-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Arimidex'in bulk ve duygusal etkileri
Oluşturan:
anak1nskyw4lk3r, in Steroid / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Sinan35
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
-
Yazan: Dağaslanı
Herkese merhabalar,
Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
GÜNCEL KÜRÜM:
Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:
-
Yazan: alpxieg
Merhaba herkese,
Yaklaşık 5 aydır kürdeyim. Bu süreçte çok fazla ilaç ekleme çıkarma yaptım, benim için çok verimli geçmedi. 500 mg testosteron ile başladım, 300 mg boldenon ekledim; boldenonu çıkarıp masteron ekledim, ardından trenbolon ekleyip testosteron dozunu düşürdüm vs. Sabit bir şekilde düzgünce ilerlesem muhtemelen çok daha fazla verim alacaktım. Şu an masteronu kesip 250 mg testosteron + reta ile karın kaslarını görene kadar diyete devam edip, ardından bulk yapmak istiyorum. Elimde çok fazla boldenon mevcut, dozajlama ve ilaçlar için fikrinizi istiyorum.
600 mg testosteron + 300 mg boldenon ve yanına NPP eklemeyi düşünüyordum normalde, ancak burada yüksek dozajlar hakkında uyaran çok insan görüyorum. O yüzden fikriniz benim için önemli.
İlaçları şimdiden alıp kenara atacağım, güncel formumu aşağıya ekliyorum.
-
Yazan: zafer2340
merabalar, yaklaşık 4 aydır yüksek östrojenden muzdaribim, cinsel iktidarsızlık yaşamaktayım. östorojen 193 ten 104e düştü şuan , ama tamoxifenle birlikte arimidex kullansam olurmu, çünkü arimidexin reçetesinde tamoxifenle birlikte kullanmayınız diyor, sonuçlarım aşağda yardımcı olursanız sevinirim
-
Yazan: Sparta
Değerli forum kullanıcıları,
Kür içi kullanılan ilaçlar ve amaçlarını hangi durumlarda nasıl kullanılacağını bilginiz doğrultusunda açıklar mısınız?
ÖRNEĞİN:
Arimidex Proviron Tamoksifen Özellikle araştırdığım konular bunların üstüne daha fazla durabilir miyiz? Teşekkürler.
-