-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kürü bırakmak istiyorum pct için nasıl bir yol izlemeliyim?
Oluşturan:
OnurDjem, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: hirstyz
Merhabalar, definisyon kürümde 4.haftadayım. Kan tahlili yaptırmak istedim çok bilindik bir türk markası testo prop kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığını da görmek istedim açıkcası. Değerlerimi sizlerle paylaşmak isterim bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Sağlık açısından bana katabileceğiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Haftalık 300 mast - 400 prop kullanıyorum. 4.haftada clen ve winstrol ile devam edeceğim
-
Yazan: `Tesron
Merhaba,
Steroidin genel olarak zararlı ve ilerleyen zamanlarda kaçınılmaz problemler yaşatacağı kesin. Peki bu problemler yüksek kullanım sonrası ne kadar ilerler ? Örneğin yarışmacılar veyahut en yakınımız ülkemizdeki G*kalaf, ve F*rkan E*. gibi başarılı sporcuların kullandığı mg çok yüksek. Tabiri caizse Bunlara yaş 30 yolun sonu demek ne kadar mantıklı ?
(son söylediğim söz tamamen ilacın verdiği zararlardan ötürü, yoksa eleştiri yapmadım)
-
Yazan: Veyselcndmr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Tablet winstrol kullanacağım fakat nelere dikkat etmeliyim? Ekstra koruyucu olarak neler kullanmalıyım? Tüm cevaplar içini teşekkürler.
-
Yazan: Sinan06
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
4 aylık definasyon kürümü bitirmek üzereyim, 2 veya 3 ay sonra 7 aylık bulk kürü yapacağım. Pct yapmadan only testo gireceğim bu süreçte , dikkat etmem gereken durumlar nelerdir, baskılayıcı kullanmam gerekiyor mu , Testesteron enanteth 5 gün arayla tek seferde 500 mg vurmayı düşünüyorum bir sorun olur mu acaba ?
-
Yazan: Savac77
Arkadaşlar merhaba,
Kür kullanırken proviron kullanılır mı çok arada kaldım proviron testestrone seviyesini normal değerlere çektiğini biliyorum o yüzden pct sırasında kullanıyordum şuan testo masterone gireceğim provironda kullanmayı düşünüyorum testestrone seviyemi düşürür mü ?
-