Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

deluxes, 5 dakika önce yazdı:

Ödem apsede yapsa ilaç Emilir fakat biraz daha yavaş Emilir. Vücuda enjekte edilen ilacın emilmeme imkanı yok elinde sonunda emilecektir.

hmm anladıım çok teşşekkür ederim düşünüyorum neden olabilirde bide proton ve carbon iki ayrı marka testoyu tek flaonda birleştirip karıştırmıştım öyle kullanıyordum bundan kaynaklı birşey olabilirmi peki? ve uzzun süredir testoyu hiç kesmedim yaklaşıkk 30-35haftadır kullanıyorum en fazla 600mg a çıktım 600de 4-6hafta falan kalmıştım  reseptörlermi yoruldu ne olmuş olabilir çözemiyorum bunlardan kaynalı değilse testonun boş olduğunu düşünücem trenin dolu testonun boş çııkabileceğine inanasım gelmiyor değişiikk bi durum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    197
Mustafa Can Yılmaz, 39 dakika önce yazdı:

hmm anladıım çok teşşekkür ederim düşünüyorum neden olabilirde bide proton ve carbon iki ayrı marka testoyu tek flaonda birleştirip karıştırmıştım öyle kullanıyordum bundan kaynaklı birşey olabilirmi peki? ve uzzun süredir testoyu hiç kesmedim yaklaşıkk 30-35haftadır kullanıyorum en fazla 600mg a çıktım 600de 4-6hafta falan kalmıştım  reseptörlermi yoruldu ne olmuş olabilir çözemiyorum bunlardan kaynalı değilse testonun boş olduğunu düşünücem trenin dolu testonun boş çııkabileceğine inanasım gelmiyor değişiikk bi durum

Dedigin ürünler tr malı hersey olabilir daha iyi markalara yönel 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Overlord    0

Tren çok tehlikeli bir ilaç adı bile korkutuyor bilmiyorum 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar abiler kardeşler, testo ent ve tren ent kürünün 5. haftasındayım, 500 test 400 tren (zphc dolu olan) şeklinde gidiyorum. Gelişim etki vs gayet güzel fakat son 1 haftadır inanılmaz şekilde duygusalım, sürekli aklıma bi şeyler geliyor saatlerce düşünüyorum, aylardır belki yıllardır aklıma gelmeyen 5-6 sene önceki kız arkadaşımı düşünüyorum, instada sad edit görünce gözlerim doluyor falan.

Haftaiçi kan tahlili yaptıracağım atarım buraya fakat değerler normalse bile (e2, prolaktin) trende bunları yaşamam normal mi? Asabi yapacak sanarken duygusallaştım. Yorumlarınızı düşüncelerinizi merak ediyorum. Saygılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.193
WerDerWeremem, Bir saat önce yazdı:

Merhabalar abiler kardeşler, testo ent ve tren ent kürünün 5. haftasındayım, 500 test 400 tren (zphc dolu olan) şeklinde gidiyorum. Gelişim etki vs gayet güzel fakat son 1 haftadır inanılmaz şekilde duygusalım, sürekli aklıma bi şeyler geliyor saatlerce düşünüyorum, aylardır belki yıllardır aklıma gelmeyen 5-6 sene önceki kız arkadaşımı düşünüyorum, instada sad edit görünce gözlerim doluyor falan.

Haftaiçi kan tahlili yaptıracağım atarım buraya fakat değerler normalse bile (e2, prolaktin) trende bunları yaşamam normal mi? Asabi yapacak sanarken duygusallaştım. Yorumlarınızı düşüncelerinizi merak ediyorum. Saygılar.

Cok normal trende yasadiklarin :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    146

merhaba efendim kür geçmimişim var benim tren kürüne gireceğimde elektrikler gidiyor bende tren alınca , bunu nasıl engelliyorsunuz bilgsi olan cvplarsa cok sevinirim 

tarihinde Testocu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
WerDerWeremem, 4 saat önce yazdı:

Normal şeyler özellikle takıntı sürekli birşey düşünme yıllar öncesinin konularının aklına gelmesi falan ama bunun ilaç kaynaklı olduğunu kendine ikna et yoksa psikolojin alt üst olacak tecrübeyle sabittir :D Kız arkadaşın falan varsa kıskançlık krizleri yaşayabilirsin tren kullanırken ilişki yapmanıda önermem. NOT: Prolaktin vb. herşey kontrol altında olsa bile trenin verdiği paronaya gitmeyebilir. 

