Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

berkay16    456
Rma, 1 saat önce yazdı:

Hocalarım yakın zamanda ment denemek istiyorum biraz dinlendikten sonra ama ne yapsak ne etsek pek fikrim yok açıkcası kalorimi 2500 2900 arasında tutarak mini clean cut yapmak istiyorum diyeyim sizlere. Bu ment çok garip bir madde 2350 anabolik 600 androjenik tahmini skoru var, saç dökmez, prolaktin arttırmaz, akne yapmaz, yan etkisi sadece ostrojen patlaması gibi görünüyor. Trenden bile daha güçlü olduğu tahmin ediliyor. Aklımda ment kürü yapmak var ama teoride basit olsada gerçekte çok zor. Hangi maddeler ile kombine edilebilir sizce herkes fikrini belirtebilirmi siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.

Aklımda e2 kontrolü için ve max ment verimi için direk aromatazı bloklamak var letrozol ile ama bu da çok tehlikeli nasıl bir sonuç doğurur tahmin edemiyorum. Yardımcı olarak 1 2 hafta jinodan kaçmak için tamoksifen sonra bırakıcam. Masteron ve testo olucak gibi. Ben 375 testo 600 masteron düşündüm belki ilerleyen zamanda 150 200 de tren eklenebilir. Kafam karışık açıkcası siz olsanız nasıl yapardınız @berkay16 @hectordoyle @sven @Yusufdemir1995 @trenhex @Ruthless

Zphc trestrone erişimim kolay, biraz zor olsada deus ve driada da bulurum. Enhatat veya acetat esterlere erişimim var gelmesi biraz uzun sürer sadece

Hiç bir fikrim yok açıkçası bana sadece testo bolde kullanırken testoyu daha fazla arttıramadığın noktada boldeyi arttırıp çok düşük doz östrojen için eklenebilir gibi geliyor ama bunu bile yapmak çok ciddi deneme yanılma istiyor çünkü methyl estradiolü ölçemiyoruz, östrojenine göre ürettiğin maksimum igf1'i bulup en düşük ment dozuyla o igf'e ulaşmak gerek falan filan hiç gereği yok testoyu boldeyi arttıramadığın yerde masteron ekleyip geçmek daha iyi seçenek geliyor bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

levenna    14
gönderildi (düzenlendi)

Nefes darlığı iyice arttı. Geceleri ruyamda cinlerle minlerle uğraşmaya basladim. Birileri uyandırınca zıplayarak kalkıyorum. 8 Saat uyuyorum ama sanki 2 saat uyumuşum gibi yorgun hissediyorum. Normalde bu yorgunluğa ragmen gücümün düşmesi lazım ama galiba trenden dolayı halen güçleniyorum. Yine de eger calisan birisi falansaniz dikkatli olun normal hayatı o kadar etkiliyor ki başka anabolik kullanmak daha mantıklı gibi. Konuşurken yoruluyorum. Birde inanilmaz bi anksiyete yapti bende. Sokakta kulaklık takılı yürüyemiyorum bir sey olacak gibi hissediyorum. Tansiyon ilacına ragmen 140 mmhg tansiyon görmeye başladım ki hayra alamet degil, tansiyon ilaci kullaniyorum zaten. Birde ateşim varmış gibi hissediliyor. Birisi bana dokunduğu zaman vücudum adeta yanıyor.

Gordugum artilar: 

Gücüm inanilmaz artmaya başladı. Ostrojenin topladığı deri alti su azaldı, kaslar hala dolu. Damarlar daha belirgin ve 18 yag oraninda gozukmeyenler bile gözüküyorlar. 

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    456
Rma, 38 dakika önce yazdı:

Abi şimdi ilk boldeyu vurdum zphc 30ml seri den bölgede kaşınma oldu çok önemsemedim yanlış yaptık herhalde diye bir sonraki enjeksiyon vurdum enjeksiyon bölgem yine şişti yine önemsemedim ben enjeksiyon yaptıkça ellerim kollarım benek benek olmaya başladı daha 1.hafta bitmeden her yerimde kırmızılık ve zor nefes alma, dehşet bir tansiyon vardı ben dayanamadım en son özele acile gittim dedim abi böyle böyle enjeksiyon yerlerimi inceledi, kan testi aldı, enfeksiyon bölgemden test aldı bu ilaç sende ciddi alerji yapıyor dediler ilacı da götürdüm bu arada. Kanda crp ztn 30 u geçmişti alerji ilacını vurdukları gibi kendime geldim. Rahatladım kullanmayı bırakınca 2 hafta sonrada benekler şişlik vs geçti. Çok ciddi nefes alamama ve ciddi kaşıntı vardı.

Zphc kullanıp uçuk çıkaran biri vardı sanki forumda acaba sorun zphc kaynaklı mı bolde kaynaklı mı başka marka bolde kullanmadan bilemezsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    17
levenna, 24.07.2026 - 00:22 yazdı:

Nefes darlığı iyice arttı. Geceleri ruyamda cinlerle minlerle uğraşmaya basladim. Birileri uyandırınca zıplayarak kalkıyorum. 8 Saat uyuyorum ama sanki 2 saat uyumuşum gibi yorgun hissediyorum. Normalde bu yorgunluğa ragmen gücümün düşmesi lazım ama galiba trenden dolayı halen güçleniyorum. Yine de eger calisan birisi falansaniz dikkatli olun normal hayatı o kadar etkiliyor ki başka anabolik kullanmak daha mantıklı gibi. Konuşurken yoruluyorum. Birde inanilmaz bi anksiyete yapti bende. Sokakta kulaklık takılı yürüyemiyorum bir sey olacak gibi hissediyorum. Tansiyon ilacına ragmen 140 mmhg tansiyon görmeye başladım ki hayra alamet degil, tansiyon ilaci kullaniyorum zaten. Birde ateşim varmış gibi hissediliyor. Birisi bana dokunduğu zaman vücudum adeta yanıyor.

Gordugum artilar: 

Gücüm inanilmaz artmaya başladı. Ostrojenin topladığı deri alti su azaldı, kaslar hala dolu. Damarlar daha belirgin ve 18 yag oraninda gozukmeyenler bile gözüküyorlar. 

bu sıkıntılara rağmen nasıl devam ettin küre ? tansiyon benim günlük yaşantımı çok etkiliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    14
Human, 3 saat önce yazdı:

bu sıkıntılara rağmen nasıl devam ettin küre ? tansiyon benim günlük yaşantımı çok etkiliyor

Acikcasi birazcik inattan oturu hocam yoksa çekilecek sey degildi. Suan trt yapıyorum ve kafam inanilmaz rahat 😃 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    209
levenna, 14 saat önce yazdı:

Acikcasi birazcik inattan oturu hocam yoksa çekilecek sey degildi. Suan trt yapıyorum ve kafam inanilmaz rahat 😃 

Tren kullanırken hiçbir yan etki almayıp sadece uyumak istiyorum fazla fazla günde 10 saat yatıyorum siz nasıl uyuyamıyorsunuz ya 😂. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    50
Rma, 42 dakika önce yazdı:

Tren kullanırken hiçbir yan etki almayıp sadece uyumak istiyorum fazla fazla günde 10 saat yatıyorum siz nasıl uyuyamıyorsunuz ya 😂. 

Bende senin gibiyim knk kullanırken sürekli uyumak yataktan çıkmak istemiyorum ama gece olunca işler değişiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    17
klorsex, 4 saat önce yazdı:

Bende senin gibiyim knk kullanırken sürekli uyumak yataktan çıkmak istemiyorum ama gece olunca işler değişiyor.

kafada basınç baş ağrısı sizdede oluyormu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    7
Rma, 6 saat önce yazdı:

hocam zerre uykum gelmiyor gece 10 defa uyanıyorum artık uyku ilacı alıp uyurdum o derece zorlamıştı beni

Human, 1 saat önce yazdı:

kafada basınç baş ağrısı sizdede oluyormu 

hocam bende de oluyordu sonra suyu arttırdım ve sodayı çörçil yapp içitım şak diye kesti o baş ağrısını ve basınç hissini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna, 24.07.2026 - 00:22 yazdı:

Gordugum artilar: 

Haftalık kaç mg kullanıyorsunuz tşkler bir ACE mi enanthate mi ?

tarihinde gokhanyavuzmusic tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    14
gokhanyavuzmusic, Bir saat önce yazdı:

Haftalık kaç mg kullanıyorsunuz tşkler bir ACE mi enanthate mi ?

Ace kullaniyordum fakat şuan saldım. 4 aydir kurdeydim bir kac ay trt gideceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    17
Sinan35, 22 saat önce yazdı:

hocam zerre uykum gelmiyor gece 10 defa uyanıyorum artık uyku ilacı alıp uyurdum o derece zorlamıştı beni

hocam bende de oluyordu sonra suyu arttırdım ve sodayı çörçil yapp içitım şak diye kesti o baş ağrısını ve basınç hissini

telmodip kullanıyorum büyük tansiyon düşüyor küçük hala aynı,nabız zaten hiç düşmüyor çok etkilemeye başladı yaşantımı kestim artık treni 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    209

Beyler benim trenbolon kullanırken nabzım hep düşük oluyor bu neden olabilir. Hep sakin halde hızlanması için ben çabalıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    35
Rma, 1 dakika önce yazdı:

Beyler benim trenbolon kullanırken nabzım hep düşük oluyor bu neden olabilir. Hep sakin halde hızlanması için ben çabalıyorum 

Ben 300 mg ile yan etki hissetmiyordum aynı senin gibi Nabız vs. Dün günlük enjeksiyonda fazla kaçırdım. Dudak uyuştu anında geçti. Akşamına antrenmanda son tekrarda tükeniste nabız 160 oldu orada takılı kaldı. Gece boyu ve sabah 130-150 arası gidip geldim. Sabah da aynıydı. Öğlen antrenmana geçtim düzeldi Allah'tan kötü bir deneyim oldu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    209
Seffa, 7 dakika önce yazdı:

Ben 300 mg ile yan etki hissetmiyordum aynı senin gibi Nabız vs. Dün günlük enjeksiyonda fazla kaçırdım. Dudak uyuştu anında geçti. Akşamına antrenmanda son tekrarda tükeniste nabız 160 oldu orada takılı kaldı. Gece boyu ve sabah 130-150 arası gidip geldim. Sabah da aynıydı. Öğlen antrenmana geçtim düzeldi Allah'tan kötü bir deneyim oldu. 

Dikkat et geçmiş olsun trenbolonda dalgalanma çok sorun mg dozunu tam ayarlamak lazm, en ufak dalgalanma mahfediyor ben enhatat ı ed vuruyorum dalgalanma olmasın diye, dalgalanma yokken cidden yan etki cok azalıyor

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ZIBORCU
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum 8 hafta kadar. (200mg)
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750mg Deca 500mg GH 4 iu Insulin 4 iu SORULARIM:
      Sizce gerekli mi? Ne önerirsiniz? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp