Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Revolex

Üye
  • İçerik sayısı

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

11 İyi

Revolex Hakkında

  • Yaş 26
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 06-02-1998

Platform İstatistikleri

  • Yaş 26
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 26
  • Meslek:
    Yazılımcı
  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 26
  • Favori Spor Dalın:
    Powerlifting

Güncel Profil Ziyaretleri

716 profil görüntüleme
  1. sol alttaki whatsapp butonuna tıkla kardeşim böylece alacağın ürünü sahte mi orjinal mi diye düşünmek zorunda kalmazsın.
  2. Diğer arkadaşlarımın yorumlarına saygı duymakla birlikte 125 mg testoya saçma ve gereksiz olarak bakıyorum. Testo enant ile başlayıp pazartesi 125 mg cuma 125 mg alarak haftada 250 mg ile başlayabilirsin. Daha sonra yan etki durumuna bağlı olarak dozu kademeli olarak 500 e çıkarmanı ve süreci böyle tamamlamanı öneririm.
  3. İlaç emilir boşa gitmez fakat ne kadar emilir bilmiyorum bu konuda @Loving hocamın bilgi vermesi daha isabetli olur
  4. Aburaihan testosteron enanthate hangisi sahte

    Tesekkur ederim hepinize arkadaslar. İyi forumlar dilerim 😊
  5. Bir yabancıya tavsiyeler - iyi markalar

    Sol alt köşedeki WhatsApp ikonuna tıklayarak orijinal ilaçlara ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. İnternet sitelerinden alınan ilaçların orijinal olma şansı maalesef ki yok.
  6. Aburaihan testosteron enanthate hangisi sahte

    Teşekkür ederim yorumun için çocuğun içi rahatladı
  7. Merhaba arkadaşlar elimde 2 farklı satıcıdan alınmış iran testo var bendeki olanın orjinal olduguna eminim zaten de arkadaşımın aldığı bir garip geldi şırıngaların bulunduğu kutu bende ki ilaç kutusuna sığmıyor ek olarak resimde yuvarlak içine aldığım yerler vs farklı birinde daha kalın ve koyu yazılar varken diğerinde ince. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  8. Roidtest kiti

    Pahalı olmasa kullanılabilir fakat çok pahalı bunun yerine doğru bilindik markalara yönelmek ve güvendiğimiz insanlarla çalışmak daha mantıklı. Ama konu ilgimi çekti, takipteyim
  9. Abi yag yakimi döneminde vastarel kullanmak dogru degil ozaman mantiken enerjiyi yaglardan glikojene aktardigi icin dogru mu düşünüyorum? @metinav
  10. Kürde antidepresan

    güzel kardeşim sorununa çözüm istemişsin. çözümü söylemişler işte bunun üstüne denecek bir şey yok hala neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım açıkçası. yaptığın şey normal değil işte neyin inadındasın hala?
  11. Vortex sarms

    tamamen boşa para vermişsin vortex satan tek bi kişi var o da boş ürün satıyor şikayetvarda konu bile açılmıştı
  12. Swiss nutrition hakkında

    Başlıkta belirttiğim markayı bir çoğumuz duymuş ve görmüşüzdür. Sayfalarında ürünlerinin lab sonucunu vs paylaşmaları ayrıca dikkatimi çekti. Ayrıca bir çok sporcuya da sponsor olduklarını gözlemledim. Deneyimi olanlar deneyimlerini görüşleri olanlar görüşlerini paylaşabilirler mi? @otopsicikedi @Vural2 @rastlantisal
  13. Sarms kullanmayı düşünüyorum

    Kardeşim güvenilir birisini arıyorsan whatsapp ikonuna tıkla. Macera aramaya gerek yok. Loving sana hem hoca hem de bir abi gibi tavsiyelerini söyler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×