Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Ilacı vurduktan sonra apse, ödem yaptı çok fazla ağrım var! sebebi nedir ve nasıl önlem almalıyım?

Önerilen İletiler

Vassa    13
Sasta, 12 dakika önce yazdı:

abi bu ağrı konusunda size danışmak istediğim bir konu var ben ilk kürüme girdim ve hayatımda ilk defa kaslarıma ilaç giriyor ilk enjeksiyonu omuza yaptım 2 gün orta düzey ağrı çektim şuan gitti ikinciyi bugün  bacağıma yaptım o da hafif ağrıyor onunda omuz gibi 1-2 günde geçeceğini dusunuyorum ilk enjeksiyonlarda kasın bu sekilde tepki vermesi normal mi ? bir arkadaşım aynı ağrıları her kas grubu için ayrı ayrı kendisininde yaşadağını aynı kasa 2-3 defa daha enjeksiyon yaptıktan sonra kasın normale döneceğini artık ağrı yaşamayacağımı söyledi . ilaç markam zphc testo e. ve zphc masterone ilaçlar orjinal medicane değil. ilk defa ilaçla tanışan her kas grubunun geçici ağrı yapması beklenen bir şey mi?

Selamlar, ben de sizin gibi yeni başladım. 1 ay oldu şu an ilk 2 hafta dediğiniz gibi 2-3 gün ağrı sürüyordu. Şu an bazen hiç ağrımıyor bazen de 1-1.5 gün kadar daha düşük seviyede ağrı oluyor. Hep omuzdan vuruyorum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Makiner    0

Steroid vurduktan sonra ilk 2 gün vurulan yer sertleişiyo omzumda 3 ncü enjeksiyonu yaptım 150 mg bolde 150 mg enanthe olarak sizce deri altına mı gidiyo yada daha işe yaraması için çok mu erken herhangi bir belirti fark etmedim henüz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
Makiner, 57 dakika önce yazdı:

Steroid vurduktan sonra ilk 2 gün vurulan yer sertleişiyo omzumda 3 ncü enjeksiyonu yaptım 150 mg bolde 150 mg enanthe olarak sizce deri altına mı gidiyo yada daha işe yaraması için çok mu erken herhangi bir belirti fark etmedim henüz

Hissiyat için erken vurduğunuz yerde şişiklik beze benzeri bir görüntü varsa deri altında kalıyor olabilir ve o beze aşağıya doğru büyüyordu bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    10
Makiner, Bir saat önce yazdı:

2 gun içerisinde hicbir etki goremezsin, ikisi de cok uzun esterli ilaclar. Testosteronun faydasını 1.5 2 hafta sonra görmeye başlarsın. Genelde güç artışı, libido artışı vb. seyler olur. Enjeksiyon icin eger fazla yag oranli birisi değilsen siyah uclu igne yeterli olur, hatta eger kas oranin düşükse tamamı girmese de olur. Sertlik ödemden kaynaklı olabilir, bazen ayni sekilde bölgede sertlik ve dokununca agri yaşıyorum fakat ilacın kasa gittiğinden eminim. Eger yeni kullanmaya başladıysan zamanla alışır enjeksiyona vucut. Ben ilk baslarda sakat kalıyordum o derece ödem tutuyordu. Şimdi her gun sag bacağıma enjeksiyon yapıyorum hicbir ödem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlk enjeksiyonu yaptığın zaman 2-3 gün süren bir ödem, 1 haftaya yakın ağrı yapması olağan. 2. ve 3. enjeksiyondan sonra iğneyi yapmak ağrılı, iğneyi yaptıktan sonraki süreç ağrısız olur genelde. Ben sürekli sol bacağımdan yapıyorum. İlk zamanlar oluşan ödem ve ağrı artık oluşmuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba trenbolone masteron boldenon ve testo almaktayım uzun zamandır omuz enjeksiyonu yapıyorum kalçama veyahut bacagıma yapamıyorum ancak son günlerde bi apse olusmaya basladı ufaktan önerisi olan varmıdır kesinlikle omuzdan devam etmek istiyorum önerisi olan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    44
barannkhrman7, Şimdi yazdı:

Merhaba trenbolone masteron boldenon ve testo almaktayım uzun zamandır omuz enjeksiyonu yapıyorum kalçama veyahut bacagıma yapamıyorum ancak son günlerde bi apse olusmaya basladı ufaktan önerisi olan varmıdır kesinlikle omuzdan devam etmek istiyorum önerisi olan 

Dostum bana kalırsa o iğneyi yemeye niyetliysen bacaktan vuracaksın büyük kas grubundan vuracaksın hepsini omuzdan almak mantıksız geliyor kas kütlen ne kadar mesela? Vuramam diyorsan sağlık kabinine git başka türlü tavsiye zor ya her gün mg ları hesaplayıp vuracaksın ufak ufak ee öylesi de sorun çıkartacak E vitamini ile vur diyeceğim ML Artacak zaten omuz ne kadar alacak en baba 1ml 2ml alacak mantıksız bana göre hepsini omuzdan almak. Yinede senin tercihin benim çevremde testo maste bacak omuzdan treni alan çok var o şekilde bölebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex, 18 dakika önce yazdı:

Dostum bana kalırsa o iğneyi yemeye niyetliysen bacaktan vuracaksın büyük kas grubundan vuracaksın hepsini omuzdan almak mantıksız geliyor kas kütlen ne kadar mesela? Vuramam diyorsan sağlık kabinine git başka türlü tavsiye zor ya her gün mg ları hesaplayıp vuracaksın ufak ufak ee öylesi de sorun çıkartacak E vitamini ile vur diyeceğim ML Artacak zaten omuz ne kadar alacak en baba 1ml 2ml alacak mantıksız bana göre hepsini omuzdan almak. Yinede senin tercihin benim çevremde testo maste bacak omuzdan treni alan çok var o şekilde bölebilirsin.

