-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Iran deca + testosterone enanthate kür planlaması
Oluşturan:
marcusruhl, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Eampowered
Selamlar arkadaşlar,
İnsan vücudu ilacı ne kadar süre tölare edebilir eğer kan değerlerimizde büyük problemler yok ise (bir kür içinde olduğumdan sedanter bir bireyinki ile kıyaslanamaz) ilaçtan kastım only testo değil minimum 2 anabolik bulunan bir kürden ve ağır anaboliklerin rol aldığı bir kürden bahsediyorum (tren npp vs). Kan değerlerindeki sıkıntılı değerler alt ast ggt değer aralığının 30-40 değer üstünde creatinin yaklaşık 1.30 ve tsh 6 civarı bunlar haricinde problemli bir değer yok.
-
Yazan: lightweightt
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
250 mg testesteron 200 mg trenbolone Almayı düşünüyorum haftada kaç güne bölmeliyim yardımcı olabilecek biri var mıdır ?
-
Yazan: TheExecutioner
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
son yaptığım pct üzerinden yaklaşık 8 ay civarı geçti. Kür sürem kadar bekleme yaptım fakat hata olarak bu süreçte sporu bıraktım. Herhangi bir destekleyici olmadan spor yapmak artık bana keyif vermiyor açıkcası ondan bıraktım 8 ay boyunca. Tekrar başlamayı düşünüyorum fakat sadece anavar kullanmanın bana artıları ve eksileri neler olacaktır. Enjeksiyon olmadan testosteron olmadan ben de bazı şeylerin olmayacağının farkındayım ama en azından ufak etki görsem bile benim için kafi.
Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 👍🏻
-
Yazan: Sscry
Arkadaşlar merhabalar herkese,
Steroid kullanımı sonrası 3-4 aydır sertleşme sorunu yaşıyorum test yaptırıcam hangi testleri yaptırmam gerekiyor.
Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden.
-