Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

berkay16    383
Rma, 1 saat önce yazdı:

Hocalarım yakın zamanda ment denemek istiyorum biraz dinlendikten sonra ama ne yapsak ne etsek pek fikrim yok açıkcası kalorimi 2500 2900 arasında tutarak mini clean cut yapmak istiyorum diyeyim sizlere. Bu ment çok garip bir madde 2350 anabolik 600 androjenik tahmini skoru var, saç dökmez, prolaktin arttırmaz, akne yapmaz, yan etkisi sadece ostrojen patlaması gibi görünüyor. Trenden bile daha güçlü olduğu tahmin ediliyor. Aklımda ment kürü yapmak var ama teoride basit olsada gerçekte çok zor. Hangi maddeler ile kombine edilebilir sizce herkes fikrini belirtebilirmi siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.

Aklımda e2 kontrolü için ve max ment verimi için direk aromatazı bloklamak var letrozol ile ama bu da çok tehlikeli nasıl bir sonuç doğurur tahmin edemiyorum. Yardımcı olarak 1 2 hafta jinodan kaçmak için tamoksifen sonra bırakıcam. Masteron ve testo olucak gibi. Ben 375 testo 600 masteron düşündüm belki ilerleyen zamanda 150 200 de tren eklenebilir. Kafam karışık açıkcası siz olsanız nasıl yapardınız @berkay16 @hectordoyle @sven @Yusufdemir1995 @trenhex @Ruthless

Zphc trestrone erişimim kolay, biraz zor olsada deus ve driada da bulurum. Enhatat veya acetat esterlere erişimim var gelmesi biraz uzun sürer sadece

Hiç bir fikrim yok açıkçası bana sadece testo bolde kullanırken testoyu daha fazla arttıramadığın noktada boldeyi arttırıp çok düşük doz östrojen için eklenebilir gibi geliyor ama bunu bile yapmak çok ciddi deneme yanılma istiyor çünkü methyl estradiolü ölçemiyoruz, östrojenine göre ürettiğin maksimum igf1'i bulup en düşük ment dozuyla o igf'e ulaşmak gerek falan filan hiç gereği yok testoyu boldeyi arttıramadığın yerde masteron ekleyip geçmek daha iyi seçenek geliyor bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    159
berkay16, 17 dakika önce yazdı:

Hiç bir fikrim yok açıkçası bana sadece testo bolde kullanırken testoyu daha fazla arttıramadığın noktada boldeyi arttırıp çok düşük doz östrojen için eklenebilir gibi geliyor ama bunu bile yapmak çok ciddi deneme yanılma istiyor çünkü methyl estradiolü ölçemiyoruz, östrojenine göre ürettiğin maksimum igf1'i bulup en düşük ment dozuyla o igf'e ulaşmak gerek falan filan hiç gereği yok testoyu boldeyi arttıramadığın yerde masteron ekleyip geçmek daha iyi seçenek geliyor bana.

Boldenon benim için iptal bir ilaç ciddi alerji yaptı altarnatifler arıyorum hocam o yüzden büyüme döneminde. Testo masteron hep cepte ama 3.anabolik olarak seçenekte sadece tren npp ve ment var başka alternatif oluşturamıyorum kafamda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
Rma, 11 dakika önce yazdı:

Boldenon benim için iptal bir ilaç ciddi alerji yaptı altarnatifler arıyorum hocam o yüzden büyüme döneminde. Testo masteron hep cepte ama 3.anabolik olarak seçenekte sadece tren npp ve ment var başka alternatif oluşturamıyorum kafamda

Alerji yapan boldenone mu kullandığın markanın yağı mı, ne oldu boldenone kullanınca ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9

