-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Definasyon kürü
Oluşturan:
ismailtasar, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: trenbolonavcısı
Merhaba değerli dostlarım hocalarım,
Yeni definasyon kürüme başladım 4 gün oldu fakat 2.5kg artmışım kilo vermek için uğraşırken ve çok keskin bi diyet yapıyorum şuan yaklaşık 1500kcal alıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate Masteron Winstrol Levitron Bunun sebebi ne olabilir neyi yanlış yaptım anlamadım veya normal midir böyle olması?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: HayalleriOlanBirisi
Herkese merhabalar
Growth hormonu kullanıyordum, eczane genotropin 36 mg, şuan fiyati 3800 tl olmuş çok pahalı geldi.
Bunun yerine yapabiliceğim alternatif ne olur arkadaşlar?
-
Yazan: ardaky5
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Dışarıdan haftalık 70 MG NGENLA vursam vücut GH üretimini bırakır mı acaba? Ve 70 MG NGENLA kaç ünite GH enjekte eder vücuduma bu konuda biraz cahilim kağıdını okudum fakat hiçbir şey anlayamadım.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Erdem10
KÜR DETAYLARIM:
test prop winstrol tablet Kullanıyorum amacım yağ düşürmek ilaç kullandığım için mi bilmiyorum çok tecrübem yok yağ oranım yüksek, diyet bozduğum zaman 3-4 kg tartıda artış oluyor ve 1 hafta da anca düşürebiliyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
-
Yazan: Sasplk
Şuan aktif olarak kürdeyim ve bitimine müteakip definasyon sürecini başlatmak istiyorum.
DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Bu küre ekstra gruplar dahil etmeyi planlıyorum. Büyüme hormonu - GH olabilir... Farklı peptidler olabilir...
SORULARIM:
Sizin tavsiyeleriniz nedir? Bu planlama yeterli midir yoksa şunu da dahil et dediğiniz gruplar var mıdır? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-