Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

atilla07

Yağ yakım - definasyon kürü olarak ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

atilla07    0

Merhaba 20 yaşındayım. :)

• 185 boy
  • 160 kilo
  • Yağ oranım %40
  • Yağsız kas kütlem %91

İnsülin direncim var ve ne kullanırsam kullanayım kilo veremiyorum. Ne zaman bir 5 kilo versem iştahım muazzam açılıyor. Şuan aktif olarak en yüksek dozda Saxenda ve günde 2000Mg diaformin kullanıyorum. Küre gireceğim. Bünyem sağlamdır. Bütçe önemli değil. @rastlantisal @Rdm

Nasıl bir yağ yakım kürü önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

janbertozen    338

bu yağ oranında küre girmenin mantığı yok işe yaramıcak zaten yağ yakmak için  idman kardiyo öncesi clen,efedrin,yohimbe alabilirsin gayet faydasınıda görürsün 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atilla07    0
janbertozen, 46 dakika önce yazdı:

bu yağ oranında küre girmenin mantığı yok işe yaramıcak zaten yağ yakmak için  idman kardiyo öncesi clen,efedrin,yohimbe alabilirsin gayet faydasınıda görürsün 

Şuan elimde clen var. Ayrıca winstrol ve oxandrolone ile 3'lü yapmayı düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ulucyldz    18

merhabalar dostum her şeyden önce öncelikle spor disiplinini oturttuğunu düşünüyor musun? veya ne zamandan beri bu spora mesai harcıyorsun?

%40 yağ oranıyla hali hazırda sağlıklı olduğunu düşünüyor musun? üstüne vücuduna zaten anabolik bir sürü madde sokacaksın ve şu anda vücudunun içinin ne kadar sağlıklı olduğunu ikimizde bilmiyoruz:)

her şey para değil ancak bu konuda düşünmeni ve öncelikle spor disiplinini oturtmanı tavsiye ederim

çünkü, bu spor için uzun süreli bir disiplinin ve adanmışlığın yoksa büyük ihtimalle vereceğin kiloları geri alacaksın 

ki eğer bunları bilerek yinede kendini kısa süreli anaboliklerle bir kampa sokarsan 160 kilodan hızlıca düşüş yaşadığında seni tatmin edecek bir görüntüye büyük ihtimalle sarkmalar yüzünden kavuşacağını şahsen düşünmüyorum.

yine de iyice düşün:)

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338
atilla07, 58 dakika önce yazdı:

Sorunum sporla değil malesef. Metabolizma yavaşlığı, insülin direnci ve iştah ile savaşıyorum

tiroidlerin normalsa yavaş dediğin metobolizma ortalama bir bireyin maksimum 300-500 kalori yavaşıdır o da maksimumumu yani, kimse aç kalmadan form tutamıyor yapacak birşey yok açlığı çekicez 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.096
atilla07, 10.03.2024 - 00:16 yazdı:

Sorunum sporla değil malesef. Metabolizma yavaşlığı, insülin direnci ve iştah ile savaşıyorum

Doktor raporun var mı bunun üzerine? Böyle deyip de boğazını tutamayan insanlar çok. Tiroitler için doktor ne dedi? İnsülin direncinin sebebi zaten yanlış beslenme. İF diyetine geç acilen. İştah vs gibi konuları benim gibi eski kafa badiciler anlamıyor. İştah sorunu nedir arkadaşlar? Günlük yemen gereken miktar belli. Üstüne bir şey yeme. İstersen sürün açlıktan. Keza zaten 15 gün sürer ve sonra insülin direncin kırılır. Normale dönmeye başlarsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.258
atilla07, 9.03.2024 - 20:32 yazdı:

Merhaba 20 yaşındayım. :)

• 185 boy
  • 160 kilo
  • Yağ oranım %40
  • Yağsız kas kütlem %91

İnsülin direncim var ve ne kullanırsam kullanayım kilo veremiyorum. Ne zaman bir 5 kilo versem iştahım muazzam açılıyor. Şuan aktif olarak en yüksek dozda Saxenda ve günde 2000Mg diaformin kullanıyorum. Küre gireceğim. Bünyem sağlamdır. Bütçe önemli değil. @rastlantisal @Rdm

Nasıl bir yağ yakım kürü önerirsiniz?

Bu yağ oranında mümkünse hiç bişey kullanma. Sana tek tavsiyem gh veya Fragment al yanına yohimbine ile sabahları 50-60 dk aç karna kardiyo yap. Düşük karb beslen bir süre zaten bu yağ oranında dediğim şekil yaparsan çok hızlı yağ oranın düşer ( çoktan çok gider mantığı ) belli bir seviyeye geldikten sonra kür düşünürsün. Ve şunu unutma bu hale gelmen 2-3 ay sürmedi form tutmanda 2-3 ay sürmez. 

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.096
Askabar, 7 dakika önce yazdı:

Bu yağ oranında mümkünse hiç bişey kullanma. Sana tek tavsiyem gh veya Fragment al yanına yohimbine ile sabahları 50-60 dk aç karna kardiyo yap. Düşük karb beslen bir süre zaten bu yağ oranında dediğim şekil yaparsan çok hızlı yağ oranın düşer ( çoktan çok gider mantığı ) belli bir seviyeye geldikten sonra kür düşünürsün. Ve şunu unutma bu hale gelmen 2-3 ay sürmedi form tutmanda 2-3 ay sürmez. 

İlaveten kesinlikle zinxx kullan. Çatlakları onarmıyor ama büyük oranda mani oluyor. Hiç tavsiye etmesem de belli ki hızlı kilo vereceksin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atilla07    0
rastlantisal, 11 saat önce yazdı:

İlaveten kesinlikle zinxx kullan. Çatlakları onarmıyor ama büyük oranda mani oluyor. Hiç tavsiye etmesem de belli ki hızlı kilo vereceksin.

Abiler hepinize sonsuz teşekkür. Dediklerinizi harfiyen uygulayacağım. Geçen YT'de bir adama denk geldim. 80 kilo verip sarkma yaşamamış. Kilo verme sürecinde en iyi markanın kolajenini ve cild sıkılaştırıcı kremini kullanmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ulucyldz    18
atilla07, 2 saat önce yazdı:

Abiler hepinize sonsuz teşekkür. Dediklerinizi harfiyen uygulayacağım. Geçen YT'de bir adama denk geldim. 80 kilo verip sarkma yaşamamış. Kilo verme sürecinde en iyi markanın kolajenini ve cild sıkılaştırıcı kremini kullanmış.

dostum onda işe yaraması sende de yarayacağı anlamına gelmiyor maalesef,

yahu ben 80 kilo adamım zaten bu miktar az değil çatlaklar ve sarkmaları göze alman gerekiyor

“ve evet bunlar oluşacak ve bunun için mentalimi hazırlayacağım.” demen gerekli ki, bu durumla karşılaşırsan “ya niye böyle oldu? şimdi ne yapacağım çok kötü gözüküyor.” demeyesin.

evet çatlaklar ve sarkmalar bir başarı olsa da durumu gerçekçi ele alıp bunu hali hazırda fiziksel görünüşün için yaptığını bilerek söylüyorum,

yüksek kilo alım-verimlerini uzun dönemlere yayarak, uzunca süre içerisinde yap.

yine de tercih senin

ha umalım ki böyle bir durum asla yaşanmasın hakkında hayırlısı, bol şanslar:)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.096
ulucyldz, 8 saat önce yazdı:

dostum onda işe yaraması sende de yarayacağı anlamına gelmiyor maalesef,

yahu ben 80 kilo adamım zaten bu miktar az değil çatlaklar ve sarkmaları göze alman gerekiyor

“ve evet bunlar oluşacak ve bunun için mentalimi hazırlayacağım.” demen gerekli ki, bu durumla karşılaşırsan “ya niye böyle oldu? şimdi ne yapacağım çok kötü gözüküyor.” demeyesin.

evet çatlaklar ve sarkmalar bir başarı olsa da durumu gerçekçi ele alıp bunu hali hazırda fiziksel görünüşün için yaptığını bilerek söylüyorum,

yüksek kilo alım-verimlerini uzun dönemlere yayarak, uzunca süre içerisinde yap.

yine de tercih senin

ha umalım ki böyle bir durum asla yaşanmasın hakkında hayırlısı, bol şanslar:)

Altına imzamı atarım. :)

İyi örnekleri değil kötü örnekleri de incelemek her zaman sana kazandırır.

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    161
janbertozen, 3/9/2024 - 22:39 yazdı:

Kardesim bu ucluyle mezara giden cok olur haberin  olsun bu yazdigin 3 lu ilaclar tren + deca + anapolan 3lusunden daha tehlikeli haberin olsun kalbe bakilmadan bu ilaclar cok tehlikeli hele gencsen bir anda goturur kimse ne oldugunu anlamaz benden soylemesi kullaniyorsan acil birak.. Heleki bu arkadas bu kiloda bu kolesterol ve trigleseridle Allah korusun yani.. 

tarihinde SantoR tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338

hepsini aynı anda değil hocam 1 ini seçicek öyle kullanacak zaten 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: proliqht1
      Herkese merhaba yaklaşık 1 aydır haftada 3 ml testosteron prop ve 3 ml masteron prop kullanmaktayim bununla birlikte diyet dönemi geçiriyorum simit bölgesindeki yağ oranını düşürmek ve karın kaslarini ortaya çıkartmak için.
      Malum ekonomik sorunlar ve sıkıntılar ve dolar kuru bazı şeyleri bir kaç sefer daha düşünmeme sebep oluyor. Geçtiğimiz aylarda jinekomasti ameliyati vs olduğum için önümüzdeki bir kaç ay sıkışık geçecek benim adıma bu yüzden nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında fikre ihtiyacım var. Elimde sustanon var evde 3 4 kutu proviron var bunları kombinleyip yağ yakimi devam edebilir mi diyet ile birlikte yoksa fragment veya masteron eklemeli miyim  yada hem fragment hem masteron mu ekleyeyim
      Bi şekilde bu ürünleri alırım temin ederim ama buna değer mi değmez mi o düşüncedeyim sadece.  Güzel görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
    • Yazan: yilmaz422
      Selamlar arkadaşlar öncelikle.
      Güncel formum 2 ay pct yaparken spor yapamadıgımdan dolayı bulk kürü boşa gitmiş gibi bişiy oldu ama benim amacım zaten şişmekten daha cok yazlık güzel bi fizik yapmak. Trene gircektim ama yan etkileri bana göre değil o yüzden elimde ox2gen marka 3 testo prop, 3 masteron 3 Ox bulunuyor. Bunlarla 10 haftalık bir define kürü yapıp yağlarımdan kurtulmak ve hatları belirgin hale getirmek istiyorum.
      Sorularım şunlar;
      10 haftalık nasıl bir planlama yapmalıyım? Definasyon sırasında karbonhidrat kesmeyi düşünmüyorum hatta yine fazla alıcam ki kas kütlemi arttırabileyim. Sadece cardioları daha fazla yapıcam. Bu durumda gainer,proteinmeal ile ara öğün yapsam nasıl olur ?  Kürün 1. ayında pct yapıcam o zaman tekrar destek isteyeceğim sizden Beslenme olarak:
      Sabahları yulaf protein tozu yumurta karşımı düşünüyorum. Öğlen yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Akşam yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Araögün olarak bazen rica cream protein tozu, bazen mass gainer, bazen protein meal (Protein ocean) Yeşillik sevmediğim için o kısmı detoks haplarla ve sıvı karışımlarla hallediyorum (protein ocean) Haftada 4 gün spor yapmayı planlıyorum ve antrenman sonrası 20-30 dk cardio düşünüyorum.(Sabahları yapma şansım maalesef olmuyor.) Sizden ufak bir değerlendirme rica edeceğim.
      Teşekkür ederim şimdiden.
    • Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim?  Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti?  Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
      Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde  Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
    • Yazan: canarx
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yeni bir diyet planına geçtim ve kas kaybı açısından birkaç soru sormak istiyorum öncelikle skinny fat bir vücudum var 21 yaşındayım boyum 167 kilom 63 ve BMR 1520. çıktı. Genelde 4 gün 50dk ağırlık+30dk incline yürüyüş yapıyorum göbek bel ve göğüs bölgem rahatsız edecek derecede yağlı 16 17 civarı olması lazım.
      BESLENME PLANLAMAM:
      Sabah:
      25gr protein tozu 50gr yulaf 50gr pirinç unu 20gr karışık kuruyemiş pankek Öğle ve Akşam:
      Tavuk göğsü 500gr 35gr mayonez 100gr yağsız light yoğurt 40gr kuruyemiş garnitür Vesaire ile tarator hazırlıyorum tadı gayet lezzetli oluyor ama karbonhidrat değeri çok düşük.
      SORUM:
      Siz ne düşünüyorsunuz bmr doğru mu veya ne yapmam gerekiyor bu diyetle kas kaybı yaşar mıyım? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.