Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Jinekomasti hakkında doğru ve yanlışlar! e2 aslında bir kurtarıcı mı yoksa korkulması gereken bir hormon mu?

Önerilen İletiler

Rma    229
Babu, 3 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

250mg only testoda bile aramotaz yaşayan bir vucudum var arimidex veya tamoksifen kullanmayı gerektirmeyecek bi anabolik istiyorum düşük dozlarda faydasını görebileceğim ve e2yi ve aramotazı normal düzeyde tutacak jinoyu engekleyecek kısaca bi ürün varmıdır .Grupta okuduğum bir çok yorum var bolde olsun masteron olsun ne yapmam gerektiğne karar veremedim kış geldiği için yağ oranımı koruyup kas koymak istiyorum anormal kalori fazlası yapmadan temiz gitmeyi planlıyorum. @Rma @berkay16

Tren dece gibi çok ileri seviye ilaçlar kesinlikle kullanmayacağım gerekirse sadece testo ile devam edebilirim dozu arttırıp lakin en azından 3 4 ay düşük dozajlı anabolik deneyimlemek isterim tavsiyelerinizi bekliyorum.şuan sadece bilgi alıp plan yapmak istiyorum karar verince gerekli kan değerlerini ölçüp küre gireceğim.

Not:Kür deneyimim yok sadece only testo düşük dozlar gittim vucudu görmek için  ve kısa sürede  çok güzel güçlendim  10 kilo koydum lakin su tutumum var aromatazdan olsa gerek 

•Spor deneyimim 4 sene 

•yağ oranım 20

•vucudum kilo almaya yatkın bir vucut

Testoyu hep kullanmak zorundasın knk testo, rimo yapabilirsin örneğin 375 testo 400 rimo yaparsan e2 stabil olucaktır. Rimo bulamazsan boldenon kullanabilirsin örneğin 500 testo 250 bolde yaparsan yine e2 stabil olucaktır bolde de 2/1 oranda rimoda 1/1 oranda testo almak gerekir. 
Bunlar yerine arimidex de alabilirsin ama 250mg testo kullanırken arimidex alman e2 yi dip yapacaktır bu da bizim hiç istemediğimiz birşey.

Örneğin haftada 525 testo pzt çrş cuma şeklinde alırsın Salı  cuma yarım yarım arimdex alarakta e2 ni tutabilirsin, 1 2 hafta böyle yapıl kan tahline göre doğru arimidex dozunu da ayarlayabilirsin. Bu küre bide 300 400 mast eklemen yine yararına olur masteron e2 duşurmez ama yan etkilerini azaltır 

3 seçenek var yani kısacası hangisi kafana yatıyorsa onu bize söyle daha detay anlatalım

1.seçenek Testo Rimo, 2.seçenek Testo Bolde, 3.seçenek Testo Arimidex Mast. Tabi masteronu diğer iki seçeneğede ekleyebilirsin seni daha 3D gösterip damarlandırcaktır. Marka seçiminide iyi yap

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Babu    0
Rma, 25 dakika önce yazdı:

Testoyu hep kullanmak zorundasın knk testo, rimo yapabilirsin örneğin 375 testo 400 rimo yaparsan e2 stabil olucaktır. Rimo bulamazsan boldenon kullanabilirsin örneğin 500 testo 250 bolde yaparsan yine e2 stabil olucaktır bolde de 2/1 oranda rimoda 1/1 oranda testo almak gerekir. 
Bunlar yerine arimidex de alabilirsin ama 250mg testo kullanırken arimidex alman e2 yi dip yapacaktır bu da bizim hiç istemediğimiz birşey.

Örneğin haftada 525 testo pzt çrş cuma şeklinde alırsın Salı  cuma yarım yarım arimdex alarakta e2 ni tutabilirsin, 1 2 hafta böyle yapıl kan tahline göre doğru arimidex dozunu da ayarlayabilirsin. Bu küre bide 300 400 mast eklemen yine yararına olur masteron e2 duşurmez ama yan etkilerini azaltır 

3 seçenek var yani kısacası hangisi kafana yatıyorsa onu bize söyle daha detay anlatalım