tarihinde deluxes tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    811
WerDerWeremem, 17 saat önce yazdı:

Testoyu 200 mg civarına düşür, trenbolon vücüdu e2 ye daha duyarlı hale getiriyor. Prolaktin için de bir şey kullanmıyorsan e2 yükselmesiyle beraber prolaktin artışı da olmuştur. Tren kullanırken testoyu düşük tut ve e2 yi kontrol altında tut. Çok yüksek ihtimalle yaşadığın sorunlar ortadan kalkacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

Testoyu 200 mg civarına düşür, trenbolon vücüdu e2 ye daha duyarlı hale getiriyor. Prolaktin için de bir şey kullanmıyorsan e2 yükselmesiyle beraber prolaktin artışı da olmuştur. Tren kullanırken testoyu düşük tut ve e2 yi kontrol altında tut. Çok yüksek ihtimalle yaşadığın sorunlar ortadan kalkacak

375 testo e-cyp, 600 mg parabolan ya da tren e. nasıl olur :D ? Şaka yapmıyorum cidden bu tarz bi cycle denedin mi hiç?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    811
BBurak, 4 saat önce yazdı:

375 testo e-cyp, 600 mg parabolan ya da tren e. nasıl olur :D ? Şaka yapmıyorum cidden bu tarz bi cycle denedin mi hiç?

Güncel olarak 150 test e + 400 tren e kullanıyorum,  önümdeki 5 hafta boyunca da 600 tren e ye çıkma planım var. Psikolojik anlamda yan etki görmüyorum ama cheat meal yaparsam vücut fırın gibi oluyor ve kalp ritmim artıyor. Testoyu 200 mg dan yukarısında tutmuyorum çünkü e2 ye duyarlı bir yapım var ve üstüne trenbolon da daha duyarlı hale getiriyor, özellikle göğüs ucundaki e2 reseptörlerini. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
hectordoyle, 17 saat önce yazdı:

Güncel olarak 150 test e + 400 tren e kullanıyorum,  önümdeki 5 hafta boyunca da 600 tren e ye çıkma planım var. Psikolojik anlamda yan etki görmüyorum ama cheat meal yaparsam vücut fırın gibi oluyor ve kalp ritmim artıyor. Testoyu 200 mg dan yukarısında tutmuyorum çünkü e2 ye duyarlı bir yapım var ve üstüne trenbolon da daha duyarlı hale getiriyor, özellikle göğüs ucundaki e2 reseptörlerini. 

Hocam sen humax ve noxy tren kullandın sanırım hangisini önerirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    811
oisobb123, 4 saat önce yazdı:

Hocam sen humax ve noxy tren kullandın sanırım hangisini önerirsin

İkisini de severim, humax fiyat olarak biraz daha ucuz onun dışında bir fark hissetmedim.

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sefu888    10
hectordoyle, 8 saat önce yazdı:

İkisini de severim, humax fiyat olarak biraz daha ucuz onun dışında bir fark hissetmedim.

Nasıl etkili miydi verimli geçti mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10

Tren ile ilgili yan etkilerden derin uykuya dalamama sürekli uyanma ve inanılmaz gece terlemesi yazılmamış diğer etkilerin çoğunu hissetmiyorum en büyük etkisi bu oluyor bir tek bende mi oluyormuş bunlar 🥴

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokalaf    132

Arkadaşlar selamlar, 1.5 senedir test e kullanıyorum pct yapmadan, arada 2 ay veya 1 ay hiç ilaç kullanmıyorum dinlenmek için. 2 ay önce Tren denemek istedim, alpha pharma marka satın alıp denedim. 3 hafta dayanabildim maalesef, tecrübelerimi paylaşayım.

ilk hafta hiçbirşey hissetmedim ama haftasonuna doğru gücümde artış oldu

İkinci hafta gücüm ciddi miktarda arttı ama zayıflamaya başladım, antrenmanda dumbella dokunduğum gibi pump oluyordum, 20-20 ile çok temiz formda lateral yapabilecek kadar gücüm arttı, salondaki insanlar gelip : tren mi deca mı alıyorsun diye soruyordu hatta.