Ya aslında sürekli omuzdan yapıyordum ve herhangi bir sorun olusmuyordu ama yeni olmaya başladı apse yapmaya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    44
barannkhrman7, 16 dakika önce yazdı:

Ya aslında sürekli omuzdan yapıyordum ve herhangi bir sorun olusmuyordu ama yeni olmaya başladı apse yapmaya

Evet çünkü oradaki CRP artıyor. Bu da omuzun artık ödem tutmaya başladığı anlamına geliyor. Devamlı küçük kas grubuna enjeksiyon yaptığın için oluyor Ben mesela 3 ay sürekli sağ bacaktan yapınca artık ufaktan CRP yükselmeye başlıyor. O yüzden bir sol bir sağ şeklinde dönüşümlü yapıyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    133

Kalçadan yapınca bile sürekli aynı tarafa yaparsan bir süre sonra ciddi ödem yapıyor, sağ sol dönüşümlü kullanmak gerekiyor kaldı ki omuz çok daha küçük o yüzden ger türlü ödem sorunu yaşarsın. En güzeli bacaktan yapmayı öğren ki çok kolay bu gününe kadar neden yapmamışım dersin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    30
Ruthless, Bir saat önce yazdı:

Kalçadan yapınca bile sürekli aynı tarafa yaparsan bir süre sonra ciddi ödem yapıyor, sağ sol dönüşümlü kullanmak gerekiyor kaldı ki omuz çok daha küçük o yüzden ger türlü ödem sorunu yaşarsın. En güzeli bacaktan yapmayı öğren ki çok kolay bu gününe kadar neden yapmamışım dersin. 

kesinlikle bacak en rahatı. iki elinide kullanabilirsin hem. omuzdan yaparken tek elle mecbur yapmak zorundasın. kontrol daha zor.  bacaktan yaparken ilacı 45sn-1dk gibi uzun sürece yavas verirseniz agrı ödem olmuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413

IMG_1318.jpeg.0f69b76cdad42ca81169cfbc7f1c64ab.jpeg
arkadaşlar yağ oranınız düşükse bunu kullanın, enjeksiyonları sık ve düşük hacimli yapın, ev yapımı ilaç kullanmayın inanın kendinize enjeksiyon yaptığınızı bile hissetmeyeceksiniz tanesi 11 liraya fln geliyor her gün kullansanız aylık 330 lira çok bir maliyeti de yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    13
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

arkadaşlar yağ oranınız düşükse bunu kullanın, enjeksiyonları sık ve düşük hacimli yapın, ev yapımı ilaç kullanmayın inanın kendinize enjeksiyon yaptığınızı bile hissetmeyeceksiniz tanesi 11 liraya fln geliyor her gün kullansanız aylık 330 lira çok bir maliyeti de yok.

Bunların ucu değişiyor mu? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi, 2 saat önce yazdı:

kesinlikle bacak en rahatı. iki elinide kullanabilirsin hem. omuzdan yaparken tek elle mecbur yapmak zorundasın. kontrol daha zor.  bacaktan yaparken ilacı 45sn-1dk gibi uzun sürece yavas verirseniz agrı ödem olmuyor.

Peki bacakta omuz icin kullandıgımız 1ml olan insülin kahverengi igne olurmu illa büyük enjektördeki mi olmalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    133
berkay16, 18 dakika önce yazdı:

Hocam ampulden çekmesi zor olmaz mı bununla? Peptid için BD bulaşmayınca 0.5lik Berika almıştım onunla denedim de uğraştırıyor biraz ama flakonda hiç sorun yok sadece mg ayarlamasi zor geliyor alışık olmayınca 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    30

ben 1cc enjektöre siyah uç takıp kullanıyorum. iğnenin yüzde 85 civarını sokuyorum. zaten bir sağ bir sol bacağa yapıyorum pazartesi ve perşembe günleri 1 er cc testo sadece. boldenon kullanırken yine 1cc lik 2 enjektor kullanıp testo ve bolde yi 1-2 cm aralıkla aynı bacağa yaptım. bir sağ bir sol devam ettim hiç ağrı ödem vs yaşamadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    133

barannkhrman7, 32 dakika önce yazdı:

Peki bacakta omuz icin kullandıgımız 1ml olan insülin kahverengi igne olurmu illa büyük enjektördeki mi olmalı

26g kahverengi ile yapıyorum ben dönüşümlü olarak, bir gün sağ bir gün sol vastus lateralise, 0.5ml olunca 2-3 kere aynı tarafa yaptığım da oluyor. Her seferinde kan kontörlü de yapıyorum bir kere kan geldi ondan başka da gelmedi 

Screenshot_20260716_002342_Gallery.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
Vassa, 38 dakika önce yazdı:

Bunların ucu değişiyor mu? 

