Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mythe02

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

mythe02 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

Güncel Profil Ziyaretleri

155 profil görüntüleme
  1. Kür sonrası hala yüksek prolaktin

    @Ironmann hocam 15.12.2023 tarihinde yani kür bittiğinde verdiğim tahlilin ekran görüntüsünü ekliyorum. Güncel tahlilimde E2 ve Progesteron bakılmadı.
  2. Kür sonrası hala yüksek prolaktin

    @otopsicikedi hocam, 8 hafta kullanıp, halsizlik yaşamaya başlayınca kürü kestim. ilaçlar: 500 mg testo enantat dragon pharma 400 mg primo dragon pharma 30 mg oxandrolone bodytech 30 mg dianabol bodytech(kürün son 2.5 haftası boyunca)
  3. Merhaba, kürüm biteli 7 hafta oluyor. Kür öncesi verdiğim tahlilde prolaktinim referans aralığın içinde 17 idi. Kür bitiminde tahlil verdiğimde prolaktin 42 idi(ek olarak T3, T4 de düşüktü fakat FT3, FT4 normal). Şu an ise prolaktin 52 ye çıkmış durumda(güncel tahlili ekte paylaşıyorum). Kür sonu ve PCT sonu arası geçen süre boyunca hiç dostinex kullanmadım. Prolaktinin doğal olarak düşmemesi normal mi? Bu süreç boyunca bahsedilen psikolojik yan etkileri yaşadım, tribe girme, depresif ruh hali, libido düşüşü, kız arkadaşımla sürekli tartışmaya girme vs. Belki bu sorunlar prolaktin üretimini iyice mi tetikledi? Endokrinoloji hipofiz MR istedi. Hocalarım prolaktin durumumu yorumlar mısınız rica etsem ve Dostinex kullanımını nasıl yapmalıyım? Çok teşekkür ederim. @metinav @rastlantisal @Rdm @otopsicikedi
  4. Trenbolone alacağım hangi markayı tercih etmeliyim?

    Black dragon fragment çalışmıyor. 1 ay hergün kullandım, aç karnına idman öncesi deri altına vurdum. Hiçbir şekilde etkisi yoktu. Vücudumu fiziksel olarak da yükseltmedi
  5. Kür içi tahlil sonuclari. yuksek prolaktin, e2, progesteron. dusuk t3, t4

    Bu 2. kürümdü. Güzel form tutturdu fakat ilaçlar saf değil bence. Bir kere ilaçları kullanmaya başladığım ilk hafta etki etmeye başladı. Önceki kürümde de enantat ve primo kullanmıştım ama tahliller tertemiz çıkmıştı, ne tiroid ne prolaktin alakası yok yani şu anki sonuçlarla. Black dragon fragment de kullandım 1 ay düzenli olarak hergün. Bence bomboş bir ilaç ve aşırı pahalı. 0 etkisi vardı yağ yakımına. Clen ile bile çok iyi verim almıştım. Kısaca bu markalara bir servet ödediğim için pişmanım hem etkisi soru işareti hem de sağlığımı farkında olmadan çok etkilemiş. Bundan sonra eczane sustanon, rimobolan dan şaşmayacağım gibi görünüyor. Bu markalarla devam edeceksen 4 haftada bir düzenli tahlil ver bence.
  6. Kür içi tahlil sonuclari. yuksek prolaktin, e2, progesteron. dusuk t3, t4

    Goguslerde hassasiyet yok. Tesekkurler hocam. Sizce kürü sonlandirmam gerekiyor mu bu sonuclara gore? Bu ilaclarla devam etmek istemiyorum en azindan baska ilaclarla devam etmemi onerir misiniz bu noktada?
  7. Merhaba kürümün bugün 8. haftasına girdim. 3 gün önce tahlil verdim. Son 2.5 haftadır dianabol kullanmaya başladım. 1 haftadır giderek kötüleşen halsizlik hissetmeye başladığımda tahlil verdim. Yardımcı olabilir misiniz? ilaclar: 500 mg testo enantat dragon pharma 400 mg primo dragon pharma 30 mg oxandrolone bodytech 30 mg dianabol bodytech(son 2.5 haftadir) serbest testo sonucu aksam çıkacakmış ilgilenenler olursa eklerim sonuç çıktığında.
  8. Sustanon-primobolan kürü son durum

    Yağ oranı %15-16 nın üstündeyken bu kürden bence verim alamazsın
  9. MuscleTech Clear Muscle Türkiyede bula bilen ?

