Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

alperentrkn

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

alperentrkn Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Mühendis
  • Konum:
    Bursa
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness

Güncel Profil Ziyaretleri

176 profil görüntüleme
  1. Fragment öncesi son formlar

    tebrikler gerçekten çok hoş bir değişim olmuş kullandığınız fragment markası neydi
  2. Mysupplement kreatin

    SSN ve Mysup şuan elimde olanlarda ssn bitmek üzere ben gerçekten memnun kaldım ama onemli olan 200 mesh mikronize olması tr markalarının çoğunun hammadde kalitesi aynı , fiyat performans denenir 50 servis olanı al zaten günde 2 ölçekten 25 günde biter denenir . havale indirimi ile 300 tl nin altına geliyor .
  3. Testo ve primobolan kuru

    bence de buradaki üstadlar daha iyi bilir ama kür planlamanı bence yeniden gözden geçirmelisin .
  4. Ilk kürüme başladim sizlerle paylaşiyorum

    hocam şöyle doktora fsh lh ast ve testo değerlerime bakmak istediğimi söyledim
  5. Ilk kürüme başladim sizlerle paylaşiyorum

    evet hocam bugun sabah enjeksiyon oncesi kan testi verdim , saat 9 civarı enjeksiyonu 13 civarı yaptım az once kontrol ettim daha çıkmamış kan testi
  6. Ilk kürüme başladim sizlerle paylaşiyorum

    Sayın hocam öncelikle teşekkür ederim size ve diğer değerli abilerime , standart seri olmayan yarışmacı referansı ile testo dragon rimo bodytech aldım.
  7. Değerli abilerim ve dostlarım , 24 yaşındayım 1.74 boyunda 80 kg 2 yıla yakın bir süre sporu yapıyorum.(FOTOĞRAFLARI YÜKLİCEM) Bugun ilk enjeksyonumu yaptım . kafamda belirlediğim 16-20 haftalık duruma göre bir kür planladım. ilk 4 hafta haftalık 400 testo 200 rimo ile başlıyorum. Bu başlığı açmamdaki sebep burayı bir günlük gibi tutarak hem ben sizlerden değerli bilgiler öğrenmek istiyorum hemde düşünen dostlar faydalansın. Şimdiden teşekkür ederim . Saygılar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×