-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Önerilen İletiler
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dtcfli
Arkadaşlar selamlar,
Bünyesi hızlı çalışan biriyim. 3 kür denememde ciddi kilolar aldım ancak benim açımdan kalıcı olmadı. 85 kiloları görmüştüm. bu 3 kürde vücudumun yorulduğunu hissettim ve aksilik en son kürün ortasındayken motor kazası geçirdim. sağ bacağımı kırdım. Kaburgalardan 4 tanesi kırıldı. Toparlanma süreci derken 1 sene ağırlık antrenmanı yapamadım haliyle kürde boşa gitti. Steroid kürüne girmeden kilo aldıracak sarmsları araştırıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
33 yaşında 1.75 boy 65 kilo Forumda sarmslarla ilgili bütün konuları gezdim ancak hangi sarmsları kullanmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Günde 3500-4000 kalori alıyorum şu anda ancak gerçekten çok hızlı bünye ve kalıcı olarakta durmuyor doğal aldığım kilolar bile bu konuda önerileriniz bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer. Vücudumun ince zayıf yüzümün çökük olmasını kafaya da çok takıyorum. Hasta mısın diye soranlar, yasaklı madde kullanıyor musun diye soranlar herkes birşey söylüyor yahu sigara dahi içmeyen bir insanım ancak sizler beni daha iyi anlarsınız. @Askabar @Fuhrer @AS1L @metinav @GHOST
Tecrübeli sporcu kardeşlerimiz hocalarımız bi yol gösterir bana.
-
Yazan: Basayev
Değerli dostlarım herkese selamlar,
Önceden yaşadığım libido ve hormonel sorunlardan dolayı aklıma takılan 2 konu var. Bunlar hakkında bilginize alabilir miyim ?
Konu:Sadece Growth kullanarak bir gelişim sağlayabilir miyim ? Konu: Vücudun dengesini aşırı şekilde bozmayacak growth ile birlikte hangi kürü yapabilirim ? 36 Yaşındayım, bundan önce 2 kür geçmişim oldu.
21 Yaş: testo-boldenon-narditropin-dianabol( İçerik ve planı hiç hatırlamıyorum, ilk ve kazıklanma kürümdür)
32 Yaş: İran testo-(12Hafta)Boldenon(16 Hafta)-Growht(pfizer) 4 Kalem(32U)
Son kürümden sonra yaşadığım tüm libido sorunlarımı @SERKO hocamın verdiği bitkisel kürler ile çözdüğümü söylemeden geçemem. Kendisine tekrar minne duydugumu acıklamak ısterım. Saygılar.
-
Yazan: senior
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Cinnotropin kullanıyorum ama bırakmayı düşünüyorum bıraksam growth hormonu kendine gelmesi 2-3 hafta sanırım Buda beni geriye götürür endişesiyle bırakmakta istemiyorum sabahları 1 üniteye düşürdüm sadece bir anda kesmiyim diye bıraksam hormon kendine gelene kadar gelişim açısından beni geriye atar mı ne yapmam lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: m41a4
Merhaba arkadaşlar,
Sabah aç karnına kardiyo yapmadan önce 4 IU GH kullanıyorum. Şimdi elime yohimbine geçti, kardiyo öncesi kullanmak istiyorum.
SORULARIM:
GH’in kan şekerini yükseltmesi, yohimbinin etkisini azaltır mı? İkisini aynı anda kullanmak mantıksız mı? Tüm yorum ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-