-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

20 yaşında 103 kg 183 boyunda definasyon kürü
Oluşturan:
mustafahamza, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Eliary
Merhabalar 22 yaşındayım öncelikle sporu 2 yıldır yapıyorum 1 yıldır nerdeyse düzenli yapıyorum. Boyum 1.75 kilom 68-70kg arası yağ oranım %12 civarı kolum 35-36cm belim 78cm ama hala çok yağlı diğer bölgelerimi hiç ölçmedim .
Normalde doğal ilerlemeyi düşünüyordum ama istediğim kuruluğa yağ oranına doğal olarak inmem benim için çok zor ve istediğim kütleye ulaşmak zor bunun için düşük dozda küre girmeyi planlıyorum amacım yağ yakıp biraz kütle koymak .İlaçlar hakkında az çok bilgim var bu riskleri göze alarak giricem .Bana ilk kürümde düşük dozlarda ilaç önerirseniz ve güzel bir marka önerirseniz sevinirim. Pct dönemi ve koruyucular ve vitaminler hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim. Diyet ve antrenman konusunda bilgili olduğumu düşünüyorum alta formlarımı koyucam (diyet bozduğum için formum biraz yağ ve su topladı 1ay önce çekilmiş fotoğraflar) tavsiyelerinizi bekliyorum .
sırt fotoğrafında :sol kolumda yamukluk olduğu için poz veremiyorum düzgün
-
Yazan: Metoonline
Arkadaşlar selamın aleyküm,
Malum yaz yaklaşıyor sitede çok fazla bilgili insan olduğunu düşünüyorum ve bir konuda sizlerin desteğine ihtiyacım var yaklaşık 1 yıllık düzenli spor sonucu 12 kilo verdim artık daha aşağı düşmüyor şuan vücut yağ oranım 17-18 civarlarında düzenli beslenip spor yapıyorum günlükte kilo x2 protein alıyorum bu yağ oranımı kas kaybetmeden 13-14 lere çekebileceğim ve hormonal olarak zarar görmeyeceğim bir ürün var mıdır?
-
Yazan: mustafasokmez
Arkadaşlar iyi günler,
Sürekli 2 ay spor yapıp araya hastalık girmesinden bayram olsun salonların kapanmasından tekrar hasta olmamdan dolayı 2 ileri 2 geri seyrettim. Uzun yıllardır aralıklı spor yapıyorum ama tabii ki uzun yıllardır spor yapan birinin vücudu yok bende. Küre girmeye karar verdim ve tabii ki bunu tek başıma yapamayacağından dolayı bir çok youtube infuencere koçluk yapmış birinden danışmanlık almaya karar verdim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş : 26 Boy : 1.70 cm Kg : 800 KULLANILACAK MCT GRUPLARI:
liver nac600 omega 3 coq10 yarım tab arimidex (enj. günlerinde) KÜR İÇERİĞİM:
testosteron masteron npp winstrol Extra önereceğiniz koruyucu öneriniz var mı kür için yorumunuz nedir?
-
Yazan: Sparta34
Merhaba arkadaşlar.
Günlük 200-300 mcg fragment mi daha iyi yağ yakımı sağlar yoksa 10mg yohimbin mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Nynex
Herkese merhaba ben 10 haftadır haftalık 500 testo enanthate + 200 primobolan kullanıyorum biraz damarlanma oldu kaslar biraz diri ama onun dışında ölçü alımı ya da aşırı iştah artışı olmadı yaşım 38 - bir yıldır fitness yapıyorum spor geçmişim olduğu için şuan girdiğim ağırlıklar cüsseme göre baya yüksek nizami bir şekilde çalışıyorum ancak kürden neden etki göremedim bilemiyorum hocalarım yardımcı olabilirse sevinirim bu gün test verdim test sonuçlarınıda ekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
-