Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

OnurDjem

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

OnurDjem Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 12-12-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 19 yaşında Istanbullu Sporcu </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Hukuk
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

80 profil görüntüleme
  1. Proviron eksikliği derken proviron sağladığı yararlar belki almadığım için bir değişiklik gözükmüştür. Uykusuzluk clenden kaynaklı değildir. Çünkü 2 hafta kullanıp 2 hafta ara veriyorum. ve şuanda aradayım 2. haftasındayım.
  2. Ilacı sahte çıkıp mağdur kalanlar üzülmesin

    Hocam çok teşekkürler bilgiler için bu kadar gürültü çıkarmadan nasıl çözebiliriz sizce?
  3. Sevgili Hocalarım Değerli Abilerim Herkese iyi günler diliyorum benim önemli bir sıkıntım var. Ben 19 yaşındayım. Testosterone Prop, Winstrol ve Clenbuterol kürüne girdim 4 hafta önce şuan 4. haftadayım ve uykuyla ilgili sıkıntılarım var. çok uyanık kalsam bile uyuduğumda en fazla 2 saat uyuyorum ve uyanıyorum bir daha da sabaha karşı uyuyabiliyorum uyku döngümü bozuyor. MCT yapıyordum ancak Proviron bulamadığım için yaklaşık 1,5 haftadır Proviron kullanamıyorum ancak pazartesi bulabileceğim. Sizce bu uykusuzluk Proviron eksikliği yüzünden midir? Aynı zamanda ilaçları bir anda bırakıp PCT ye kan testi yaptırmadan geçebilir miyim? Klomen Ve Nolvadex (Tamoksifen sitrat) Bu uykusuzluk ve Sinirlilik biraz sıkıntı. Kullandığım marka da novalife biraz problemli bir markaymış aldıktan sonra farkettim. İlacı bırakıp PCT ye direkt geçiş yapsam bir sorun olur mu? PCT yaparken Clenbuterole devam ederim sadece testo ve Winstrolü bırakırım. yada Bu sorun proviron eksikliği yüzündense proviron tedarik edebilirim. Ne yapmamı önerirsiniz uyuyamıyorum ve biraz sinirlilik var üstümde. Bırakmak yerine ilaçları bu uykuyu nasıl çözebilirim? mct ye kaldığım yerden devam etmek mantıklı mı? 4Hepa da kullanıyorum karaciğer için tamamen ilerlerken sağlıklı bir biçimde ilerlemek istiyorum.
  4. Novalife steroid günlüğü

    hocam bu hesaptan 12 haftada 960 lira gibi bir masraf yapıyor 12 haftada doğruysam
  5. Novalife steroid günlüğü

    kaç ml hocam sustanon
  6. Novalife steroid günlüğü

    Anladım. Bende Sustanona geçerim herhalde enantattan bir fayda görmezsem veya seninkisi gibi bir durum olursa. Enantat kullanırken herhangi bir libido veya güç düşüklüğü yaşadınız mı acaba? Bende şuanda biraz oluyormuş gibi hissediyorum psikolojikte olabilir tabii ki fikrim yok. Ne kadara aldınız sustanonu? sonda pct yapacak mısınız veya mct kullanmayı düşünüyor musunuz? Yağ yakımında ne gibi etkileri oldu Kutusu hangisi gibiydi soldaki gibimiydi sağdaki gibiymiydi çünkü ben sağdaki gibi olana güveniyorum normal sitesine yönlendiriyor godaddy bazlı siteye yönlendirmiyor ve uyuşuyor kodlar. soldaki ise uyuşmuyor ve tamamen farklı bir baz ve moldova yapımı
  7. Novalife steroid günlüğü

