-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BullMonster
Merhaba,
Haftalık 500mg testo e kullaniyorum şöyle sorunum var mast yapınca bende enerji ve kuvvet düşüşü oliyor hafiften fakat yapmadığım zaman ise kendim de oluyorum bunun sebeni nedir tam olarak yani kendimi tutamadigim zamanlar elbet oluyor haftada 4 5 defa olunca bu duruma yakalaniyorum bu durum dogal mi acaba ?
-
Yazan: tolgawie
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk Kürüm 1 Hafta 2 Gün Oldu Mastürbasyon Zararlı Olur mu?
-
Yazan: onewingedangel00
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Günlük 1 veya 2 kere yapılırsa çok zararı olur mu?
-
Yazan: Aslar
Merhaba bugün biraz farklı bir sorum olacaktı
Küre girdiğimiz zaman mastürbasyon veyahut ilişkiye girilmesi sonucu testesteron seviyesini etkileyip kürü olumsuz etkileyebilir mi?
-
Yazan: luffiec
Merhabalar saygı değer abilerim kardeşlerim bilgi sahibi abilerim ve hocalarımdan yardım istiyorum.
Öncelikle soruyu ikiye bölmek istiyorum
1-) Cinsel İlişkiye girmek veya mastürbasyon yapmak kür içerisinde hormonlara veya ilaçların etkisine bir zararı olur mu
2-) Yaklaşık 1 haftadır uzak duruyorum galiba vücudum alıştı canım istemiyor gibi geliyor uzun süre yapmamak ereksiyon veya başka sıkıntılara yok açarmı
Yapmak yada yapmamak arasındaki farkları yazarsanız çok sevinirim çünkü form da araştırma yaptım daha önce bu konuyu açan olmamış
Değerli yanıt ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
-