Nefes darlığı iyice arttı. Geceleri ruyamda cinlerle minlerle uğraşmaya basladim. Birileri uyandırınca zıplayarak kalkıyorum. 8 Saat uyuyorum ama sanki 2 saat uyumuşum gibi yorgun hissediyorum. Normalde bu yorgunluğa ragmen gücümün düşmesi lazım ama galiba trenden dolayı halen güçleniyorum. Yine de eger calisan birisi falansaniz dikkatli olun normal hayatı o kadar etkiliyor ki başka anabolik kullanmak daha mantıklı gibi. Konuşurken yoruluyorum. Birde inanilmaz bi anksiyete yapti bende. Sokakta kulaklık takılı yürüyemiyorum bir sey olacak gibi hissediyorum. Tansiyon ilacına ragmen 140 mmhg tansiyon görmeye başladım ki hayra alamet degil, tansiyon ilaci kullaniyorum zaten. Birde ateşim varmış gibi hissediliyor. Birisi bana dokunduğu zaman vücudum adeta yanıyor.

Gordugum artilar: 

Gücüm inanilmaz artmaya başladı. Ostrojenin topladığı deri alti su azaldı, kaslar hala dolu. Damarlar daha belirgin ve 18 yag oraninda gozukmeyenler bile gözüküyorlar. 

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    159
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Alerji yapan boldenone mu kullandığın markanın yağı mı, ne oldu boldenone kullanınca ?

Abi şimdi ilk boldeyu vurdum zphc 30ml seri den bölgede kaşınma oldu çok önemsemedim yanlış yaptık herhalde diye bir sonraki enjeksiyon vurdum enjeksiyon bölgem yine şişti yine önemsemedim ben enjeksiyon yaptıkça ellerim kollarım benek benek olmaya başladı daha 1.hafta bitmeden her yerimde kırmızılık ve zor nefes alma, dehşet bir tansiyon vardı ben dayanamadım en son özele acile gittim dedim abi böyle böyle enjeksiyon yerlerimi inceledi, kan testi aldı, enfeksiyon bölgemden test aldı bu ilaç sende ciddi alerji yapıyor dediler ilacı da götürdüm bu arada. Kanda crp ztn 30 u geçmişti alerji ilacını vurdukları gibi kendime geldim. Rahatladım kullanmayı bırakınca 2 hafta sonrada benekler şişlik vs geçti. Çok ciddi nefes alamama ve ciddi kaşıntı vardı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    106
Rma, 5 saat önce yazdı:

Hocalarım yakın zamanda ment denemek istiyorum biraz dinlendikten sonra ama ne yapsak ne etsek pek fikrim yok açıkcası kalorimi 2500 2900 arasında tutarak mini clean cut yapmak istiyorum diyeyim sizlere. Bu ment çok garip bir madde 2350 anabolik 600 androjenik tahmini skoru var, saç dökmez, prolaktin arttırmaz, akne yapmaz, yan etkisi sadece ostrojen patlaması gibi görünüyor. Trenden bile daha güçlü olduğu tahmin ediliyor. Aklımda ment kürü yapmak var ama teoride basit olsada gerçekte çok zor. Hangi maddeler ile kombine edilebilir sizce herkes fikrini belirtebilirmi siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.

Aklımda e2 kontrolü için ve max ment verimi için direk aromatazı bloklamak var letrozol ile ama bu da çok tehlikeli nasıl bir sonuç doğurur tahmin edemiyorum. Yardımcı olarak 1 2 hafta jinodan kaçmak için tamoksifen sonra bırakıcam. Masteron ve testo olucak gibi. Ben 375 testo 600 masteron düşündüm belki ilerleyen zamanda 150 200 de tren eklenebilir. Kafam karışık açıkcası siz olsanız nasıl yapardınız @berkay16 @hectordoyle @sven @Yusufdemir1995 @trenhex @Ruthless

Zphc trestrone erişimim kolay, biraz zor olsada deus ve driada da bulurum. Enhatat veya acetat esterlere erişimim var gelmesi biraz uzun sürer sadece

menti direkt e2 düşüren ilaçlarla kullanman mantıklı. ama mente ihtiyacın yok kankam yok yani. testosteron masteronla büyüyemiyor musun? büyüyemiyorsan zaten senin temelinde sorun var. ment çok sert bi ilaç mental olarak mahvedebilir seni akne yapar prolaktinde artırabilir sonuç olarak nor 19. büyüme anabolik skor ve yüksek anabolik ilaçlardan ziyade mükemmel antreman ve beslenmenin uzun donem devamıyla oluyor. senin yerinde olsam ment tren deca veya benzeri sert ilaçlardan ziyade büyümek istiyorsam yüksek testosteron ve onu senden kişisel olarak dengeleycek primobolan veya masteron ile devam ederdim. menti en mantıklı sanırım primoyla kullanırsın bu arada.cut için çok ilaç yüklemene gerek yok 200 250 test0 300 masteron mini cut yapıp aynı ilaçların dozunu yükseltip buyumeye geçebiliirsin. östrojenini dengesiz indir kaldır yapmak yerine optimal araya sokarsan zaten en iyi igf1 signallingi alacagin için optimal büyüeceksin. egzotik ilaçlarla veya yüksek kumarsal anabolizan kullanmak yerine gh ve  eğer optimal kullanımını çözersen insulin eklersen inan bana kalanın önemi yok.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
Rma, 38 dakika önce yazdı:

Abi şimdi ilk boldeyu vurdum zphc 30ml seri den bölgede kaşınma oldu çok önemsemedim yanlış yaptık herhalde diye bir sonraki enjeksiyon vurdum enjeksiyon bölgem yine şişti yine önemsemedim ben enjeksiyon yaptıkça ellerim kollarım benek benek olmaya başladı daha 1.hafta bitmeden her yerimde kırmızılık ve zor nefes alma, dehşet bir tansiyon vardı ben dayanamadım en son özele acile gittim dedim abi böyle böyle enjeksiyon yerlerimi inceledi, kan testi aldı, enfeksiyon bölgemden test aldı bu ilaç sende ciddi alerji yapıyor dediler ilacı da götürdüm bu arada. Kanda crp ztn 30 u geçmişti alerji ilacını vurdukları gibi kendime geldim. Rahatladım kullanmayı bırakınca 2 hafta sonrada benekler şişlik vs geçti. Çok ciddi nefes alamama ve ciddi kaşıntı vardı.

Zphc kullanıp uçuk çıkaran biri vardı sanki forumda acaba sorun zphc kaynaklı mı bolde kaynaklı mı başka marka bolde kullanmadan bilemezsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    159
levenna, 10 saat önce yazdı:

Nefes darlığı iyice arttı. Geceleri ruyamda cinlerle minlerle uğraşmaya basladim. Birileri uyandırınca zıplayarak kalkıyorum. 8 Saat uyuyorum ama sanki 2 saat uyumuşum gibi yorgun hissediyorum. Normalde bu yorgunluğa ragmen gücümün düşmesi lazım ama galiba trenden dolayı halen güçleniyorum. Yine de eger calisan birisi falansaniz dikkatli olun normal hayatı o kadar etkiliyor ki başka anabolik kullanmak daha mantıklı gibi. Konuşurken yoruluyorum. Birde inanilmaz bi anksiyete yapti bende. Sokakta kulaklık takılı yürüyemiyorum bir sey olacak gibi hissediyorum. Tansiyon ilacına ragmen 140 mmhg tansiyon görmeye başladım ki hayra alamet degil, tansiyon ilaci kullaniyorum zaten. Birde ateşim varmış gibi hissediliyor. Birisi bana dokunduğu zaman vücudum adeta yanıyor.

Gordugum artilar: 

Gücüm inanilmaz artmaya başladı. Ostrojenin topladığı deri alti su azaldı, kaslar hala dolu. Damarlar daha belirgin ve 18 yag oraninda gozukmeyenler bile gözüküyorlar

Knk bırakma zamanı gelmiş kaç hafta oldu bilmiyirum ama bu saydıkların trenin tamam dur etkisi. Genelde 10. Haftayı devirmeye yakınken başlar ve katlanır. Kesinlikle geçici değildir katlanarak artar etkileri. Ufak bir ara ver 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Revengew
      Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu? 
      Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp