-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Primabolan + sustanon kür günlüğüm
Oluşturan:
Mimaroba, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş 19 boy 178-180 kilo 85 10-11 aydır spor yapıyorum geçmişim yok daha önce yakın zamanda 1 kürüm oldu testo bolde 13hafta yapmıştım fazla karb ve bolde birleşince tansiyon sorunları yüzünden bitirmek zorunda kalmıştım 4hafta 125mg testo devam edip o süreç içerisinde diyet ve ufak bir pct yaptım şimdi ise 5 hafta boyunca testo tren denemek istiyorum amacım kilo olarak sabit kalabileceğimi düşündüğüm bir kaloride hem yağ yakıp hem birazda kas kütlesi eklemek tavsiyeleriniz varsa pür dikkat dinleyebilirim
KÜR İÇERİĞİM:
Testosterone Enanthate Pazartesi/Perşembe 100mg-100mg(haftalık total 200mg) Trenbolone Acetat Günlük 15mg(haftada 105mg) SUPPLEMENTLER:
2kg hıq protein tozu kıngsıze black guardian (karaciğer) kıngsıze monsterpak (multi vitamin) omega3 1dostinex 3proviron 1Telmisartan Dideral Arimidex Başka eklemem gerekli olduğunu düşündüğünüz suplement koruyucu varsa tavsiye edebilirsiniz. En son verdiğim testler,ilaçlarım,beslenme programım,formum aşağıdadır. Testleri verdiğim zaman boldenonu yeni bırakmıştım yani hala kandaydı,hdl ldl için 3-4haftalık süreçte omega 3 miktarını arttırdım ve sigarayı azalttım.
SORULARIM:
Kaloriyi 3000-3200 e çekmeli miyim sabit 2700 iyi midir? Yoksa 5 hafta boyunca yavaşça 3200emi çıkayım bulk tarzı? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
ÜRÜNLERİM:
BESLENME PLANIM:
GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Jonturk
Herkese Selamlar,
Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. (bitirdim) 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş:43 Boy:1.80 Kg:92 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: hiberia
Selamlar cümleten,
Çocukluktan beri vücut geliştirme sporuyla uğraşmaktayım, yaptığım yıllar kadar ara vermişliğim de oldu fakat hiç kopmadım 2 senede geçse elbet tekrar başladım, belli bir zaman süreklilikten sonra en son geçen eylülde tekrar ara vermiştim. Tekrar başlayalı 2 ay oldu 1 ay ısındıktan hamlığı attıktan sonra uzun zamandır merak ettiğim kür deneyimini yaşamak istedim ve 8.05.2025 ilk enjekteyle açılışı yapmış bulunmaktayım. Pazartesi ve perşembe olmak üzere 2 enjekte uygulamaktayım haftada. Hedefim temiz büyümek. Önerilere yönlendirmelere açığım. Aşağıya bilgilerimi ekliyorum sevgilerle.
Not: Yüklediğim fotoğraflar ilk enjeksiyondan 2 3 gün sonra olması lazım
Kişisel bilgiler:
Yaş : 27 Boy : 1.83 Kilo : 96 Yağ oranı %14 civarı Kür bilgileri:
Marka : Bodytech
16 20 hafta arası gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa
Testo e 500mg Boldenon 500mg Ortalama Makrolar:
Protein 220 250gr arası Karbonhidrat 300 civarı Yağ 90 max Vitaminler:
Omega 3 Milk Thistle Zma Ester-C Vitamin D3 Vitamin B12 Biotin B-Complex
-
Yazan: babar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Sadece sustanon kullanarak 8-12 hafta aralığında 250 mg şeklinde hacim ve güç kazanımı alabilir miyim? Bu kazanç zararına kıyasla tolare edilebilir mi? ve pct gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: OnurEge
Merhabalar. 10-12 haftalik sustanon kullaniminin 18.(nerdeyse 3 hafta) Günündeyim eczaneden aldigim, haftada 500 mg olmak üzere sustanon kullaniyorum. Ancak bu 18 günde, artan birazcık libido dışında ne güç sagladi ne enerjiklik. libido disinda hicbir etki gormuyorum antremanda natural halimki gibi yoruluyorum performans artisi 0 a yakin. Bu normal midir ? Etkisi sonradan mi gelir? Beslenmemdede sıkıntı yok ve ürün eczane mali oludugundan %100 orjunal Kullanan arkadaşlar aydinlatırsa sevinirim. Boy 180 kilo 86kg %15-17 yag orani bulktayim. 3 yillik spor gecmisim var.
-