3.hafta işte burası patladığım hafta, iyice zayıflamaya başladım + olarak depresyona girdim ciddi ciddi, antrenmana gitme isteğim sıfırlandı sadece alkol içiyordum. İş yerinde uyuyakalıyordum gece tren uyutmadığı için bütün disiplinimi bozdu, bir keresinde tren vururken öksürüğe yakalandım ve o yükün göğsümden kalkması tam 6 gün sürdü, 6 gün nefes darlığı yaşadım. enjeksiyon dahi yapmayı bıraktım testo dahi almıyordum, aptalca düşünceler ve depresif hâl birleşince dışarı vurum bu oldu. Eski kız arkadaşımı epey rahatsız ettim :/ 

treni bırakalı 3 hafta veya 2 hafta oldu, henüz spora gitmedim :) 8 kg kaybettim. @rastlantisal hoca da @Loving hoca da uyarmıştı beni ama tecrübe etmek istedim. Baktım ki bu decalar trenler bizlik değil

Şimdi efendi gibi testo e - primo kürüne başlayacağım. Tecrübelerim bunlardı sormak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz.

82 kg den 74 e düştüm ama toparlarım :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    998

@gokalaf ilk tren küründe o nefes darlığını yaşamayan steroidden nasibini alamaz, 1 hafta nefes darlığı çekmek gayet doğal. Geçen sene overdose tren enanthate beni perişan etmişti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

@gokalaf ilk tren küründe o nefes darlığını yaşamayan steroidden nasibini alamaz, 1 hafta nefes darlığı çekmek gayet doğal. Geçen sene overdose tren enanthate beni perişan etmişti.

Peki bu yaşanılan nefes darlığını ventolin inhaler tarzı nefes açıcılarla yenmek geçiştirmek mümkün mü? Deneyimleyen oldu mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    66
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

Şuanda muhteşem bir nefes darlığı yaşıyorum 1.5 buçuk hafta oldu başlayalı. İlk tren tecrübem de değil. Antranman şiddetini de etkiliyor çabuk kesiliyorum ve midemden yukarıya doğru gün boyu şişkinlik var. Umarım biran önce geçer. herseyin farkında olmak çok önemli süreci daha kolay gecirmene yardımcı oluyor. Tren kullanımında kendine sürekli telkinde bulunmak gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Bende nefes darligi depresyon vb hic birini yapmadk sadece kardiyo yapamiyordum 2 adim atar agmaz kalflarim yaniyordu noxy tren

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
WerDerWeremem, 13.09.2025 - 19:14 yazdı:

Durum güncellemesi: Mentalimi çoğu kişiden iyi bilirdim, ki gerçekten de öyleydi. Ama ben hayatımda bu kadar , hatta bunun 10'da biri kadar ruhsal etkilendiğim bir süreç, olay vb. hatırlamıyorum. Daha önceden de kullanmıştım tren ama bu kadar psikolojik yan etkisi olmamıştı. Marka zphc, süre 11. haftadayım. Umarım bu etkiler kalıcı olmaz.

tarihinde WerDerWeremem tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    66
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

Şuanda muhteşem bir nefes darlığı yaşıyorum 1.5 buçuk hafta oldu başlayalı. İlk tren tecrübem de değil. Antranman şiddetini de etkiliyor çabuk kesiliyorum ve midemden yukarıya doğru gün boyu şişkinlik var. Umarım biran önce geçer. herseyin farkında olmak çok önemli süreci daha kolay gecirmene yardımcı oluyor. Tren kullanımında kendine sürekli telkinde bulunmak gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidlord    0
kisetet55, 25.11.2025 - 00:10 yazdı:

şişkinligi tarif eder misin bende aynısını yaşıyorum trenden şüpheleniyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    66
roidlord, 2 saat önce yazdı:

şişkinligi tarif eder misin bende aynısını yaşıyorum trenden şüpheleniyorum 

sanki tıka basa yemişim ve nefes bile zor alıyorum gibi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    811
kisetet55, 25.11.2025 - 08:33 yazdı:

Hocam hangi marka tren kullanıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Revengew
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu? 
      Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?  
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhaba Abilerim Kardeşlerim 
      Yepyeni bir kürle daha burak hocamla planlarımız üzerine gerekli konuşmayla kararımı verdim burdan tekrar ona teşekkür ediyorum 
      Daha önce kür sonlarımı çoğunuz biliyorsunuz pctde biraz su topladim ve yağlandım ama gariptir hacim arttirdim baya birazdan yeni evliliğin verdiği diyet kacamaklarindan  
      Boy 172
      kilo 92-94 arası oynamakta 
      Kürüm 10ay boyunca :
      Tren+Testo olarak devam edecek
      Guncel formum
      @metinav @rastlantisal @Semih Erarslan @otopsicikedi @Vural2

Görüş Önerileriniz Önemli Teşekkürler 🙏🏼 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp