Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crosfredy

Growth maliyeti hk.

Önerilen İletiler

r2maru1    0

beyler gh hakkında merak ettıgım var yorumlarda yağ yakımı için definasyon ıcın herkes öneriyorda adı üstünde büyüme hormonu genelde youtubeda bı kaç kişi kilo almak ıcın kullanan kesim var gh nın tam çalışma mantıgını çok basit sekilde bahsedicek varmıdır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    899
berkay16, 14 saat önce yazdı:

Çin growthu olmasa hayatta kullanılmaz bu meret çok pahalı group buyla stok yapmak için kredi çektim 😂

valla stok yaptıysan ne güzel, çin hgh'i karaborsa olacak artık bakalım... 

yhy789, 13 saat önce yazdı:

Gh ı tiktokta öyle bir övuyorlar ki ghsız küre girsem boşa gidecek gibi hissediyorum 😀

şöyle ki, hgh yaşın 30'un altında ve sen 6iu'dan az kullanacaksan boşa bir ilaçtır doğrusu. sektragoglara yönelmek veya direkt IGF kullanmak daha mantıklı. 30 yaş üzeriysen de 4 iu üzeri kullanmalısın, eğer zaten belirli bir kas kütle inşaası sağlayamadıysan sadece anti aging.

r2maru1, 3 saat önce yazdı:

beyler gh hakkında merak ettıgım var yorumlarda yağ yakımı için definasyon ıcın herkes öneriyorda adı üstünde büyüme hormonu genelde youtubeda bı kaç kişi kilo almak ıcın kullanan kesim var gh nın tam çalışma mantıgını çok basit sekilde bahsedicek varmıdır 

basitçe, yağlanmanı azaltır ve IGF-1 değerini ciddi şekilde arttırarak amaçladığın kas gelişimini sağlarsın. Kısaca kalıcı kas kütlesi. 750mg testo 8 iu hgh+insülin > npp rimo boldenon testosteronlu bir blast. (eğer alt yapınız yoksa direkt growtha başlamayın, para israfı olur)

Genel off-season mantığı, yüksek IGF-1 değeri istenir ve güç istenir. 1-1.5g testosteron, 6-10 iu hgh, 400-700 masteron (E2 değeri düşmesini istemediğimizden anabolik ve SERM etkisinden yararlanmak için) ile kapatılır. Bazıları rimo ekler, bazıları güç için 300-600 arası NPP ekler. Bu tabi kişinin kütlesine bağlıdır, şimdi bu verdiğim değerleri 70-80 kiloda denersen yaşayacağın şey hüsran. Büyük adamların kullandıklarını kullanarak büyük olamazsınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Fuhrer, 22 dakika önce yazdı:

valla stok yaptıysan ne güzel, çin hgh'i karaborsa olacak artık bakalım... 

şöyle ki, hgh yaşın 30'un altında ve sen 6iu'dan az kullanacaksan boşa bir ilaçtır doğrusu. sektragoglara yönelmek veya direkt IGF kullanmak daha mantıklı. 30 yaş üzeriysen de 4 iu üzeri kullanmalısın, eğer zaten belirli bir kas kütle inşaası sağlayamadıysan sadece anti aging.

basitçe, yağlanmanı azaltır ve IGF-1 değerini ciddi şekilde arttırarak amaçladığın kas gelişimini sağlarsın. Kısaca kalıcı kas kütlesi. 750mg testo 8 iu hgh+insülin > npp rimo boldenon testosteronlu bir blast. (eğer alt yapınız yoksa direkt growtha başlamayın, para israfı olur)

Genel off-season mantığı, yüksek IGF-1 değeri istenir ve güç istenir. 1-1.5g testosteron, 6-10 iu hgh, 400-700 masteron (E2 değeri düşmesini istemediğimizden anabolik ve SERM etkisinden yararlanmak için) ile kapatılır. Bazıları rimo ekler, bazıları güç için 300-600 arası NPP ekler. Bu tabi kişinin kütlesine bağlıdır, şimdi bu verdiğim değerleri 70-80 kiloda denersen yaşayacağın şey hüsran. Büyük adamların kullandıklarını kullanarak büyük olamazsınız.

3600ui aldım 1475$'a geldi kargosuyla, ben growthun boşa gittiği kısmına katılmıyorum çocuklarda büyüme hormonu eksikliğinde 80kg bir çocuk için gereken hormon replasman 3ui 80kg 10 yaşından küçük çocuk varsa tabi 😂 yetişkinlerde replasman dozu 0.6-1.5ui aralığında igf1 değerine göre belirleniyor bizim bodybuilding camiasında duyduğumuz 1ui anti aging 2-3ui replasman kısmındaki replasman aslında gerçek replasman dozunun 2 katı 4ui bile çok ciddi bir doz aslında, bir de uyku ve hayat kalitemiz var tabi growth hormonu yaşam şeklinden aşırı etkileniyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    899
berkay16, 54 dakika önce yazdı:

3600ui aldım 1475$'a geldi kargosuyla, ben growthun boşa gittiği kısmına katılmıyorum çocuklarda büyüme hormonu eksikliğinde 80kg bir çocuk için gereken hormon replasman 3ui 80kg 10 yaşından küçük çocuk varsa tabi 😂 yetişkinlerde replasman dozu 0.6-1.5ui aralığında igf1 değerine göre belirleniyor bizim bodybuilding camiasında duyduğumuz 1ui anti aging 2-3ui replasman kısmındaki replasman aslında gerçek replasman dozunun 2 katı 4ui bile çok ciddi bir doz aslında, bir de uyku ve hayat kalitemiz var tabi growth hormonu yaşam şeklinden aşırı etkileniyor.

güzel bir fiyat, büyüme hormonu eksikliği olan 80 kilo bir çocuk için genotropin hekim prospektüsüne göre belirlenen doz 2mg ile 2.8 mg arasıdır. Yani 6 iu ile 8.4 iu arası. Ben çin growthlarının genotropin kalitesinde olduğuna inanmıyorum, her ne kadar janoshik blind testler de olsa. 4 iu genotropin bence 6-8 iu en kaliteli çin ürünlerine eş değerdir. tabi bu benim yorumum, ancak dediğin gibi 3600 iu genotropin için aşağı yukarı 500.000₺ ödememiz gerekiyorken bunun 10'da 1 fiyatına çin ürünlerini almak daha makul geliyor.

growthun boşa gittiği konusuna şöyle katılıyorum ben, IGF-1 değeri için kullanacaksan bu ilacı yaptığım gözlemler neticesinde bazı kullanıcıların doğal IGF-1 değerinin growth kullandığından daha yüksek olduğunu gözlemledim. Tabi bu durum çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir, bunların en başında E2 değeri vardır. Body camiasında böyle bir gözlem yapmak yerine sedanter bireylerde bu gözlemi yapmak daha mantıklıdır. Sonuç olarak 500mg ile 1 gr arası testosteron kullanan kişilerin kan testlerini gördüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    88

Cinno hiç kullanılmadım ama gh ın yan etkerini 4ui norditopinde çok ciddi hissettim 6ui da ödem sorunu olmaya başladı o yüzden tekrar 4ui indim.

Güray aydın gh hakkında daha önce konuşmuştu yani eğerki ekonomik olarak çok relax ve rahat değilseniz kendinizi bunun için zorlamaya gerek yok diyor adam ki bence haklıda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Fuhrer, 58 dakika önce yazdı:

güzel bir fiyat, büyüme hormonu eksikliği olan 80 kilo bir çocuk için genotropin hekim prospektüsüne göre belirlenen doz 2mg ile 2.8 mg arasıdır. Yani 6 iu ile 8.4 iu arası. Ben çin growthlarının genotropin kalitesinde olduğuna inanmıyorum, her ne kadar janoshik blind testler de olsa. 4 iu genotropin bence 6-8 iu en kaliteli çin ürünlerine eş değerdir. tabi bu benim yorumum, ancak dediğin gibi 3600 iu genotropin için aşağı yukarı 500.000₺ ödememiz gerekiyorken bunun 10'da 1 fiyatına çin ürünlerini almak daha makul geliyor.