Hayır ama flakondan ilaç çekiyorsan körelme olayı olmuyor 3-4 flakona sokup vurduğum oldu gayet kaymak gibi giriyor ama ampullerle kullanamazsın iğnenin ucunu ampule çarparsan keskinlik gider zaten ilacı da düzgün çekemezsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
Ruthless, 31 dakika önce yazdı:

Hocam ampulden çekmesi zor olmaz mı bununla? Peptid için BD bulaşmayınca 0.5lik Berika almıştım onunla denedim de uğraştırıyor biraz ama flakonda hiç sorun yok sadece mg ayarlamasi zor geliyor alışık olmayınca 

Evet ampulle olmaz ama bu iğnelerin en büyük avantajı ne çekiyorsan onu vuruyorsun enjektörde ilaç kalmıyor, luer slip enjektörlerde yaklaşık 0.06ml hacimde sıvı kalıyor.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    13
berkay16, 28 dakika önce yazdı:

Evet ampulle olmaz ama bu iğnelerin en büyük avantajı ne çekiyorsan onu vuruyorsun enjektörde ilaç kalmıyor, luer slip enjektörlerde yaklaşık 0.06ml hacimde sıvı kalıyor.

Evet bu problemi yaşıyorum sürekli. Mavi uçla 0.30ml çekiyorum turuncuya geçince 0.23 falan oluyor. Yağ oranım biraz daha düşünce bd yi deneyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless, 12 saat önce yazdı:

Yapılır 

Peki bacaktan maximum kaç ml alınır 2 ml sağ 2 ml sol yapayımmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    44
gönderildi (düzenlendi)
barannkhrman7, 5 dakika önce yazdı:

Peki bacaktan maximum kaç ml alınır 2 ml sağ 2 ml sol yapayımmı

ben bacaktan 4ml vuruyordum banamısın demiyor ama şunu bilmende fayda var ilk defa yapıyorsan sıkıntı olur senin için 1 hafta bi bacak 1 hafta bi bacak yap hatta 2 hafta - 2 hafta olarak git hemen bi sol bi sağ yapma yoksa squat yapmayı bırak merdiven çıkamazsın enjeksiyon sonrası sakın bölgeye masaj yapma rahat bırak ilk enjeksiyon bölgesi ağırır biraz ama alışırsın sonra 

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: thelastcrimeantatar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ortamla bir buçuk haftadır karışık şekilde kullandım. Normalde jinekomasti çok küçük bir şekilde vardı geçen sene ama bu sene yazdan beri doğal spor yaparken küçülmüş neredeyse yok olmuştu son 3 aydır yani tshortümden gözükmüyordu elleyince anlaşılıyordu çok küçüktü varlığı ,şuan 3 gündür jinolar arttı gecen seneki haline dondu (yaş-19 bu arada) ilacı kestim. Son vurduğumda zaten sol omuzda ödem şislik kızarıklık yaptı apse olmasın diye uğraşıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 100mg Testosteron Susp. 200mg SORULARIM:
      Apse olmaması için ne yapmalıyım? Jinekomasti için çözümü olan var mı? Konuya katılım gösteren, çözüm ve öneri sunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emre12
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Güncel olarak 5 haftadır bulk küründeyim ama bazı problemlerim var. Kür sürecinde 1 ayda 63'den şuan güncel 82'yim beslenmem vs dört dörtlük aldığım kilonun kaçı su veya ödem bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var. @metinav
      YAŞADIĞIM BAŞLICA SORUNLAR:
      Yüz bölgesinde aşırı şişkinlik, ödem. Ayak bileklerimdeki durum keza aynı. Yüz, boyun, kulak bölgem devamlı kırmızı. Ateş basma durumları. Tansiyon hep yüksek (15-17 arası) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron 500MG Boldenon 400MG Masteron 100MG Turinabol 30MG GÜNCEL KAN TESTLERİM:

• Yazan: ersin
      merhabalar arkadaşlar tekrar aynı konuda başlık açıyorum birkaç şey danışmak ve önerilerinizi almak istiyorum bu sefer yeniden başlayacağım ilk kürüme iran testo e ve rimo ile başlamayı düşünüyorum rimoda sorun yok ama testo yine perişan edecek gibi duruyor enjeksiyon bölgesindeki ağrı(üzerine oturamayacak seviyede) kızarıklık ve acı için önerileriniz varmı hastalık semptomlarını artık göz ardı edecek gibiyim varsa onun şçin öneriniz onuda deneyeyim
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar,
      Düzenli spor yapıyorum kardiyo ve beslenmeme dikkat ediyorum ama yüzümde hala bir ödem var bunu nasıl atabilirim veya çözebilirim bromelain takviyedi mevcut elimde nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
      Sağlıcakla kalınız.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp