Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

testotr

Kürümü yarıda kesiyorum nasıl pct yapmalıyım?

Önerilen İletiler

testotr    4

Merhabalar iyi forumlar,

Yaklaşık 2 aydır kısa ester bir kür yapmaktaydım. ZPHC marka 

• 500mg testosteron propionate
  • 30mg winstrol
  • 20mg clenbuterol

Hiçbir gelişim kaydetmeyişimin beraberinde rezeksiyon problemleri, karaciğer değerlerimin yükselmesi de cabası. Belki arkadaşlaralara örnek olur iyice araştırmadan hiçbir işe girmeyin. Başlangıçtan itibaren olan test sonuçlarımı paylaşacağım. Hocalarım ve kardeşlerimden PCT konusunda yardım istiyorum sizce nasıl bir ilerleme sağlamalıyım? 

Aktif yakın tarih sonuçlarım :

222.thumb.jpeg.9fff46fab8bab42eef3976bee7499d8c.jpeg 111.thumb.jpeg.d1bd5b281eca62c49c5d9b3fbc06e786.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    646

Lh, fsh bunlar yok? Bunlara göre karar verilir pctye.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testotr    4
GHOST, 18.03.2024 - 16:25 yazdı:

Lh, fsh bunlar yok? Bunlara göre karar verilir pctye.

Bu akşam o testi de yaptırır buraya eklerim hocam.

Test sonuçları bu şekilde hocam @metinav @rastlantisal

IMG_8089.jpeg

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.880

30  gün klomen kullan bırak...İlaçların boş...Winstrol biraz çalışıyor :)

• +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testotr    4
metinav, 13 saat önce yazdı:

30  gün klomen kullan bırak...İlaçların boş...Winstrol biraz çalışıyor :)

Teşekkür ederim hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: sp371
      Merhabalar,
      9 ay boyunca only testo kullandım. 3 ay trt doz sustanon, 2 ay haftalık 500mg testo enanthate, 3 ay haftalık 250mg enanthate ve son ay 125mg enanthate şeklinde kullandım. Kas yapmak için değil düşük testo belirtileri için kullandım, zaten hipofiz tümörüm olduğu için sustanona doktorum başlatmıştı 3 ay trt doz vermişti. Son enjeksiyonu 23 gün önce yaptım ve bugün kan testi verdim LH FSH açık çıktı normal mi?
      Elimde klomen tamoksifen ve 1 adet ovitrelle var.
      Nasıl pct yapmalıyım bilgili hocalarım yardımcı olursanız sevinirim.  
    • Yazan: Gorilla07
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Evogen Pharma Marka Kürümün 6. Haftasındayım:
      Dianabol Testo Deca Boldenon Kullanmaktayım Haftada İki Kere İki ML enjeksiyon yaptırdım tahlillerim bu şekilde ve kilo artışımda afaki bir artış yok günlük 3500 Kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum ama bazı günlerde iş yoğunluğundan kaynaklı aksattığımda oluyor önerileriniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yazan: Rhapsody3132
      Selamlar herkese 30-32 hafta sadece 250 mg testo kullandım sonrasında 1 ay sonra pct başladım 1 klomen 1 tamoksifen olarak 4.hafta devam ettikten sonra kan tahlili verdim sonuçlar nasıl kanda hala klomen çıkmış değil sanırsam ereksiyon bilido onun yüzündendir diye düşünüyorum hala pctye devam etmelimiyim bu süreçte @SERKO abimin bitkisel kür 1 ve pro versiyonları kullandım ve kullanmaya devam edicem  son klomen ve tamoksifeni 24.11.2024 pazar günü almıştım hastanede en erken 29.112024 yani 4-5 gün sonra kan tahlili verdim kandaki klomen yoğunlu azalmıştır diye düşünüyorum östrojen e2 ise klomenden sanırsam herkesin yorumuna açığım şimdiden teşekkürler. 

• Yazan: polatpr
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Cypionate Masteron Bu küre girmiştim henüz tek enjeksiyon yaptım. Ürün markasında emin olamadığım için kalite ve sonuç anlamında bırakma kararı aldım! Bu yapmış olduğum tek seferlik enjeksiyon sonrası pct protokolü yapmalı mıyım? 
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mnsr
      Ben yaklaşık 20 haftalık bir blastı geride bırakarak ilacı kestim. Yarışma süreci olduğundan dolayı ilaçlar biraz yoğun idi aşağıya miktarları yazıyorum. 
      KÜR DETAYLARIM:
      Test prop 500 Mast prop 500 Tren ace 225 Wins 50 Şeklinde kullandım. Ekim ilk haftası ilaçlar bitti ve 2 hafta sonra pct başlayıp bi kutu ovitrelle yani 6500IU bi de elimde kalmış olan Pregnyl vardı 5000IU bu ikisini 3 e bölerek gün aşırı kullandım. Bu sırada klomen (ilk 7 gün 100 sonra 50 sabit) ve tamoxifene (20 ve son 7 gündür 10) başladım.
      Yani totalde 40 gündür pctdeyim diyebilirim. Klomene hala devam ediyorum bugün test verdim ama istediğim gibi yükselmedi. 

Daha öncesinde bir ürolog aracılığı ile pct yapmıştım ve açıkçası çok daha etkiliydi. O farklı olarak HCG yerine Gonal-F kullandırtmıştı ve klomeni de uzunca bi süre kullandırtmıştı yaklaşık 2.5 ay kadar. Aynı şeyi yapmalı mıyım? Çünkü lh fsh istediğim kadar artmamış ve total testo da artmamış neredeyse ama ürolog ile yaptığım zamanda total testo üst sınıra çok yaklaşmıştı. 
      Çok hakim olduğum bi konu değil, hatalar da yapmış olabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.