    Benimde sakallarım hızlı çıkar hızlı kıllanıırım ancak kas kütlesi koymak benim için diğer arkadaşlarıma nazaran hep çok daha zor olmuştur. yağ yakmak vs. Kısacası metabolik faaliyetler. PCT ne olur ne olmaz yapmak isterim. nasıl olsa bir zararı yok. Acaba ödem yapmasının sebebi iğneyi yanlış vurman olabilir mi? Veya E Vitamini eksikliği. E vitamini çünkü Vücuttaki hidrojen peroksiti parçalar ve oksijenin vücutta yaymış olduğu Serbest radikalleri durdurarak vücutta bir antiokisdan görevi görür eksikliğinde kas yorgunluğu üreme sorunları vs. görülebilir. Bazı hastalarda iğne vurumu kas içine yani İntermüsküler Enjeksiyon yanlış yapıldığı zamanda yani Deri altına (Subkutan) bir enjeksiyon yaptığında ödem bazı hastalarda görülebilir. Bu genellikle İlacın hatası olmaz. Konunda hastalanma ve ateşlendiğini okumuştum. Bu ise genellikle Deca Fenilpiyonat ve Trenbolon (Aynı aile) Bu tarz ilaçlarda Atletlerin ve Hastaların Baş ağrısı, Yüksek ateş, Halsizlik yorgunluki, Karaciğer ALT/AST ve Son olarak yüksek tansiyon seyredilmiştir. Yanlış bir kasa enjekte etmiş olabilirsin. Tabii senin bu konularda bilgini bilmeden konuşuyorum. Yanlış anlama dostum. Sustanonu genellikle eczaneler soru sormadan mı veriyor öylesine isteyince veriyorlar mı? Ben büyük ihtimalle şu enantat bitince üstünde made in romania yazan orijinal kutu. eğer hala daha bir şey hissetmiyorsam kürü tamamen değiştirip Sustanona geçebilirim.
  8. Novalife steroid günlüğü

    Sustanonu kaç haftadır kullanıyorsunuz? Ne kadar etkili? PCT ve MCT yapıyor veya yapacak mısınız? Ne gibi değişiklikler açıldı içindeki Testo izokaproat decoanat fenilpiyonat ve Propionat ester açılma süresi farklı olduğu için düşündüm ama kullanmadım.
  9. Novalife steroid günlüğü

    Evet az önce konunuzu okudum hastalanmışsınız geçmiş olsun size de. bende siz sanırım testo cypionat bastınız anladığım kadarıyla novalife orijinal bir ürün değil. yani içinde çok düşük dozlarda ürünler var. benim elimde şuanda cypionat enantat ve propionat var. propionatı bastım şimdi cypionat ve enantata geçicem. cypionatın kutusu çok farklı hem flakon hemde kutusu. kutusunda mesela enantat ve propionatta made in romania yazarken cypionatta moldova yazıyor. sözde savaş yüzünden sitelerini ve konumlarını değiştirmişler. bir başka markayı taklid ediyorlar. Propionat ve enantatı okutunca orijinal sitelerinde kabul ederken winstrolü mesela etmiyor. sanırım sadece testE ve TestP gerçek gibi.
  10. Novalife steroid günlüğü

    Herkese iyi günler diliyorum. Novalife marka bir küre girdim. Winstrol, Testp, Clenbuterol. 4. haftadayım. Ürünleri Youtube kanalı olan F.B dan aldım. 4. haftanın birinci gününde ester değişikliğine gidip Enantat aldım. Clenbuterol güzel etki hissettiriyor. Winstrolde sanki boş şekermiş gibi plasebo vermişler gibi hissediyorum. Testp şimdilik pek bir etki yapmadı. Ürünlerin gerçekliğinden şüphe ediyorum bu konuda bilgisi olan paylaşabilir? MCT olarak proviron kullanıyorum ancak 1 haftadır bulamıyorum o yüzden biraz ağırlıklarda ufak bir düşüş ve libidoda azalma oldu veya psikolojik. Bu normal midir? PCT olarak Klomen ve Nolvadex kullanacağım. 19 yaşındayım boy 170 kilo 75 civarı. Önerilerinizi dinlemek isterim. İlk kürüm

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×