-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Yağ yakım - definasyon kürü olarak ne yapmalıyım?
Oluşturan:
atilla07, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Kupes13
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
Yaş 36 İlk kürüm Yağ oranı %28-30 BESLENME:
200 gr protein 100 gr karbo 70 gr yag gunluk 200 gr bulgur 50 gr yulaf karbo kaynagi. 300 gr civari yesillik brokoli vb. 300 gr et,tavuk,balik. 1 olcek whey. bcaa Totalde 1900 kalori yapıyor
KÜR DETAYLARI:
Testo propianat,winstrol,anavar kullanicam Pazartesi 150 mg testo prop (1.5 ml) Çarsamba 100 mg testo prop (1ml) Cuma 150 mg testo prop (1.5 ml) Hergün sabah 2 tane akşam 3 tane oxandrolone (50mg) Hergün sabah 2 tane akşam 2 tane winstrol (40 mg) gh gunluk sabah 2 iu MCT GRUPLARI:
Multivitamin. nev hepa 4. nac 600. omega 3 AMAÇ:
Zayıflamak ve zayıflarken kas artışı sağlamak.
Fikir ve görüşlerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: solarbex
İlk kür olarak Testo E Danabol kullandım kür biteli yaklaşık 3 hafta oldu olumlu sonuçlar aldım denebilir hacim olarak şuan pct ye devam ediyorum son 2 günü kaldı . yeni testo p tren a masteron kürü ürünlerini temin ettim . ama nezaman başlamalıyım onu bilmiyorum pct den nekadar zaman geçmesi gerek ? yanında olmazsa olmaz kullanmam gereken koruyucu ilaçlar v.s nelerdir değerli cevaplarınız için teşekkürler
-
Yazan: rimobolanberke
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Cruise Dönemindeyim cruisenin bitimine çok az kaldı definasyona girmeyi düşünüyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500 Testesteron Enanthate 50 MG Winstrol 400 MG Masteron 1 Tablet Clenbuterol Görüşleriniz nelerdir benim için çok önemli saygılar..
-
Metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur?Yazan: _NEMO_
selam,
metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak, bir saat köpek gezdirme hızında yürüyüş yaparken aerobik yapıyor gibi (135-145) kalp hızı ortalaması elde edilirse bu yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur (aynı etkinliğin desteksiz yapılmasına kıyasla)
kasları aynı ölçüde çalıştırmadığımız sürece sadece kalbimizi yorduğumuzla mı kalır ?
-
Yazan: Hakansteo
Selam arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel bilgilerim:
Kilo 93-94 Yağ oranı %15-16 civarı Kür detaylarım: swiss pharma
Günde 30mg winstrol Spordan önce 1 tablet clenbuterol (ilerleyen günlerde artabilir etkiye göre) Günde 30mg oxandrolon Definasyon kürü yapacağım. Bilgisi olan veya yorumu olan varsa bilmek isterim.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-