-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Önerilen İletiler

Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: swox
Merhaba değerli form üyeleri
Hali hazırda sol göğsümde çok ufak bi jinekomasti var şuan e2 kontrolüm altında jinekomasti büyük oranda küçüldü, biraz araştırmama göre büyüme hormonu var olan jinekomastiyi büyütüyomuş, ben de 2 aylık mk-677 kürüne girmeyi planlıyorum, deneyimleyen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
-
Yazan: Einsteinn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Düzenli olarak son 9 aydır spor yapıyorum. Daha öncesinde 6 aylık sürelerle yapmıştım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş:22 Boy:176cm Kilo:77kg Bel:85cm Boyun:34cm Omuz:123cm Kalça çevresi: 99 Yağ oranım: 19.5 2024 Kasım ayında ostsrine (10mg) mk677 (12.5mg) kullanmış bulunmaktayım.
8 haftalık rad140, mk677 kürüne gireceğim.
KÜR İÇERİĞİ:
Rad 140-- 10 mg (sabit) Mk677 ----12.5 mg (sabit) SORULARIM:
Rad140 için pct' gerekli olacak muhtemelen, nolvadex ve clomid için dojalama yapmaya ve kullanmaya ne zaman başlamam lazım? Total ve serbest testosteron, esteriol2, progesteron, lh, FSH hormonların fix baktırıyorum. Kür sırasında hangi haftalar kan vermem lazım, kan verirken neye dikkat etmeliyim? KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:
Omega3 milk tistle serko hocanın V2 tarifi kingsize testo booster d3 çinko pikilonat magnezyum sitrat Kullanmayı planladım. Sizden bilgi aldıktan sonra iki- üç haftalik sıkı bir diyete girip vücudumda ki ödemi atmaya ve olabildiğince yağları eritmeye çalışacağım.
-
Yazan: akarademir
PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (8 HAFTA)
10 Mg - Rad 140 10 Mg - Mk2866 Kullanmayı planlıyorum. İkisini de antrenmandan 20 dk önce almayı düşünüyorum. Koruyucu olarak milk thistle kullanmayı planlıyorum.
SORULARIM:
Ek olarak koruyucu olarak ne kullanmalıyım ? Birde kan tahlili ne vermeliyim ilaçlara başlamadan önce ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: eskiobez22
Herkese selam, iyi forumlar.
KÜR İÇERİĞİM:
RAD 140 GW501516 YOHIMBINE Kürüme bir de haftalık 500mg sustanon eklemeyi düşünüyorum.
SORULARIM:
İlk 4 haftadan sonra da only testo şeklinde sürdürmeyi planlıyorum sizce mantıklı mı? Ve başka önerileniz olur mu? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Düzenli power geçmişim var 1.95 boy 130 kg (15 kgsi bazı özel nedenlerden dolayı son 3-4 ayda bilerek alında ama bulk gibi değil yağlı) %27 yağ oranına sahibim Hafif jinekomasti var çok belli olmuyor ama artsın da istemiyorum Destek olursanız çok sevinirim.
-
Yazan: Zangetsu
Sosyal medyada birkaç yerde cinnatropin satıldığını gördüm fiyatları 1k-1.5k arası. Sizce içeriği ne kadar dolu veya ne kadar sağlıklı?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-