onun dışında Ağrı yapar yani ilacına içeriğine kalitesine göre özellikle de yüksek ml 3-4 üstüne çıkınca enjektörü de çok sağa sola hareket ettirdiysen ilaçları çektikten sonra yeni iğne ucu kullanmadiysan vs vs

1.5 ml ilaç vurdum nessie testo humax deca biraz sinire yakın vurdun galiba g****** üstünde uyuyamıyorum  şişlik kızarıklık hiçbir şey yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre1212    1

Kardeşler esenlikler dilerim. Dün saat 12 civarı 1 ml 250 mg iran testo vurdum bacaktan 24 saatten fazla geçti üzerinden ama şu anda şiddetli ağrı başladı. Bu gün hastaneye sipariş götürürken emin olmak için iki farklı hemşireye sordum sıkıntı olmaz dediler ama eve gelince ağrım çok fazla arttı. Yeşil uçlu iğneyi 2 cm batırarak enjeksiyonu gerçekleştirmiştim sağ bacağımın otururken sağ çaprazına vurdum. Ağrısından dolayı yanlış yaptığımın farkındayım ama benimle benzer durum yaşayan ve duruma çözüm bulan varsa yazabilir mi ? Normalde haftalık 250 mg kalçadan iğnecime olduruyorum ama bu hafta yoktu kendisi bende bacaktan kendim vurmayı denedim.

tarihinde Emre1212 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    90

İlk kez enjeksiyon yaptıysan normal yeşil yerine siyah uçlu tercih et yağ oranın çok düşükse 25g turuncu uca kadar düşebilirsin rectusa değil vastusa vurduğundan emin ol. İran testonun yağı zeytinyağı kalın ve yavaş emilen bir yağ ağrı uzun sürebilir biraz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre1212    1
berkay16, 5 saat önce yazdı:

İlk kez enjeksiyon yaptıysan normal yeşil yerine siyah uçlu tercih et yağ oranın çok düşükse 25g turuncu uca kadar düşebilirsin rectusa değil vastusa vurduğundan emin ol. İran testonun yağı zeytinyağı kalın ve yavaş emilen bir yağ ağrı uzun sürebilir biraz.

DEğerli cevabın için teşekkür ederim hocam şu anda yürürken resmen canım çıkıyor ama şişlik kızarıklık yada her hangi bir deformasyon yok sadece sanki çok sert low kick yemişim gibi bir ağrı var. 

Edit: Tam olarak vastus bölgesinin tam ortasına yaptım enjeksiyonu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4
Emre1212, 57 dakika önce yazdı:

DEğerli cevabın için teşekkür ederim hocam şu anda yürürken resmen canım çıkıyor ama şişlik kızarıklık yada her hangi bir deformasyon yok sadece sanki çok sert low kick yemişim gibi bir ağrı var. 

Edit: Tam olarak vastus bölgesinin tam ortasına yaptım enjeksiyonu.

Vastus lateralis mi ?

images.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre1212    1

Tam olarak parmağım1 cm ilerisindeki noktadan yaptım. Orada görünen nokta kan ilk defa kendime enjeksiyon yaptığım için çekmiştim.

WhatsApp Image 2025-11-10 at 03.25.03.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    32

Vurduğun yer kas değil gibi görünüyor büyük ihtimalle deri altına yaptığın için bu kadar çok ağrın var. Vastus leteralis veya rectus femoris kasına yapmamı tavsiye ederim. Yukarıda görseli paylaşıldı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4

Resimden tam anlasilmiyor ama 2cm soktuysan ve bacağın on tarafiysa rectus femorise yapmış olma ihtimalin var onun da riskli ve çok ağrı yaptığı için tercih edilmiyor bacağın iyice yan tarafından yaparak vastus laterise yapilmasi ideali. başka bir sıkıntı yoksa 3 4 günde ağrısı geçmesi gerek rectus femorise yaptıysan yoğun ağrı olması normal yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre1212    1
lome, 1 dakika önce yazdı:

Resimden tam anlasilmiyor ama 2cm soktuysan ve bacağın on tarafiysa rectus femorise yapmış olma ihtimalin var onun da riskli ve çok ağrı yaptığı için tercih edilmiyor bacağın iyice yan tarafından yaparak vastus laterise yapilmasi ideali. başka bir sıkıntı yoksa 3 4 günde ağrısı geçmesi gerek rectus femorise yaptıysan yoğun ağrı olması normal yani

Üstadım gece gece değerli vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim. Oturur pozisyondayken tam olarak ne yana ne de üstüne yaptım yani 90 derece olarak hesap edersek üst bacağı tam köşeye denk gelecek şekilde kas sıkıp gördükten sonra serbest bırakıp 2 cm sokup yavaşça bastım ilk gün biraz ağrı oldu ama bu akşam işten eve geldiğimde giderek arttı ve şu anda çok zor yürüyorum. Az önce iki adet ağrı kesici içtim ama fayda etmiyor. Bir daha kendime enjeksiyon yaparmıyım bilmiyorum ama bacak kesinlikle son oldu. İlacın havasını ve alkol ile temizliğinden emin olmasam kendimi felç oluyorum sanırdım. Yarın işe gitmeyip dinlenip beklemeyi düşünüyorum. Umarım geçer. Tekrardan çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ersin
      merhabalar arkadaşlar tekrar aynı konuda başlık açıyorum birkaç şey danışmak ve önerilerinizi almak istiyorum bu sefer yeniden başlayacağım ilk kürüme iran testo e ve rimo ile başlamayı düşünüyorum rimoda sorun yok ama testo yine perişan edecek gibi duruyor enjeksiyon bölgesindeki ağrı(üzerine oturamayacak seviyede) kızarıklık ve acı için önerileriniz varmı hastalık semptomlarını artık göz ardı edecek gibiyim varsa onun şçin öneriniz onuda deneyeyim
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar,
      Düzenli spor yapıyorum kardiyo ve beslenmeme dikkat ediyorum ama yüzümde hala bir ödem var bunu nasıl atabilirim veya çözebilirim bromelain takviyedi mevcut elimde nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
      Sağlıcakla kalınız.
    • Yazan: bilgazli
      Arkadaşlar merhaba testosteron enanthate kullanırken ödem tutuyorum arimidex kullanmama rağmen su içimim 3 l yi buluyor günlük ne yapmam gerekiyo hızlı ödem atıp ödemden kurtulmak için?
    • Yazan: lonelygod
      Öncelikle selamlar,
      geçtiğimiz pazar sabahı dinlenme gününde 2.enjeksiyonumu oldum,  sadece iran testo enanth basıyorum. ilk enjeksiyonum da 1 ml ilacı yarıya bölerek sağ ve sol omuzdan vurdum. İğneyi basıp geri çektiğimde kan gelmedi ve enjeksiyonu oldum, çıkardıktan sonra az biraz kanadı, araştırdım ve normal olduğunu öğrenip umursamadım.
      Geçtiğimiz pazar günü yaptığım enjeksiyon ise 0.5ml testo enanth ve sol omuzdu, iğneyi çektikten sonra ilacın bir kaç damlasının geri çıktığını sonrasında kanadığını fark ettim, yine araştırdım ve çok önemli bir şey olmadığını anlayıp devam ettim, ilk gün hafif bir ağrı vardı, ama şişlik kızarıklık vs yoktu, dün de ağrı biraz daha artmıştı ama şişlik kızarıklık vs olmadığı için idmanımı attım, bugün ise kolum daha çok acıyordu, uyuyup uyandığımda vs zorlanıyorum omuz ağrısından,  sadece belirli hareketlerde açıyor, lateral raise dumbell curl gibi, benimkine kızarıklık denir mi bilmiyorum ama bugün enjeksiyon bölgesinin 1 cm etrafında(küçüklüğünü belirtmek için) kızarıklık gördüm.
      İdmanımı uzatmadan direkt bitirdim, sizce sorun kendiliğinden geçer mi?
      İdman atmaya devam etmeli miyim? Önerilerinizi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum.  @galicik @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.