-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Trenbolone alacağım hangi markayı tercih etmeliyim?
Oluşturan:
emiredrn22, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: the_escobar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 adet birebir site arasında kaldım, orijinal hangisi bilen var mı?
SİTELER :
https://bodytech-pharmalab.com http://btauthenticity.net/index.html Teşekkürler.
-
Yazan: RoCco
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
BodyTech - Mk 677 kullanan oldu mu?
Daha önce ürün hakkında bilgisi olanlar yardımcı olup yorum yaparsa sevinirim teşekkürler.
-
Yazan: Komutan
Esselamün aleyküm, Hayırlı Sabahlar.
Dostlar forumumuzda araştırdım fakat bulamadım, sadece 5 yıl öncesine ait eksik konuşmalarla net cevap alınamayan bilgiler vardı. Eminim bir çoğumuzun merak ettiği bir şeydir. Spor yapmayan biri Steroidi, Sarmsı, Peptidi vs. Kullanırsa ne gibi sağlık problemleri yaşayabilir? Gerekse ilaçları, mctleri, su içip beslenmesi düzgün vs olan birisi Spor yapmadan da olsa gelişim alacağı kaçınılmaz. Fakat mesele şu ki Spor yapan birine göre ne tür sağlık sorunu veyahut diğer problemlerle karşılaşabilir?
Yapıcağımdan değil, sadece merakımdan soruyorum Teşekkürler <3 @rastlantisal @metinav
-
Yazan: KA21
Arkadaşlar Merhaba,
Tren küründen sonra kanda yükselmiş olan bir şeyi kan vererek düşürmek gerekiyordu diye bu formda okumuştum. Baya formda vakit harcadım ancak okuduğumu bulamadım. Acaba tren sebebi ile kanda hangi değer yükseliyor ve onu düşürmek gerekiyordu.
Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler...
-
Yazan: Berkberk
Uzun süredir sadece testo blast/cruise yaptıktan sonra pharm-tec trenbolone a bulunca denemek istedim, geçen hafta ilk defa enjeksiyonumu yaptım pzt76mg, çarşamba76mg ve cuma sabahı 76mg akşamına da progesteron ve tiroid fonksiyon testlerine baktırdım. Bu test sonuçlarından ilacın orjinal olup olmadığını anlayabiliyor muyuz?
-