Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

kisetet55    54
hectordoyle, 23 dakika önce yazdı:

Hocam hangi marka tren kullanıyorsun?

Önceki kurden kalan humax vardı onu kullanıyorum. Ama nessie trene gecicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar selamın aleyküm,

güncel olarak Testosteron Propionat + Trenbolon Acetat küründeyim bugün 4. enjeksiyonu oldum kürde 9. günüm , ilk hafta totalde 150 test prop 200 tren ace aldım deneme amaçlı , kalan 5 hafta boyunca 175-200 testo 300 tren gitmek istiyorum fakat bir problem var kürün 2. gününden beri yani ilk enjeksiyondan sonraki günden beri ufak ufak göğüsümde baskı ağrı hissediyorum bugünki doz arttırımından beri bu baskı daha da belirgin oldu iyice kuruntu yaptım.

kalp krizi geçirecek gibi hissediyorum kendimi , daha önce tren kullanmış arkadaşlar bu yan etkiyi yaşayan oldu mu merak ediyorum göğüsünüzde baskı ağrı tarzı bir his , yarın ilk iş kan vermeye gideceğim kolesterol ve triglisit baktırmak için fakat yine de içimi bi nebze rahatlatmak için konuyu açma gereği duydum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout    110

Ya dostum primabolan vurmuyorsun,öküze enjekte edilen ilacı kullanıyorsun.Hiç mi canınızın kıymeti yok anlamıyorum ki yahu baksana yan etkilerine.Kullanmadan önce danışsana kullananlara.Kuruntuyu yan etki başına gelince değilde kullanmadan yapıp araştırsan ya keşke.Nefes darlığı, gece ter içinde uyanma,nabzın ensenden atmasını hisetmek gibi şeyler yaygın yan etkileri.

Kullandığın ilaç herkes tarafından bilinir ki en tehlikeli ilaçtır.Belki yaptığın kuruntu,panik trenin etkisinden dahi olabilir.Eğer bunlarla baş edemiyorsan belki bu ilaç senin için doğru değildir.Sağlık herşeydir kullandığın ilacın ne kadar kuvvetli olduğunun farkına var ona göre kullan lütfen.   Geçmiş olsun.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    772

yarışmacıların bile son 6 haftada kullandığı ve ortalama seninle aynı dozda kullandığı bir ilacı kafana göre kullanırsan böyle sorunlar yaşaman normal. bu tip ilaçlar bize uygun değil arkadaşlar, vücudunu tamamen parçalamış ve podyumda belirgin olmak isteyenler için trenbolone acetat. ilaçlar 2'ye ayrılır, tren acetat ve diğerleri...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar size kullanmakla iyi mi yapmışım kötü mü diye sormadım bu yan etkiyi daha önce alan var mı diye sordum kullanıp kullanmamak ve beraberinde getireceği şeyler benim sorumluluğumda ayrıca güvenli ilaç diye bir şey de yok madem sistemi bir kere bozucam en iyi sonucu alacağım şekilde bozmak istedim hepsi bu burda tren yerine boldenon da kullansam tansiyonumu etkileyecek primo kullansam belki prostat olacağım yani neden tren kullanmayayım ki en azından deneyimlemiş olurum 9 günde vefat edecek değilim herhalde iyi forumlar

Preworkout, 5 saat önce yazdı:

Ya dostum primabolan vurmuyorsun,öküze enjekte edilen ilacı kullanıyorsun.Hiç mi canınızın kıymeti yok anlamıyorum ki yahu baksana yan etkilerine.Kullanmadan önce danışsana kullananlara.Kuruntuyu yan etki başına gelince değilde kullanmadan yapıp araştırsan ya keşke.Nefes darlığı, gece ter içinde uyanma,nabzın ensenden atmasını hisetmek gibi şeyler yaygın yan etkileri.Kullandığın ilaç herkes tarafından bilinir ki en tehlikeli ilaçtır.Belki yaptığın kuruntu,panik trenin etkisinden dahi olabilir.Eğer bunlarla baş edemiyorsan belki bu ilaç senin için doğru değildir.Sağlık herşeydir kullandığın ilacın ne kadar kuvvetli olduğunun farkına var ona göre kullan lütfen.   Geçmiş olsun.

İlacın güçlü bir etki ve yan etki profiline sahip olduğunun farkındayım şuan için hafif gece terlemesi (uykumu bölmüyor) ve göğüs baskısı hissetmem dışında bir şey yok , kafada bir şey kurmuyorum sadece bu göğüs baskısı ilacın belirgin bir yan etkisi mi yoksa benim kalbimle ilgili farklı bir sorunum var ve bu yüzden mi oluyor bunu merak ediyorum bu soru hariç her şeye yorum yapmanız da bir ayrı tuhaf forumdaki herkes guru sanki soru sormak kabahat olmaya başladı

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    20

2 yıl alarlıklı tren kullandıktan sonra bu etki bende kalıcı oldu treni hayatımdan tamamen çıkardım artık testo kullanırken bile çarpıntı kalp agrıs baskı vs oluyor bazen dideral kullanıyorum bi nebze iyi geliyor, tahlillerde kalpte bi şey yok

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    772
brodwaytoferrari, 11 saat önce yazdı:

Arkadaşlar size kullanmakla iyi mi yapmışım kötü mü diye sormadım bu yan etkiyi daha önce alan var mı diye sordum kullanıp kullanmamak ve beraberinde getireceği şeyler benim sorumluluğumda ayrıca güvenli ilaç diye bir şey de yok madem sistemi bir kere bozucam en iyi sonucu alacağım şekilde bozmak istedim hepsi bu burda tren yerine boldenon da kullansam tansiyonumu etkileyecek primo kullansam belki prostat olacağım yani neden tren kullanmayayım ki en azından deneyimlemiş olurum 9 günde vefat edecek değilim herhalde iyi forumlar

İlacın güçlü bir etki ve yan etki profiline sahip olduğunun farkındayım şuan için hafif gece terlemesi (uykumu bölmüyor) ve göğüs baskısı hissetmem dışında bir şey yok , kafada bir şey kurmuyorum sadece bu göğüs baskısı ilacın belirgin bir yan etkisi mi yoksa benim kalbimle ilgili farklı bir sorunum var ve bu yüzden mi oluyor bunu merak ediyorum bu soru hariç her şeye yorum yapmanız da bir ayrı tuhaf forumdaki herkes guru sanki soru sormak kabahat olmaya başladı

Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

yarışmacıların bile son 6 haftada kullandığı ve ortalama seninle aynı dozda kullandığı bir ilacı kafana göre kullanırsan böyle sorunlar yaşaman normal. 

Preworkout, 12 saat önce yazdı:

Nefes darlığı, gece ter içinde uyanma,nabzın ensenden atmasını hisetmek gibi şeyler yaygın yan etkileri.

tamam dostum bu mesajı atmadan 2 kişi sana cevap olarak normal olduğunu belirtmiş neyin tribindesin?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    930
Fuhrer, 48 dakika önce yazdı:

tamam dostum bu mesajı atmadan 2 kişi sana cevap olarak normal olduğunu belirtmiş neyin tribindesin?

tren tribinde olabilir mi? :)

• ahahaha 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex, 11 saat önce yazdı:

2 yıl alarlıklı tren kullandıktan sonra bu etki bende kalıcı oldu treni hayatımdan tamamen çıkardım artık testo kullanırken bile çarpıntı kalp agrıs baskı vs oluyor bazen dideral kullanıyorum bi nebze iyi geliyor, tahlillerde kalpte bi şey yok

Teşekkürler dostum cevabın için ilk iş eleştirmek yerine yardımcı olmaya çalışsa keşke herkes

• İğrenç 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    769
trenhex, 16.01.2026 - 04:14 yazdı:

Trenbolonun yeri bende çok ilginç. Ara sıra gelen gece terlemeleri ve e2 yi ne kadar düşürürsem düşüreyim göğüs ucu hassasiyeti ve jinekomastiye sebep olması dışında yan etki yaşamadım. Diyetimde ardarda yaptığım absürt hataları telafi etmede oldukça yardımı oldu, gönül ister daha uzun süre kullanayım ama nedense tren kullanımından dolayı bir yan etki birden bire ortaya çıkacak ve o yan etki bende kalıcı olacak diye uzun süre kullanamıyorum.. tren küründeki anksiyete ve depresyon yaşayan ve treni bırakmasına rağmen yine anksiyete, depresyon ve hayattan zevk alamama gibi yan etkilerle bir ömür boyu uğraşan kişiler var. 

Bahsettiğin yan etkileri çok şükür yaşamadım, beslenmede ne kadar yanlış yaparsam yapayım her zaman kardiyolarımı yaptım hiç aksatmadım ve yapamadığım zamanlarda da min 15 bin adım atardım. Bu beni büyük oranda kurtardı diye düşünüyorum. Bundan sonraki süreçlerde de max 6-8 hafta acetate esteri + masteron ile beraber kullanırım. Yurtdışında işinin ehli koçlar bile yarışmacılarına tren kullandırtacaksa zaten yarışa son 6-8 hafta kala tren ace + DHT türevi (genelde masteron) ile son dokunuş yapar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
62cmbiddelt    0

abilerim merhabalar yaklaşık 2 haftadır haftalık 70mg tren ace kullanıyordum bir arkadaşımla beraber science pharama'nın elimizdeki flakon bitmeye yaklaştığı için ve satıcımın elinde markanın ürünü bittiği burda tren'i çok övülen humax tren ace siparişi verdim şuan 3. gündeyim. Daha önce science pharmada yaşadığım gece terlemelerini ve uykusuzluk problemlerini artık yaşamamaya başladım dozumu 70 den 105'e çıkarmama rağmen. sorum kısaca şu 

Farklı Markalar Farklı yan etkilermi yapar? aldığım ürün sahtemi?

ilk konum kötü ve saçma yazmış olabilirim anlayış bekliyorum :)

tarihinde 62cmbiddelt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    58

dostum trene ozellike asetata başladığında ilk haftalar farklı hissedersin vucut cok sert uyarılır uykun bozulur özellikle ilk hafta vucut sonra alısıp tolere etmeye başlar bi süre boyunca. bundan kaynaklı olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
62cmbiddelt    0
sven, 2 dakika önce yazdı:

dostum trene ozellike asetata başladığında ilk haftalar farklı hissedersin vucut cok sert uyarılır uykun bozulur özellikle ilk hafta vucut sonra alısıp tolere etmeye başlar bi süre boyunca. bundan kaynaklı olabilir.

eski markayı en son geçen hafta cumartesi kullandım yeni markaya ise hemen 1 gün sonra geçtim kısaca hiç ara vermedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    58
62cmbiddelt, 23 dakika önce yazdı:

eski markayı en son geçen hafta cumartesi kullandım yeni markaya ise hemen 1 gün sonra geçtim kısaca hiç ara vermedim 

ara vermenden bahsetmiyorum vucudun adaptasyonundan bahsediyorum trenin asetatta ilk hafta genelde yan etkileri biraz fazla deneyimlersin uykusuzluk aşırı uyarılma vs.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    43
62cmbiddelt, 6 saat önce yazdı:

abilerim merhabalar yaklaşık 2 haftadır haftalık 70mg tren ace kullanıyordum bir arkadaşımla beraber science pharama'nın elimizdeki flakon bitmeye yaklaştığı için ve satıcımın elinde markanın ürünü bittiği burda tren'i çok övülen humax tren ace siparişi verdim şuan 3. gündeyim. Daha önce science pharmada yaşadığım gece terlemelerini ve uykusuzluk problemlerini artık yaşamamaya başladım dozumu 70 den 105'e çıkarmama rağmen. sorum kısaca şu 

Farklı Markalar Farklı yan etkilermi yapar? aldığım ürün sahtemi?

ilk konum kötü ve saçma yazmış olabilirim anlayış bekliyorum :)

İlk zamanlarda bendede çoktu gece terlemesi de sonradan ortadan kalktı normaldir vücut alışıyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Revengew
      Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu? 
      Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?  
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhaba Abilerim Kardeşlerim 
      Yepyeni bir kürle daha burak hocamla planlarımız üzerine gerekli konuşmayla kararımı verdim burdan tekrar ona teşekkür ediyorum 
      Daha önce kür sonlarımı çoğunuz biliyorsunuz pctde biraz su topladim ve yağlandım ama gariptir hacim arttirdim baya birazdan yeni evliliğin verdiği diyet kacamaklarindan  
      Boy 172
      kilo 92-94 arası oynamakta 
      Kürüm 10ay boyunca :
      Tren+Testo olarak devam edecek
      Guncel formum
      @metinav @rastlantisal @Semih Erarslan @otopsicikedi @Vural2

Görüş Önerileriniz Önemli Teşekkürler 🙏🏼 
    • Yazan: Samedbumstead
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.