Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

BullMonster

Üye
  • İçerik sayısı

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

BullMonster Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 500mg testo en. aromataz olamama sorunu ?

    Teşekkür ederim peki eczaneden alabileceğim bildiğiniz ilaç markası var mı
  2. 500mg testo en. aromataz olamama sorunu ?

    Merhaba arkadaşlar, Haftalık: 500mg testo Enanthate Kullanıyorum fakat vücudumda aromataz gerçekleşmedi ve bu sebepten e2 değerimi düşürdü bende sırf aromataz olsun diye 500 üstüne çıkmak istemiyorum bu sebepten ötürü direk eczaneden estrodiol içeren ilaç almak istiyorum bana eczaneden alabileceğim bir marka önerebilir misiniz ona göre gidip alacağım ismini verip çünkü eczaneden. @metinav @rastlantisal @Askabar Şimdiden teşekkür ederim.
  3. Merhaba Kür içerisinde düşen e2 yani östrojen hormonunu yükseltmem için klomen i 5 gün ara ile mi almam gerekiyor yoksa 1 hafta ara ile mi almam gerekiyor 50mg klomen ?
  4. Uzun süre only testo kısırlık yapar mı ?

    Önlem dediğiniz şuan için bildiğim kadari ile çinko almak lazım biraktiktan sonra ise bi 10 20 gün kadar klomen alınsa yeterli diye biliyorum doğrumudur hocam
  5. Uzun süre only testo kısırlık yapar mı ?

    Merhaba ben yaklaşık 7ay olacak haftalık 250mg testo enanthate kullaniyorum yanına herhangi birsey eklemedim ama biraz baktım uzun süre kullanımda kısır yapma etkisi olabiliyormuş ben normalde 1 sene haftalık 250mg kullanıp 1 2 ay kadar ara verip tekrar başlama düşüncesindeydim hatta 500mg a çıkmayı düşünmüştüm ama bu durum beni tedirgin etti 250mg 500mg only testo buna sebep olur mu bilen aydınlatırsa sevinirim
  6. Aburaihan testosteron enanthate orjinal mi sahtemi acaba *resimli*

    Diğer kutuya baktım bunda da el izleri var bide tarihler silinmiş normalde el izi olmaması gerek miyor mu ve ya tarihi geçmiş olanlar da olabilir zaten ben ilk 2 3 ampulde kollarda felan trapez de inan bi patlama yaşadım pump olsun hacimlenme olsun fakat ne olduysa 2 3 ampulden sonra vucutta bi düşüş olmaya başladı aksine bunun devami gelmesi lazımdı üstelik 6 ampulü oldum ,sahtesini yapan her şekilde yapar adam içine koyar 50mg testoyu kalaninida e vitamini ile doldurur bizde bunu 250mg testo sanariz bi siteden aldım , keşke buradan Burak hocadan alsaydım içim her türlü rahat ederdi.
  7. Aburaihan testosteron enanthate orjinal mi sahtemi acaba *resimli*

    Hocam zaten bendeki logolar felan kabartmalı yani tırnakladığın zaman soyulmuyor sahte olsaydı tırnakladigin an silinir di yazılar hatta aldım buzdolabina bile koydum yarım saat kaldı dolapta ama donmadı hiçbir şekilde ürün sahte olsaydi donardi diye düşünüyorum şuan 3 ampul kullandim 2 ampul daha kullanayim kan tahlili verip bakacağım sonucu paylaşacağım buradan
  8. Aburaihan testosteron enanthate orjinal mi sahtemi acaba *resimli*

    Yaklaşık 3 ampul kullandım fakat denildiği gibi libidom ne artış gösterdi nede cinsel konuda istediğim arttı bende şüphelendim acaba sahtemi diye o yüzden yeni konu açtım bu sefer resimlerini atmak için
  9. Aburaihan testosteron enanthate orjinal mi sahtemi acaba *resimli*

    Aldigim sayfanin logosu mavi yazi ve kırmızı kol işareti var orjinal mi dir sizce ?
  10. Aburaihan testosteron enanthate orjinal mi sahtemi acaba *resimli*

    Aburaihan markası hocam
  11. Merhaba testosteron enanthate kullanıyorum haftalık 250mg merak ettiğim dışarıdan vucudun ürettiği testosteronun 2 3 katını alıyoruz normal olaral libido felan artış göstermesi lazım yani cinsel istek yükselmesi gerekiyor ben şuan 3 haftam dayım yani 3 ampul kullandım daha fakat birazcık güç artışı dışında cinsel konuda bir artış yok ne zaman ve kaçıncı haftada başlar cinsel istekde yükselme felan şimdiden teşekkür ederim.
  12. Sadece haftalık 250 300mg testo

    hocam şimdi yukarda yazdığım gibi ben 100kg civarıydım kütle olarak hacimliydim fakat bi takım sorunlardan beslenmeye spora ara verdim vücudum çöktü 12 13kg kaybım var aynı beslenme düzenimi uygulamaya calisiyorum ama yiyemiyorum şimdi ben dediğim gibi haftalik 250 300mg doz kullansam 2 ay boyunca ve uyguladığım beslenmemi yaparsam beni hızlı bir şekilde eski kütleme getirir mi sence belkide eskisinden dahada iyi olabilirmiyim testo sayesinde merak ediyorum
  13. Sadece haftalık 250 300mg testo

    sadece haftalık 250 300 arası kullansam onun dısında herhangi bir anabolizan kullanmasam 2 ay testo kürü yapsam sonra 1 ay dinlenip tekrar 2 ay diye devam etsem yan etkileri çok büyük olur mu bana
  14. Sadece haftalık 250 300mg testo

    hocam peki testo bulk vucudamı uygulanır yoksa define vücudamı mantıken bence define vucuda kullanırsak kas hacmi artacagi için kaslar direk ön plana çıkacak doğru mudur ?
  15. Sadece haftalık 250 300mg testo

    hocam peki testo bulk vucudamı uygulanır yoksa define vücudamı mantıken bence define vucuda kullanırsak kas hacmi artacagi için kaslar direk ön plana çıkacak doğru mudur ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×