Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

BBurak    273

Yaşın doğruysa yaşlanıyorsun artık hocam gün geçtikçe değerlerin kötüye gitmesi beklenebilen bir şey zaten. Sağlıklı yağlara ve bir nebze fitness yaptığın yaşama yönelebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oki35    0
BBurak, 4 dakika önce yazdı:

Yaşın doğruysa yaşlanıyorsun artık hocam gün geçtikçe değerlerin kötüye gitmesi beklenebilen bir şey zaten. Sağlıklı yağlara ve bir nebze fitness yaptığın yaşama yönelebilirsin. 

Yorumun için teşekkür ederim 🙏🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
asrin43    17

Karışım güzel ama çok ağır

1 çay kaşığı yemek gerek

bende feci ishal yaptı

yapay zeka pulbiber koymana gerek yok dedi

teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    98

Serko hocam PCT sürecinde tamoksifen ve klomen yanında bu bitkisel kürü eklemek uygun mudur sizce ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.061
makro1178, 17.11.2025 - 11:11 yazdı:

Serko hocam PCT sürecinde tamoksifen ve klomen yanında bu bitkisel kürü eklemek uygun mudur sizce ?

tabiki kullanabilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enbuak    1

Merhaba Ankara'da güvenilir bir aktar varmı bu kürü yapacak? Yaptıran var ise bilgileri paylaşabilir mi? Çakşır otu tozu yerine leblebi tozu bile katan olabilir :) Ve güncel maliyet nedir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noktaw1    1

arkadaşlar güncel ürünü yaptıran var mıdır aranızda ürünleri temin ederken ki  ml ve gram mevzusu var propolisi falan ml olarak mı ekleyeeceğiz acaba?

enbuak, 01.04.2026 - 09:37 yazdı:

Merhaba Ankara'da güvenilir bir aktar varmı bu kürü yapacak? Yaptıran var ise bilgileri paylaşabilir mi? Çakşır otu tozu yerine leblebi tozu bile katan olabilir :) Ve güncel maliyet nedir? 

2190 tl olarak hesapladım ben güncel henüz almadım tabi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enbuak    1
noktaw1, 02.04.2026 - 14:15 yazdı:

arkadaşlar güncel ürünü yaptıran var mıdır aranızda ürünleri temin ederken ki  ml ve gram mevzusu var propolisi falan ml olarak mı ekleyeeceğiz acaba?

2190 tl olarak hesapladım ben güncel henüz almadım tabi

evyallah hocam ben ilk fırsatta yaptıracağım.

Herkese selamlar tekrar. Bugün kürü Ankara da yaptırdım. Gencel fiyatı 1600 TL tuttu. karışması ve tüketmesi zor diye keçiboynuzu pekmezi de ekledi. Ayrıca baharatların yarısını atamadı. Karışmıyor diyerek. Toz baharatları da bana geri verdi elinde ki bitince arı sütü ve keçiboynuzu özüyle karıştırır veririz dedi.

Böyle bir şey yaşayan var mı? @SERKO hocam ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca bu kürü kullanırken, cinsel yaşam ve mast. nasıl yönetilmeli bilgi verebilirseniz sevinirim.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
foxx44    0
enbuak, 3.04.2026 - 14:30 yazdı:

Ayrıca bu kürü kullanırken, cinsel yaşam ve mast. nasıl yönetilmeli bilgi verebilirseniz sevinirim.

bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim ankara’da güncel fiyat sordum 1490tl dedi ona göre etkisini gören veya kullandıktan sonra gözlemlediği birşeyi olan aydınlatabilir mi burayı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noktaw1    1
enbuak, 3.04.2026 - 13:32 yazdı:

Herkese selamlar tekrar. Bugün kürü Ankara da yaptırdım. Gencel fiyatı 1600 TL tuttu. karışması ve tüketmesi zor diye keçiboynuzu pekmezi de ekledi. 

Ayrıca baharatların yarısını atamadı. Karışmıyor diyerek. Toz baharatları da bana geri verdi elinde ki bitince arı sütü ve keçiboynuzu özüyle karıştırır veririz dedi.

Böyle bir şey yaşayan var mı? @SERKO hocam ne düşünüyorsunuz?

Dönüşler bekliyorum ben henüz yaptırmadım tabi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    1
SERKO, 2/20/2024 - 09:32 yazdı:

sabah erken saatlerde de olabilir evet arı sütü ve polen ayrı şeyler ben yanlış yazmış olabilirim 

selamlar, 20 gr arı sütü ve 20 gr polen olucak değilmi, ikisi de 20 şer gram

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.061
onuri, 22.04.2026 - 15:42 yazdı:

selamlar, 20 gr arı sütü ve 20 gr polen olucak değilmi, ikisi de 20 şer gram

Evet kardeşim 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.187
SERKO, 3 dakika önce yazdı:

Evet kardeşim 

Hocam nerelerdesin sen ya? Cok yalnız bıraktın buraları bizi. ¬¬xD

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
er.han    0
kisetet55, 06.11.2024 - 12:27 yazdı:

daha önce kan tahlilimi paylaştım ve bitkisel kürün ne kadar başarılı olduğunu belirttim. bugün hem kan tahlili hemde sperm testi verdim. sonuçları aşağıya ekledim ama @SERKO hocama tüm form adına teşekkür etmek isterim sayesinde bu seviyelere yükseldi. sperm sayım 1-1,5 ayda 3 katına kadar yükseldi. total testoyu özellikle tablo halinde attım aradaki farkı görmeniz için.

Merhabalar hocam. Son durum nedir?

Bitkisel küre devam mı ?

Total ve serbest ne durumda ?