growthun boşa gittiği konusuna şöyle katılıyorum ben, IGF-1 değeri için kullanacaksan bu ilacı yaptığım gözlemler neticesinde bazı kullanıcıların doğal IGF-1 değerinin growth kullandığından daha yüksek olduğunu gözlemledim. Tabi bu durum çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir, bunların en başında E2 değeri vardır. Body camiasında böyle bir gözlem yapmak yerine sedanter bireylerde bu gözlemi yapmak daha mantıklıdır. Sonuç olarak 500mg ile 1 gr arası testosteron kullanan kişilerin kan testlerini gördüm 

doğru mg'mış ui değil ben yanlış anlamışım normalde growth için ödediğim fiyat group buya göre yüksek fakat lobster gh olduğu için çok iyi fiyat çindeki en iyi growthu bu eleman üretiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dogan123    2
Fuhrer, 17 saat önce yazdı:

gereksiz pahalı, 120 iu 100$ 360 iu 200$ çin peptidleri satan arkadaşta iu başı 1$'dan fazla etmez açık konuşmak gerekirse.

Hocam peki kaç tlden sonra çok fazla oluyor fiyat iu başına 60tl iyimidir zphc somatropin için?Ulaşabildiğim en uygun bu şuan orjinal olduğuna eminim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    899
Dogan123, 1 saat önce yazdı:

Hocam peki kaç tlden sonra çok fazla oluyor fiyat iu başına 60tl iyimidir zphc somatropin için?Ulaşabildiğim en uygun bu şuan orjinal olduğuna eminim

1$'dan fazla etmez diye düşünüyorum. ZPHC Somatropin hakkında fikrim yok, bütçen varsa düşünebilirsin

berkay16, 2 saat önce yazdı:

doğru mg'mış ui değil ben yanlış anlamışım normalde growth için ödediğim fiyat group buya göre yüksek fakat lobster gh olduğu için çok iyi fiyat çindeki en iyi growthu bu eleman üretiyor

valla %98 saflıktaki steroid rawları da böyle bir patlamıştı, yine aynı şey oluyor. Çan çin çonlar piyasada panik yaratıp bir süre ürün sunmayacak ve piyasayı arttıracak. 50-100$'lık hammaddeler 500-600'e ulaştı ve saflık oranı %98'den %90'lara hatta %80'lere düştü, bulan hemen alıyor. HGH sektöründe de aynı dalgalanma olacağından eminim, o yüzden şu panik havasında herkes HGH çekiyor. Belki sadece bir panik yaratıldı ve sorun düzelecek, bana şu an öyle geliyor. Çünkü steroidler tamam, ham maddesi satılıyordu. Ancak HGH olayında liyofize toz satılıyor, sonuç olarak üreticiye değil de müşteriye odaklı olduğundan böylesine bir işe gireceklerini düşünmüyorum. Ama 100-150$ olan fiyatlar 300'leri geçer bundan eminim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Fuhrer, 16 dakika önce yazdı:

1$'dan fazla etmez diye düşünüyorum. ZPHC Somatropin hakkında fikrim yok, bütçen varsa düşünebilirsin

valla %98 saflıktaki steroid rawları da böyle bir patlamıştı, yine aynı şey oluyor. Çan çin çonlar piyasada panik yaratıp bir süre ürün sunmayacak ve piyasayı arttıracak. 50-100$'lık hammaddeler 500-600'e ulaştı ve saflık oranı %98'den %90'lara hatta %80'lere düştü, bulan hemen alıyor. HGH sektöründe de aynı dalgalanma olacağından eminim, o yüzden şu panik havasında herkes HGH çekiyor. Belki sadece bir panik yaratıldı ve sorun düzelecek, bana şu an öyle geliyor. Çünkü steroidler tamam, ham maddesi satılıyordu. Ancak HGH olayında liyofize toz satılıyor, sonuç olarak üreticiye değil de müşteriye odaklı olduğundan böylesine bir işe gireceklerini düşünmüyorum. Ama 100-150$ olan fiyatlar 300'leri geçer bundan eminim.

Hükumet yasaklamış diyorlar growth hormone üretimi yasaldı diye biliyorum çinde diğer peptidler zaten yasal şuan çinde hem peptid hem steroid satan sadece wwb kaldı diğer tüm firmalar steroidleri durdurdu durum growth için nasıl olacak bilmiyorum ufak satıcılar growthu listelerden çıkardı.