    Geçen sene naturelliğimin son evrelerinde bu tarz ürünlerle gelişim yakalamaya çalışmıştım. Muscletech clear muscle, muscletech alpha test ve ashwaganda hepsini aynı anda 1-2 ay kullandım. Sonuçlar fena değildi yine ama libidoda problem olmamasına rağmen ereksiyon sıkıntısı aylarca peşimi bırakmadı. Kullanmayı bıraktıktan 3-4 sonra bile hala ereksiyon problemi yaşıyordum. Bu ürünlerin içine arkalarında yazıldığının dışında başka maddeler de koyduklarına inanıyorum. Bir yerde anti-DHT bile koyabildiklerini okumuştum. Benim durumumda da böyle bir şey olduğunu düşünüyorum uzun süren ereksiyon problemimden dolayı. Youtube'da izlediğim bir üroloğun finasterid ile ilgili konuşmaları aşırı korkutucuydu. Bence bu tarz geçiş ürünlerini kullanmak steroidlerden daha zararlı. İçlerinde ne olduğunu bilemiyoruz, haliyle yan etkileri de tahmin edilemez oluyor.
  10. Rimobolan sahte olma ihtimali

    Hocam ürün sahte. Aynı eczaneden veya tedarikçiden birkaç kutu daha alsaydın sahte olduğunu daha rahat anlayabilirdin. Benim de elime aynı kutulardan geçmişti. Şöyle oldu: Bir eczaneden 30 kutu rimobolan istedim, spot depodan getirteyim dedi. Getirtti 30 tane birbirine lastikli şekilde. Eve aldım götürdüm. Sonra şunu farkettim kutulardaki tüm ITS barkodları kesmişler sadece 1 kutuda ITS bırakmışlar ve öyle bir paketleme yapmışlar ki tüm kesik barkodlar dışarı doğru değil o lastik paketlemede içeri doğru bakacak şekilde yerleştirilmişti yani ilaçları diziliminden tek tek çıkarıp incelemeden kesikleri göremiyorsun. Burada teorim ellerinde yeteri kadar güncel aynı seriden farklı ITS barkodu olmadığı tüm kutuları aynı ITS ile basıp burayı kesiyorlar ve ecanelerden toplanıp sana takip edilememesi için kestiklerini söylüyorlar. Bu 1. Red Flag. Sonra evde kutuların hepsinin detaylarını tek tek inceledim. Senin gönderdiğin fotoğraftaki gibi hem kutunun kartonu hem de basım kalitesi aşırı dandik. Yani öyle dandik bir matbaa basımı ki sendeki fotoda da farkettiysen 100mg yazısının kırmızısı kutuyu tam olarak dolduramamış bile sağa taşmış ve tüm yazılar pixel pixel. Bu 2. Red Flag. Elinde orijinal bi rimobolan varsa 2sini karşılaştırıp orjinali eline alır almaz ne kadar tok ve mükemmel bir kutu olduğunu hissederek bile anlıyorsun. Orjinalde kutunun açma yerleri silikonla yağıştırılmıştır, fotoğraftaki kutuda öyle bir şey yok. 3. Red Flag. Yine orijinal Rimobolana sahipsen ampulleri karşılaştırabilirsin. Ampul dizaynının farklı olduğunu göreceksin. 4. Red Flag. Yeni tarihli eski kutu diye bir şey yok. Orijinal Rimobolanın varsa yine aynı SKT tarihli ve yeni kutu olduğunu göreceksin. 5. Red Flag.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×