-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: muhammedb1907
Merhabalar Arkadaşlar,
Yaklaşık 6 aylık Kürün sonuna geldim 116 kilo başladığım bu serüvene an itibari ile 92 kilo olarak devam ediyorum kolum 37 cm'den 42'ye kadar büyüdü yaklaşık 30 kilo vermeme rağmen bu beni mutlu ediyor ama belki kilomdan kaynaklıdır steroidin devasa etkilerini göremedim belki de only testo yaptığım için olabilir.
Aynaya geçince devasa farklar göremiyorum, bu sürede 6 ay boyunca ortalama haftalık 300mg only testo ent Ve son 2 hafta 200mg tren ent kullandım amacım 4 hafta kullanmaktı ama aşırı yan etki görünce 2.hafta sonunda bıraktım ve kürü sonlandırdım şuan bırakalı 4 hafta oldu, ama şöyle bir hata yaptım ki ilk siparişimi vortex markasından aldım ve bana supedrol verdi bende araştırmadan etmeden 2 ay boyunca günlük 30mg kullandım ve kullanmayı bıraktığım günden beri Sertleşme Sorunu yaşıyorum.
SORUM:
Ben Kan testi İçin Randevu Aldım Hangi Testleri Yaptırmam Gerekiyor?
Bana Yardımcı olursanız çok Sevinirim.
-
Yazan: mark
Merhaba arkadaşlar,
Bugün quad enjeksiyonu yaptım ilk kez, kahverengi insülin ucu ile. Çok güzel oldu ama çoğu kişi siyah/turuncu uç kullanıyor bacak için. Kahverengi ile yapılmasında sorun var mıdır? Teşekkürler.
-
Yazan: tiger97
Merhabalar
AKTİF KÜR DETAYLARIM:
25mg 1 ampul deca 400mg boldonone 500mg testosterone enanthate 20 haftaya kadar bolde, devam edeceğim. Östrojeni bloke edecek bir şey kullanmadım arimidex vs. Prolaktin için 1,5 haftada bir yarım dostinex alıyorum.
e2 yi kontrol almak için hangi dozda hangi antiaromatize tavsiye edersiniz? Değerlerimi ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
yaş 26 boy 1.80 kilo 90
-
Yazan: KreatinEnjoyer
Selamlar abiler kardeşler,
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Boldenon Kürümün 7. haftasındayım kendi kendime enjeksiyon yapıyorum 2mg sağ pazartesi 2mg sol perşembe olarak kalçadan enjeksiyon yapmaktayım lakin son zamanlarda taşmalar oluyor az da olsa.
SORULARIM:
Kas içi ilaç birikimi olmuş olabilir mi? Çözümü nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-