Fiyatlar dediğin gibi 300$'ı bulabilir qsc yeni stoğunu 200$'dan satıyor şuan fiyatlar hızla artıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    899
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

Hükumet yasaklamış diyorlar growth hormone üretimi yasaldı diye biliyorum çinde diğer peptidler zaten yasal şuan çinde hem peptid hem steroid satan sadece wwb kaldı diğer tüm firmalar steroidleri durdurdu durum growth için nasıl olacak bilmiyorum ufak satıcılar growthu listelerden çıkardı.

böyle bir şey olduğunu sanmıyorum, yasal üreticiler yine üretime devam eder sonuç olarak bu üretimler lisansa bağlıır. Yasal üretici lisansı, örneğin Pfizer firması yasal üretici bir firma diyelim ki bu ülkede üretim yapabilir. HGH üretimi zaten ülkede yasak olan bir şey, demek ki çinde bu durum yasalsa UGL firmaların üretimi baskılanmıştır. 

berkay16, 2 dakika önce yazdı:

Fiyatlar dediğin gibi 300$'ı bulabilir qsc yeni stoğunu 200$'dan satıyor şuan fiyatlar hızla artıyor.

1 kit sınırlamayla 200$'dan satıyor diye biliyorum, yani 10 kit alayım gibilerinden yapmıyor. Bu durum gerçekten benim dediğime çıkartıyor olayı, kişilere stres ve panik yaratmak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

böyle bir şey olduğunu sanmıyorum, yasal üreticiler yine üretime devam eder sonuç olarak bu üretimler lisansa bağlıır. Yasal üretici lisansı, örneğin Pfizer firması yasal üretici bir firma diyelim ki bu ülkede üretim yapabilir. HGH üretimi zaten ülkede yasak olan bir şey, demek ki çinde bu durum yasalsa UGL firmaların üretimi baskılanmıştır. 

1 kit sınırlamayla 200$'dan satıyor diye biliyorum, yani 10 kit alayım gibilerinden yapmıyor. Bu durum gerçekten benim dediğime çıkartıyor olayı, kişilere stres ve panik yaratmak.

Çinde hgh dahil tüm peptidlerin ugl üretimi serbestti hgh banlandı diye gördüm ben çindeki  çok büyük bir raw üreticisi telegramda artık growth hormone üretemiyoruz diye bir açıklama paylamaşmış. Evet bir de o var 1 kitle sınırlı baya az stok getirmiş 150 kit stoğu vardı galiba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hayatixd    2
berkay16, 29.05.2026 - 20:14 yazdı:

Çinde hgh dahil tüm peptidlerin ugl üretimi serbestti hgh banlandı diye gördüm ben çindeki  çok büyük bir raw üreticisi telegramda artık growth hormone üretemiyoruz diye bir açıklama paylamaşmış. Evet bir de o var 1 kitle sınırlı baya az stok getirmiş 150 kit stoğu vardı galiba.

merhaba bir sorum olucaktı ben çinden hgh aldığımda buraya kargoyla ulaşabiliyor mu gümrükten geçiyormu izlemem gereken bir protokol varmı acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    899
hayatixd, Şimdi yazdı:

merhaba bir sorum olucaktı ben çinden hgh aldığımda buraya kargoyla ulaşabiliyor mu gümrükten geçiyormu izlemem gereken bir protokol varmı acaba 

ulaşmıyor, yurt dışına gönderim yaptırıp o adresten teslim alıyor getirenler.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    10
berkay16, 29.05.2026 - 20:14 yazdı:

Zphc nin ghları nasıldır cinna bitince ona geçmek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Melihcdmr, 2 saat önce yazdı:

Zphc nin ghları nasıldır cinna bitince ona geçmek istiyorum 

Böyle ugl growthları genelde kalitesiz oluyor %94-95 saflık oluyorlar maksimum sadece dragonun ve godbiolab'ın growthlarının iyi sonucunu gördüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?
    • Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 200mg Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum) SORULARIM:
      Sizce bu modifikasyon mantıklı mı? Kullanacağım 3iu yeterli olur mu? Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.