-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Mr sonucu ve omuz sakatlığı yaşıyorum - ne tavsiye ederrsiniz?
Oluşturan:
fanzea34, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: jasyak
Selam herkese,
Omuz ile göğüs arasındaki noktada fotoğrafta işaretlediğim yerde itiş günlerinde zorlanma hissediyorum ısınma vs yapıyorum ancak bi türlü geçmiyor 2 haftadır yaşıyorum sorunu ve sadece itiş hareketlerinde oluyor bu normal günlerde hiç sorun yaşamıyorum sebebi ne olabilir ne önerirsiniz?
-
Yazan: ahmets
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Uzun süredir arka omuz çalışmıyorum fakat artık çalışmaya başlayacağım...
pazartesi İtiş çarşamba çekiş cumada bacak Yapıyorum siz arka omuzu itiş gününde mi yoksa çekiş gününde mi yaparak verim aldınız ne önerirsiniz?
-
Yazan: emirix
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümde omuzdan:
1ml masteron 1ml testo propionate Kullanıyorum. Çoğu kaynakta omuz max 2ml alır deniyor.
Ama ben garanti olsun diye sol omza 1ml sağ omza 1ml şeklinde vurmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım?
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar haftada 3 gün enjeksiyon yapıyorum 1.4ml şeklinde ve bunu bir sağ bir sol omuza vuruyorum. Sormak istediğim asıl soru 0.50x16mm 25g iğne ucu kullanıyorum omuza biraz büyük gibi gelmeye başladı bazen vururken sert bir yere giriyor gibi oluyor. Kas içi enjeksiyona uygun omuz için önerdiğiniz enjektör ucu var mıdır acaba?
-
Yazan: mawsqa
Merhabalar, 1.5 hafta once omuzumu sakatladim mr görüntüleri aşağıya bırakıyorum. Radyolojinjn incelemesine daha 1.5 hafta var kafamda fikir oluşsun diye anlayan varsa sormak istedim.
-