Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Halo0619

Winstrol ve halotestin kürü yapacağım bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Halo0619    24

Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi?

Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı.

Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    612
gönderildi (düzenlendi)
Halo0619, 34 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi? Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı. Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler

Anında gösterir sahte değilse halotest öyle bir ilaçtır güç için anlık güç patlaması için kullanılır.

Ama halotest mağara devrinde kaldı diye biliyorum hocam hala nereden buldunuz ? Kullanan hiç duymadım yıllardır.

Aquatest var güncel versiyonu halotestinin. Halotest karaciğer f-cker resmen.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mahmutaga    35
Halo0619, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi? Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı. Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler

Bence Winstrol tablet ve halostein ayni anda zehir olur midene. Halo ve masteron yada mast,halo,proviron olur. Ama iki güçlü tablet bana göre mideye zehir olur. Ve kendini daha çok zorlarsın. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halo0619    24
GHOST, 3 saat önce yazdı:

Anında gösterir sahte değilse halotest öyle bir ilaçtır güç için anlık güç patlaması için kullanılır.

Ama halotest mağara devrinde kaldı diye biliyorum hocam hala nereden buldunuz ? Kullanan hiç duymadım yıllardır.

Aquatest var güncel versiyonu halotestinin. Halotest karaciğer f-cker resmen.

Günlük 10 mg alıyorum. Haloyu dün trafikte bir adamla kavga ettim saldırdım adama kendimi tutamadım. En ufak birşeyde hemen patlıyorum Allah sonumu hayretsin. Evet karaciger için zehir olduğunu herkes söyledi. Onun için günlük 4 5 tane karaciğer koruyucu içiyorum. Winstrolün etkisini anlayamadım sadece sürekli acıkıyorum bu bir etkimi anlayamadım. Zaten cok kısa kullanacagım için karaciğer toksitesi çok problem değil 

Mahmutaga, 3 saat önce yazdı:

Bence Winstrol tablet ve halostein ayni anda zehir olur midene. Halo ve masteron yada mast,halo,proviron olur. Ama iki güçlü tablet bana göre mideye zehir olur. Ve kendini daha çok zorlarsın. 

Hocam Winstrol 3. Haftasındayım hiçbir etkisini alamadım. Sadece çok iştahımı açtı. Beklentimi karşılamadı. Yada etkisini bilmedigimden bana öyle geliyor. Ne gibi değişim olur vücudumda be hislerimde ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba    3
Halo0619, 19.01.2024 - 23:24 yazdı:

Günlük 10 mg alıyorum. Haloyu dün trafikte bir adamla kavga ettim saldırdım adama kendimi tutamadım. En ufak birşeyde hemen patlıyorum Allah sonumu hayretsin. Evet karaciger için zehir olduğunu herkes söyledi. Onun için günlük 4 5 tane karaciğer koruyucu içiyorum. Winstrolün etkisini anlayamadım sadece sürekli acıkıyorum bu bir etkimi anlayamadım. Zaten cok kısa kullanacagım için karaciğer toksitesi çok problem değil 

Hocam Winstrol 3. Haftasındayım hiçbir etkisini alamadım. Sadece çok iştahımı açtı. Beklentimi karşılamadı. Yada etkisini bilmedigimden bana öyle geliyor. Ne gibi değişim olur vücudumda be hislerimde ?

Cano seni keklemişler. Winstrol boş iş bi bka yaramıyor. Supplement ile aynı etkiye sahip

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: DorianBaba
      Arkadaşlar dövüş sporlarında 10mg turinabolun ne gibi etkisi olur ve kaç hafta da etki eder? ben araştırmıştım 10mg nin pek bi zararı yoktu ama sizden de duymak isterim. Zaten fiziğim 10/10 hem parçalı ve kütleliyim.
    • Yazan: badicigitarist
      Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
      Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
      140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor? 
      İyi forumlar, saygılar.

• Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Testesteron flakonunu nasıl muhafaza edebilirim? Testesteron aldım fakat Flakon olduğu için nasıl saklayacağımı bilmiyorum.
      Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
    • Yazan: onur41_38
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      11.11.2024 itibariyle haftalık  500 testo 300 deca kürümü başlatmış durumdayım. 
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      500 mg Testosteron 300 mg Deca BESLENME DETAYLARIM:
      3500-4000 (yulaf,pirinç, tavuk,kıyma, yumurta) Hiç bir tahlil yok, takviye koruyucu vs yok. Aşırı derece foto çekme özürlü olmama rağmen yine de ekliyorum formu.
      Varsa tavsiyeleriniz lütfen yazın el elden üstündür.

• Yazan: hikmetb
      İnternette gezinirken bildiğim kadarıyla sahibi türk olan be...ux pharmanın oral testo ürününü gördüm. İçinde Testosteron Undekonoat olduğunu iddia ediyor ürün ve bu madde vücutta testoya dönüşüyormuş. Böyle birşey varmı var ise sağlık açısından enjeksiyon ile arasındaki fark ne bilen biri varsa dönerse sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.