1.seçenek Testo Rimo, 2.seçenek Testo Bolde, 3.seçenek Testo Arimidex Mast. Tabi masteronu diğer iki seçeneğede ekleyebilirsin seni daha 3D gösterip damarlandırcaktır. Marka seçiminide iyi yap

Cevabın için teşekkürler test bolde düşünüyorum.Öncellikle şunu sorayım bolde geç açılan bir ilaç oldığu için düşük doz kullanımı etkisini yitirir mi.örnek 250 test 125 bolde desek çok mu düşük kalır .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
Babu, 33 dakika önce yazdı:

Cevabın için teşekkürler test bolde düşünüyorum.Öncellikle şunu sorayım bolde geç açılan bir ilaç oldığu için düşük doz kullanımı etkisini yitirir mi.örnek 250 test 125 bolde desek çok mu düşük kalır .

Bence çok saçma kalır amaç trtyse testo dozunu 150 yap amacın kürse ztn 250mg testodan birşey bekleme. E2 için yeterli olur ama ilk iki hafta 250 250 vur boldeyi sonra 125 düş yükleme yap anlayacağın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Babu    0
Rma, 7 saat önce yazdı:

Bence çok saçma kalır amaç trtyse testo dozunu 150 yap amacın kürse ztn 250mg testodan birşey bekleme. E2 için yeterli olur ama ilk iki hafta 250 250 vur boldeyi sonra 125 düş yükleme yap anlayacağın

Olası yan etkiler hakkında ne dersiniz nelere dikkat etmeliyim hangi koruyucuları almam gerekir dediğim gibi yüksek doz girmek istemiyorum sakin bi süreceç istiyorum testoyu arttırabilirim sadece ama anabolikleri çok arttırmak istemiyorum doğru dozu bulup gitmek benim için en iyisi.birde yükle dediğimiz anabolikler için oluyomuydu yeni duydum oluyo ise bolde gibi ilaçlar için çok mantıklı dediğiniz gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
Babu, 4 saat önce yazdı:

Olası yan etkiler hakkında ne dersiniz nelere dikkat etmeliyim hangi koruyucuları almam gerekir dediğim gibi yüksek doz girmek istemiyorum sakin bi süreceç istiyorum testoyu arttırabilirim sadece ama anabolikleri çok arttırmak istemiyorum doğru dozu bulup gitmek benim için en iyisi.birde yükle dediğimiz anabolikler için oluyomuydu yeni duydum oluyo ise bolde gibi ilaçlar için çok mantıklı dediğiniz gibi.

Yükleme sadece boldenon için mantıklı ester uzunluğundan. Endişelenmen çok normal aslında dogru yoldasın az ilaç kaliteli kazanç isityorsun anladığım kadarıyla. Kaç testo gitmek istersen bence en mantıklı başlangıç dozajı 375 testo boldenonda bu miktarın yarısında alabilirsin. 375 testo sana bi zarar getirmez süreci iyi yönetebilirsen. 375 testo 200 bolde ayarla haftada enjeksiyonu 2 ye yada 3 e böl.

Veya boldenona hiç bulaşmadan 375 testo ve arimidex alarak gidebilirsin. Yerinde olsam pzt çrm cuma 125 125 125 testo alırdım. Enjeksiyondan 12 saat sonrada çeyrek arimidex alırdım haftada 375 testo 0.75 arimidex ile iyi bir süreç geçirebilirsin iki yönstemde işe yarar. Boldenonda e2 dalgalanması daha az yaşarsın arimidex eklemlerde ağrı yapabiliyor karar tamamen senin

Bu işlerde koruyucu diye birşey yok kankam ne yazzıkki, korunmak için beslenmeni kaliteli yap bol bol su iç ve özellikle sebze yeşillik tüket bol miktarda. En önemli anahtar sudur günde 5 6 litre iç en az. Omega 3, d3k2, Mineral al. Eczaneden nac1200 alırsanda çok faydalı olur glutatyon koruyucu gibi çalışabiliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    462
Babu, 6 saat önce yazdı:

Koruyucu diye bir şey yok hocam vücudundaki inflamasyonu azaltacak şeyler kullanabilirsin bir de antioksidan kullanabilirsin onun dışında bu ilaçlar gelip organlarına hasar vermiyor oralları ve dhb'yi ayrı tutuyorum, dikkat etmen gereken şey lipidlerin, tansiyonun ve hemogramın öyle al şu paketi bunlar koruyucuların diye verilen takviyeler genellikle çöp satıcıların para kazanma yolu, antioksidan olarak c vitamini ve nac en etkili ve ucuz takviyelerdir, inflamasyon için omega3 ve zerdeçal ekstresi kullanabilirsin omega3 lipidlerine de fayda sağlar beynine gözüne ruh haline zaten faydaları saymakla bitmez gerisi normalde ne kullanıyosan odur lipidlerine ve tansiyonuna bakıcaksın bir şey yoksa müdahale edecek bir şey yoktur zaten 500 testo kullanıyorum telmisartan allahın emri diye bir şey yok ben testo bolde kullanırken tansiyon ilacı kullanmıyorum tansiyonum 12/8 i geçmiyor genetik işi biraz ve bol bol su içiceksin hemogramın biraz yükselebilir hidrate olursan sorun yaşamazsın sabah hemogramına baktırmaya giderken de 1.5 litre su içiceksin 12 saat susuzlukla hemogramına baktırırsan hematokritin düşük çıkması mucize olur zaten.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Furkanzz
      Deca test. Danabol küründeyim ilk kürüm 3.haftadan itibaren gunluk 0.5mg arimidez kullanıyorum optimum pharmadan aldım arimidexide

Sağ göğüs ucumun hemen altında bir şey olustu ve ellediğim zaman göğüs uclarımda ağrı oluyor

Bu durumda ne yapmalıyım arimidexi 1mg cıkartmalımıyım baska önerileriniz nelerdir kürde 6.haftadayım suanda
    • Yazan: Naturel eleman
      Deneyimli abilerim selamlar,
      Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım. 
      Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
      Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: thelastcrimeantatar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ortamla bir buçuk haftadır karışık şekilde kullandım. Normalde jinekomasti çok küçük bir şekilde vardı geçen sene ama bu sene yazdan beri doğal spor yaparken küçülmüş neredeyse yok olmuştu son 3 aydır yani tshortümden gözükmüyordu elleyince anlaşılıyordu çok küçüktü varlığı ,şuan 3 gündür jinolar arttı gecen seneki haline dondu (yaş-19 bu arada) ilacı kestim. Son vurduğumda zaten sol omuzda ödem şislik kızarıklık yaptı apse olmasın diye uğraşıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 100mg Testosteron Susp. 200mg SORULARIM:
      Apse olmaması için ne yapmalıyım? Jinekomasti için çözümü olan var mı? Konuya katılım gösteren, çözüm ve öneri sunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: enesylmas
      Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 2018 dan beri bu sporu doğal olarak yapmaktayım 23 yaşındayım 2 yıldır saçlarımın dökülmesi nedeniyle denemediğim yöntem kalmadı en sonunda dht türevi ilaçlar kullanmaya başladım 1 yılı geciktir kullanıyorum. Bu 1 yılda hiç koyamadığım kadar kütle koydum yağ oranımda  bel çevremde yağlanma oldu dht baskılanması sebebiyle muhtemelen e2 seviyelerim fırladı hafif jino başlangıcı var gibi ama ucunda acı veya memede doku yok.
      SORULARIM:
      Düşük dozlarda arimidexe başlamalı mıyım? Ayrıca küre girmeyi düşünüyorum finesteride kullanımı kürümü baltalar mı ? NOT: Aşağıda finesteri de kullandığım süre boyunca yapmış olduğum tahlilim mevcuttur.

• Yazan: realjoeweider
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      10 haftalık kürün 7. haftasına giriyorum. 6 haftasında enjeksiyondan 3 gün sonra estradiol ve prolaktine baktırdım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      400 deca 400 testo enanthate mix KAN TESTİ SONUCUM:

Sol göğüs ucunda parmak ile bastırınca hafif bir düz bir tabaka şeklinde sertlik hissediyorum. Sağ göğüs ucunda böyle bir şey yok. İki tarafta da kontrol ettiğimde herhangi bir acı, hassasiyet, kaşıntı veya akıntı yok.
      SORULARIM:
      Jinekomasti olmaması için nasıl bir yol izlemem gerekir? Baskılamam gerekir mi? Yoksa etkilerin artmasını bekleyeyim mi? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp