Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Diver

Üye
  • İçerik sayısı

    1.276
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    32

Diver kullanıcısının paylaşımları

  1. Standart bir pct doğru mu?

    Onlara göre normal. Üstüne düşmüyorlar çünkü. Bitkisel kürü uygula ve kafanı rahatlat psikoloji etkili oluyor. Eylül sonu düşmezse hipofizlerine baktırman iyi olur en azından kafanda soru işareti kalmaz. Senin araba çalışıyor arada tekliyor ama gidiyor hemde çok yakıyor. Tamircide sorun yok sen ne yaparsın?
  2. Testo kanından daha çıkmamış testi erken vermişsin pct için bir hafta daha beklemeni öneririm. Kolesterol için temiz beslenmelisin. Bol yeşillik sebze olmalı. Yemek ve salatalarda sadece zeytinyağı kullan. Hayvansal yağlardan uzak dur. Kaliteli balık yağı tüketmelisin 2 gr. Testosteron kolesterol değerlerini kötüleştirebiliyor sende de böyle oldu büyük ihtimalle. Malesef boş ürün kullanmışsın testo dışında çalışmamış yada onlarada testo basmışlar. Swiss kara listede bir marka
  3. Standart bir pct doğru mu?

    Naturel değerlerini bilmediğimiz için riske atmazsan senin için daha iyi olur. Eylül sonuna kadar bitkisel kürü uygula değerler düzelecek mi görelim. Düzelmezse yerinde olsam iyi bir endokrinoloji uzmanına gidip altında yatan sorunu araştırırım. Bu şekilde küre girdiğin zaman belki daha kötü hal alacak bilemeyiz. Daha gençsin önünde uzun zaman var acele etmene gerek yok kür için.
  4. Standart bir pct doğru mu?

    Cinsel perhiz yapmadan kan verdiysen prolaktin ondan yüksek olabilir yada stresliyken verdiysen. Bu kürü dene total testoyu artırmaya yardımcı olacaktır. 3 ay sonra bir daha kan tahlili yaptırıp değerlerini görelim. Aşağıya yazdıklarımı istersin. 3 gün cinsel perhiz yap ve sabah aç karnına kan tahlili yaptır. Lh Fsh Alt Ast prolaktin E2 Total testo Free testo Tam kan
  5. Standart bir pct doğru mu?

    Prolaktin normalde lh değil vücut testo üretmeye zorlanıyor. Naturel değerlerin var mı? Herhangi bir cinsel sorun yaşıyor musun?
  6. İlaç kullanıyor musun? Antidepresan yada başka hastalık için kullandığın bir ilaç var mı?
  7. Düşük kalorili beslenme libidoyu düşürür mü?

    Evet libidoyu düşürebiliyor dostum. Forumda örneği çok
  8. Ödemli bölgeye enjeksiyon yaparsam ne olur?

    Ahaha pardon 😄 noktalama işaretleri kullanmazsan yanlış anlaşılır 😄😄 Beze olsa emin ol anlarsın
  9. 13 günde bir kg iyi rakam sen kaç kg bekliyordun 😄
  10. Ödemli bölgeye enjeksiyon yaparsam ne olur?

    Yaptığın doğru değil dostum. Canınızın hiç mi kıymeti yok. Değiştir bölgeyi beze oluşabilir. Damar olmayan yerde damar oluşabilir imkansız diye bir şey yok.
  11. Ödemli bölgeye enjeksiyon yaparsam ne olur?

    Problem olmaz da her daim ağrı olur tam anlamıyla kendini antrenmana veremezsin. Evigen ekleyebilirsin omuzu dinlendirip farklı bölgelere de vurmalısın.
  12. Total testosteronu doğal yollar ile nasıl arttırabilirim?

    Zeytinyağı,avakado yağı ve kavrulmamış kuruyemişler.
  13. Total testosteronu doğal yollar ile nasıl arttırabilirim?

    Bu ilaçlar malesef prolaktin üzerinde de etkin. Kan tahlilinde daha net görürüz ona göre öneride bulunuruz inşallah.
  14. Pazartesi cuma yaparsan daha sağlıklı olur.
  15. Yok dostum doğru düzelir inşallah.
  16. Dediğim şekilde arimidex kullan düzelir büyük ihtimalle.
  17. Bir adet yut bir gün ara ver bi tane daha yut referansa sokar büyük ihtimalle. Haftaya bir daha e2ye baktır yüksekse kür boyunca 4 gün arayla yarım yutarsın. Göğüste kaşıntı batma hissetmedin mi?
  18. Hemen vermene gerek yok. Bir adet yut 1-2 gün düzelme olmazsa yazarsın buraya. Alıntı yap diğer türlü ben göremeyebilirim yazdığını.
  19. Net konuşulmaz böyle durumlarda. Bir adet dostinex yut duruma bakalım. Dediğim gibi psikoloji çok etkiliyor libidoyu. Kendini zorlama kafaya takma akışına bırak.
  20. Prolaktin yüksek. Bir adet tam dostinex yutmalısın. Geri kalan değerlerin güzel akışına bırak kafan rahat olsun stres yapma.
  21. Bulk kürüm ( testosteron + deca + boldenon )

    Bir dahakine ara vericem hocam unuttum açıkcası. Enfeksiyonu bende çözemedim bir rahatsızlık geçirmedim yada hissetmiyorum. Doktorda beslenmeyi düşürmemi dinlenmemi istedi haklısınız. On cycle tavsiyesine uyacağım teşekkür ederim tavsiyeler için. @otopsicikedi haklısın dostum yağlandım biraz. 5k kalori üstüne çıkınca yağlanıyorum öğrenmiş oldum😁
  22. Selam arkadaşlar. @Loving hocamın desteğiyle büyümeye kaldığımız yerden devam edicez inşallah Ramazanda istediğim diyeti yapamadım. İşte çok yoğun bir dönemdeyiz uzun süreli dalışlar hem yoruyor hemde sıfır karbonhidrat çekilmez kıldı gözümü açamıyordum 1-2 kere bayılma derecesinde şekerim düşünce iftara pilav ekledim. Antrenman konusunda kendimi iyi hissettiğimde yaptım genel olarak dinlendirdim vücudumu.İstediğim yağ oranına inemedim lakin hocamın tavsiyesiyle hem mental hemde fiziki olarak dinlendim. Ramazandan sonra karbonhidratı 200gr pirinç ile sınırladım hem işte hemde sporda kendime geldim. Neden bilmiyorum antrenmanda aşırı derecede pump oluyorum tabi şikayetçi değilim 😁 Kütlemde çok bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 104 kgda sabitim. Yeni kürde; 500 Testo 500 Bolde 400 Deca olacak. @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi @Tr3n @GHOST @SPECTRE @SERKO @metinav @crosfredy @Semih Erarslan @Emrah 3500 kalori ile başlayıp duruma göre yavaş yavaş artıracam.Bol yeşillik, bol balık, zeytinyağlı enginar yemeği vs cleanbulk mantığıyla ilerleyecez inşallah. Yine sağlam stok yaptım😁. Sağolsun hocam hediye göndermiş çok hoşuma gitti teşekkür ederim. Sağlam amele yanığı olduk😄 Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum saygılar.
  23. 1- En sağlıklısı gün aşırı veya hergün yapılması. 2- Sağlığın el verirse max 12 hafta kullan bence. 4 haftada bir kan tahlili yaptırmanı öneririm.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×