-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Antrenör yapay zeka tarafından hazırlanan antrenman programı
Oluşturan:
Alaz, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mert0735
Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız?
3 GÜN GİT 1 GÜN OFF 3 GÜN GİT 1 GÜN OFF ŞEKLİNE YAPIYORUM HER SET FAILURE EKSİK FAZLA GÖRDÜGÜNÜZ BİR ŞEY VAR MI?
-
Yazan: ShyWan
Selamlar,
1 yıla yakın süredir spor yapıyorum fakat sırt çalışırken nereyi nasıl çalıştığımı bilmeden yapıyorum.
SIRT PROGRAMIM
Latt Pulldown Barbell Row Tek Kol Göğüs Destekli Row makinesi Pullover Barbell Shrug Şuanda sırt için böyle bir idman uyguluyorum yanına bir de triceps var 1 haraket.
Program böyle iyi mi yoksa çıkartmam eklemem gereken birşey var mı ? Bir de ek olarak lat larım çok küçük kalıyor vücuduma göre.
-
Yazan: Draqul Org
Merhaba abilerim kardeşlerim umarım iyisinizdir.
ilk sarms kürüme gireceğim rad-140 ve mk-677. Nasıl bir program yapmamı önerirsiniz şuanda normal programım;
pazartesi göğüs biceps salı sırt triceps perşembe bacak omuz Kas ve güç kazanımımı arttıracak bir program istiyorum yorsun ama güçlendirsin kas kazanımını arttırsın olabildiğince.
@Diver @rastlantisal @Oathbreaker @godofdark @SPECTRE
Var mı bir öneriniz?
-
Yazan: Ege.xsl
Merhabalar, 9 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum
boy 176 yaş 15 kilo 79 Aşağıda ant programım var. Haftada 5 gün gidiyorum ilk 4-5 ay iyi gelişim aldım fakat son 4 aydır hiçbir şey değişmiyor yada az değişiyor. Örneğin pazularım. Aylardır aynı, eski fotoğraflarıma bakıyorum gene aynı lütfen bu kolu nasıl büyüteceğim yardım ederseniz sevinirim
Pazu:
One arm cable curl 4x12 12 10 8 Z bar curl 4x8 slow Seated Hummer curl 3x10 Arkakol:
T bar Push down 4x12 10 10 8 Alternatif Rope tri ex 4x10 Reverse Push down 3x12 Not: program her ay başı değişiyor, yapabildiğim ve hissettiğim en ağır şekilde yapıyorum
-