-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Trt için optimum pharma op seri ereksiyon sorunu, orgazm olamama
Oluşturan:
EternalWolf, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Zazabey
Merhaba arkadaşlar ben bu tarz bitkisel şeylere pek inanmasam da deve çökerten (çoban çökerten) isimli bir bitkiyi denedim ve benim ereksiyon sorunumu çözdü size de o yüzden tavsiye etmek istedim ayrıca bu otun diğer faydaları testesteron arttırması, böbrek temizliği , karaciğer temizliği ve enerji vermesi ben denedim faydasını çok gördüm o yüzden tavsiye ediyorum kesinlikle.
-
Yazan: Ahmetk07
Herkese merhaba,
Göbeğim yok aynada hafif karın kaslarım gözüküyor uzun yıllardır düzenli düzensiz spor yapıyorum hep bayada iyi yapıyorum aslında 160 benchim var haftada bir halısahada yapıyorum hiç ilaç anabolik kullanmadım. Sorunum ereksiyonum ve cinsel isteğim eskisi gibi değil düşünceyle en son ne zaman erekte oldum hatırlamıyorum ön sevişmede bile erekte olamıyorum çoğu zaman daha direk fiziksel temaslar gerekiyor bazen pozisyon değiştirirken veya prezervatif takarken bile ereksiyonum gidiyor sabah ereksiyonlarım bazen olmuyor.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
25 yaş 175 boy 100 kg SORULARIM:
kan değerlerim hakkında neler söyleyebilirsiniz? dhea referans dışı bu kadar yüksekken neden testosteron o kadar yüksek değil gözüktüğü üzere östrojene de dönüşmemiş bu hormon testo ve östrojene dönüşmüyor mu bu fazlalık nereye gidiyor prolaktinim yüksek genelde bu seviyelerde bundan rahatsız olduğum için doktora biraz zorlamayla dostinex yazdırdım haftada bir yarım hap sanki daha iyi hissediyorum gibi bunu ne kadar sürdüreceğim sürekli kullanmamım zararı olur mu yada doğal olarak düşük kalmasını sağlayabilir miyim ilacı bırakınca yine aynı seviyeye gelicek sanırım
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar iyi forumlar.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate Trenbolone Enanthate İlaçları mevcut bunları aynı enjektör ile karıştırabilir miyim?
Test sabit olsun diye 2 günde 1 50/70ml düşünüyorum.
Herhangi bir sorun olur mu acaba bilgilendirirseniz çok memnun olurum.😊🙏🏻
-
Yazan: frkn.uzunm
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Elimde Tren acedat + testo propionat + masteron var
ml/100 mg
Bu ilaçları kaç ml ve hangi günler vurabilirim?
Saygılar.
-
Yazan: erdnkral
herkese merhaba 14 hafta testo prop ve boldeneon kürü yaptm .ardında 1 ay pct yaptım pct anlış yaptım sanırım pregnil son enj sonra 5000 bir defada vurdum pct triblus içtim ve 10 gün klomen kullandım.. ardından tahlil verdim ama lh 1.57 - fsh 2.49 total testo testo 317 çıktı müthiş yorgunluk ve isteksizlik başladı libido prblemi vs evliyim ki budaha sorun oldu tabi ki bende onyl testo yapayım çözerim dedim fakat daha da kötü oldu haftalık 125 mg testo enetha yaptım test verdim 1260 çıktı testom ama sorun halen bitedi libido-sertleşme isteksizlik hat safhada oldu..
şimdi ki pctm nasıl olmalı
gonal f75 kullnmayı düşünüyorum ovitrelle ile birilikte
-