Gelişmelerden bahseder misiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
er.han, 2 dakika önce yazdı:

Merhabalar hocam. Son durum nedir? Bitkisel küre devam mı ? Total ve serbest ne durumda ? Gelişmelerden bahseder misiniz ?

Merhaba çok başarılı sonuçlandı ama devam etmedim çünkü küre girdim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dnnn156    0

Naturallerde dostinex ve pct kullanımı testesteron artırır mı?

Arkadaşlar merhaba ergenlik dönemimde yaşıtlarıma göre daha erkeksi , libidosu yüksek her yönden testesteron bombasıydım, meme dokusu vs hicbir şeyden eser yoktu fakat 18 li yaşlarımda kontrolsüz bir şekilde kilo almak için aşırı ve kötü beslenme - hareketsiz yaşam - düzensiz uyku - sık mastürbasyon yaptığım bir döneme girdim 6 ay falan bu dönem sonunda beni kendime getiren şey eski halinden eser kalmadığıydı , göğüslerim en azından kiloma göre büyüdü, kalça ve baldır kısımlarında yağlandım , suratımda aynı şekilde o yağsız dokudan eser kalmadı bu durum psikolojimi altüst etti , zaten benim aile bireylerimde de bipolar bozukluk var bende de birçok belirtisi var doktor falanda teşhis koydu fakat ben antidepresan kullanmak istemiyorum çünkü dengeleyici veriyorlar ve aşırı monoton uykulu bişey oluyorsunuz .(dopamin ile alakalı dönem dönem fazla salgılanıyor) Konuya dönecek olursam ben o dönemden çıkınca araştırmaya başladım herşeyi aromataz enzimi _ östrojen _testesteron herşeyi yeni öğrendim o zamanlar saatlerce yabancı makaleleri falan araştırdim yapay zeka falan yok :)

kendime Pct yapmayı düşündüm güzel bir diyet ile fakat hormonların otursun diye beklemem gerektigine karar verdim şuan 27 yaşındayım ara ara testler yaptırıyorum ve prolaktinim 17 falan çıkıyor çok dengesiz mi zaten vücudumda hissediyorum bazı dönemler libido çok düşük sertleşme sorunuda oluyor partnerimle de oluyor mastürbasyon esnasında da oluyor. Bu döngüyü kırmak istiyorum vücudumu tanıyorum testo baskın prolaktin düşük ostrojen ortalarda seyreden bir yapım vardı kendi ellerimle bozdum , yaşam şartlarım ve bir esnaf olduğum için spor salonunda saatler geciremem günlük 20-30 dakika yapabilirim harici ortalama bir diyet yapabilirim buda beni bu durumdan çıkartmaya yetmeyebilir , öneri ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim bu arada doktora kalsa bişey gerek yok diyor tedavi boyutunda değilsin diyip yolluyor işte bilirsiniz klasik.

Benim düşüncem gelecek olursak direk anti aromotaz alıp östrojenin sifirlamayi düşünüyorum bazen emin olamıyorum bazen dostinex kullanmayı düşünüyorum onun yanına anti aromotaz olsun ama aşırı düşürmesin destekleyici olsun diye çinko kullanmayı düşünüyorum. En büyük endişem dostinex ambalaj ile satılıyor ama sahte falan kullanmaktan korkuyorum orjinal bulabileceğimi bilsem direk başlardım belki , acaba anti aromotaz değilde östrojenin işlevlerini kısıtlayan tamoksifen klomen gibi bir ilaç mı alsam diyorum acaba sadece dostinex ile bu dönemi atlatabilirmiyim ilacı bırakınca tekrar artar mı artmaması için ilacı kullandığım sürede ağırlık çalışıp diyet ile yağ oranını düşürsem ilacı da bıraktığım da belki direk fırlamak diye düşünüyorum, hiç kür yapmadım tekrar hatırlatayım. Son olarak dostinex ile alakalı kalp kapakçığı sorunu yapabiliyormuş diye okudum ancak o daha çok hergun kullanıldığında ve günlük 2-3 mg gibi yüksek dozlar alındığında oluyormuş (Parkinson hastalarına verilen doz)bu konuda beni endişelendiriyor doz ne kadar almalıyım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    936
Dnnn156, 2 dakika önce yazdı:

Naturallerde dostinex ve pct kullanımı testesteron artırır mı?

Bu konudaki aktar kürünü yap düzelir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dnnn156    0
GHOST, Bir saat önce yazdı:

Bu konudaki aktar kürünü yap düzelir

Açıkçası l-dopa içeren ürünler hafif etmiş sağlayan şeyleri araştırdım fakat uğraştıracak ve baya disiplin gerektirecek şeyler olduğu için ilaç düşünüyorum bide ilacın etkisi yüzde 100 kanıtladığı için beni daha iyi motive eder kaldı ki prolaktini düşüren şey dopamin dostinex alınca artan dopaminin bana vereceği motivasyonda cabası.

Konudaki tarif iyi güzel fakat hocam mide zaten hassas benim valla kaldırmaz , benim düşüncem prolaktini azaltıp testesteronu o şekilde artırmak ve zaten diyet ile yağ oranı düşürüp belki ufak çinko ile aromotaz enzimi baskılayıp ostrojeni o şekilde dengelemek diyebilirim , belli bir yağ oranına ulaştıktan sonra ilacı bırakıp birkaç hafta sonra test vermek ve ortalama çıkarsa tüm değerler vücudum da istediğim noktada olursa diyet ve spor ile hayatıma devam etmek , sonuçta ilaç hiç kullanmadığım için ölü balık diyemem sadece dengesiz ve tek sebep libido değil testesteron östrojen ve prolaktin dengesi olduğu için ilaç daha mantikli geliyor orjinal konusunda endişeliyim birtek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.