-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yağ oranı düşürmek için hangi kombinasyonu yapmalıyım?
Oluşturan:
proliqht1, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: canarx
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yeni bir diyet planına geçtim ve kas kaybı açısından birkaç soru sormak istiyorum öncelikle skinny fat bir vücudum var 21 yaşındayım boyum 167 kilom 63 ve BMR 1520. çıktı. Genelde 4 gün 50dk ağırlık+30dk incline yürüyüş yapıyorum göbek bel ve göğüs bölgem rahatsız edecek derecede yağlı 16 17 civarı olması lazım.
BESLENME PLANLAMAM:
Sabah:
25gr protein tozu 50gr yulaf 50gr pirinç unu 20gr karışık kuruyemiş pankek Öğle ve Akşam:
Tavuk göğsü 500gr 35gr mayonez 100gr yağsız light yoğurt 40gr kuruyemiş garnitür Vesaire ile tarator hazırlıyorum tadı gayet lezzetli oluyor ama karbonhidrat değeri çok düşük.
SORUM:
Siz ne düşünüyorsunuz bmr doğru mu veya ne yapmam gerekiyor bu diyetle kas kaybı yaşar mıyım?
-
Yazan: ermanx98
Herkese iyi forumlar dostlar,
Yağ yakım döneminde kafama takılan bazı şeyler var aslında sürecin normal ilerlediğini düşünüyorum ama beslenme ve takviyelerimi sizlerle paylaşıp bir yerde düzeltilmesi gereken birşey var mı? Veya siz nasıl yapardınız merak etmekteyim, 1.71 boyundayım daha önce uzun spor geçmişim oldu;
2.5 aylık bir süreçte:
87 kg, 104 cm bel/ 38 cm kol %30 yağ oranından 73 kg 90 cm bel/41 cm kol %19 yağ oranına düşmüş bulunmaktayım, haftada 5-6 gün PPL ve en az 4 kardiyo yapıyorum, vardalı şekilde çalışıyorum. Günde ortalama 1700 kalori almaktayım bazı günlerde carb cycling 2 k civarında alıyorum.
Sürecim güzel ilerledi fakat 2 haftadır:
Ligandrol rad140 mk677 cardarıne ostarine yohimbe Sarms küründeyim yağ oranım, ölçülerim düşmesine rağmen sanırım kas hafızasından kol ölçülerim arttı. 2 haftadır kilom sabit kaldı sebebini anlamış değilim tam olarak.
Günlük beslenmem 2 öğünden oluşmakta;
ilk öğün;
100 gr yulaf ezmesi 4-5 yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve yeşillik 5 ceviz veya 1-2 yemek kaşığı fıstık ezmesi whey protein 1 ölçek Antrenman sonrası :
whey protein 1 ölçek ortalama 400 gr tavuk göğsü bol yeşillik kalorilerimi günlük sayarak genelde aynı şekilde değiştirerek besinleri tüketiyorum.
Kullandığım supplement ve takviyeler;
Arjinin Cıtrullin malat Creatine EAA ve BCAA Glutamine Whey Çinko Magnezyum D vit. Multivit. Omega 3 Antrenman öncesi 15-20 mg yohimbine+Thermoburner ve 200 mg caffein ile l-carnitin bazen de aspirin ve broksin kullanıyorum bazen çift kardiyo yapıyorum evde bisikletim var. 2 haftadır kilom sabit sizce sürecim nasıl ilerlemekte beslenme ve takviyelerde bir yanlışlık varmı bazen su tuttuğumu görüyorum, günde minimum 4 litre su içmekteyim tavsiye ve görüşlerinizi merak ediyorum herkese teşekkürler.
-
Yazan: Yasar
Merhabalar abilerim kardeşlerim,
Daha önce bulk yapayım derken yağ oranımı fazla yükselttim ve bu yüzden direkt olarak yağ yakmayı hedefleyen bir sürece başladım. Bugün beslenme olarak birinci günümdü direkt olarak karbonhidratı kestim günün her öğünü dolu dolu 1 tabak yeşillik salatası var ve sadece sabah 4 kaşık yulaf öğlen de yarım haşlanmış patates yedim birde bu akşam antrenman sonunda yine yarım haşlanmış patates ve haşlanmış havuç olacak günlük 700 gram tavuk yemeye gayret edeceğim ve 3,4 günde bir karbonhidratlı besleneceğim gün olacak ara öğünlerde de yeşil elma çiğ badem veyahut yoğurt yerim bana tavsiyeleriniz önerileriniz var mı? Creatin yohimbine cardarine ve shredder adında termojenik yağ yakıcı kullanıyorum şu anda idmanda nabız ve vücut ısısı ter ve su atmama yarıyor proteini yüksek mi tutuyorum ve baharat kullanmam bu yaptığım diyeti baltalar mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: j00x0
Merhabalar,
Evlilik arifesinde hatun ile birlikte çeki düzen vermeye başladık kendimize ben bulk kendisi de diyet ile birlikte yağ yakmak istiyor fakat kendim için az çok fikrim bilgim var ama onun için hiç bir bilgiye vakıf değilim hele yağ yakmayı hiç bilmem bildim bileli hep kilo almak için uğraşan bir tipim burada sıkıntımız iğne olsun istemiyorum tablet üzerinden veya sarms üzerinden gitmek istiyoruz yağ ve kilo bilgilerini vereyim yardımlarınızı bekliyorum.
1,60 boyunda.
-
Yazan: crizbi01
Herkese selamlar,
104 kilodan 94 kiloya kadar düştüm. Bel cevremi 12 cm incelttim. Kolesterolüm 244 seviyelerinden 202 sınır referans a kadar düşürdüm. Antrenmanım ve beslenmem güzel Haftada 150 Propionat testo 20 MG Anavar 20 MG Clen çok düşük şekilde ilerlesem aroma tize olur mu? Ne gibi problemlerle karşılaşırım yoksa 80-85 kiloya kadar düşüp ondan sonra mı girmeliyim? Bilgiler için herkese teşekkür ederim.İdmanda set halinde 100 KG Bench atıyorum antrenmanım negatif ve pozitif hakkını verebiliyorum. Hastane de testosteron ve diğer testlerimi yaptırdım testo düşük. İsteksizlik bıkkınlık gelişememe sorunları yaşıyorum.
O yüzden çok düşük MG de olsa sağlıklı olacağını düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir?
-