Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

bluetech

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

bluetech Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 23 Enes </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Bilgisayar Müh
  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kan tahlillerim, testo ve fsh düşüklüğü

    Merhaba, Daha önce hiç kür kullanmadım. Hiçbir anabolik takviye veya testosteron takviyesi almadım. Herkes gibi klasik supplementleri kullandım. Bir ara SARMS'ları araştırdım. Ve orjinalliğinden emin olmadığım halde YALNIZCA mk-677 kullandım.(12 Temmuz'da başladım. 5 Ağutos'da Bıraktım.) Doğrusu hiçbir etki hissetmediğim için bıraktım. (muhtemelen orjinal değil.) herhangi bir PCT veya sonrasında kan tahlili vermedim. Ciddi sıkıntı ve problemim yok(Cinsel isteğim neredeyse aynı, çok azalmadı. Biraz daha geç ereksiyon oluyorum haricinde hiçbir problem yok.) ve bugün kan tahlili verdiğimde total testosteron seviyemin düşük olduğunu öğrendim. - Bu tahlillerin üstünden 5 gün geçti . Tekrar tahlil verdim. Şu an E2 ve serbest testo değeri çıkmamış ya da doktor bunların tahlilini istemedi. İlk kan'da zaten yoktu. Yarın e-nabız'a düşmüş olursa tekrar buraya ekleyeceğim. ÖNEMLİ NOT : En son eklediğim görselde daha öncesinde de FSH değerlerimin düşük olduğunu öğrendim. Normal kan felan vermeye gittiğimde isteğim olmadan ölçülmüştür. Doğrusu o zamanlar FSH nedir ne işe yarar bilmiyordum dolayısıyla ben istemedim ama arama kısmına FSH yazdığımda fark ettim ki ağustos ocak aylarında bile FSH seviyem düşükmüş. (Hepsinde 0,8 çıkmış. Farklı dönemlerde olsa dahi sabit 0,8 çıkması ne ifade ediyor belki de gerçek değer değildir. Fakat bugün verdiğim (en üstteki) değer en güncel ve doğru olduğuna emin olduğum değer. ) Yardımcı olabilecek herkesi bekliyorum. Normale dönmesi için ne önerirsiniz ? Özellikle @rastlantisal hocam sizden tavsiye istiyorum. Kan Değerlerim ; ÜZERİNDEN 5 GÜN GEÇTİKTEN SONRA VERDİĞİM TAHLİLLER --- BAHSETTİĞİM GEÇEN AYLARDA VERMİŞ OLDUĞUM VE BUGÜN DENK GELDİĞİM FSH DEĞERLERİM ;
  2. Kan tahlillerim ve testosteron

    tamamdır yarın halledicem inş. buraya atarım
  3. Kan tahlillerim ve testosteron

    Ne yapmam gerekir şimdi ?
  4. Kan tahlillerim ve testosteron

    Merhaba, Daha önce hiç kür kullanmadım. Hiçbir anabolik takviye veya testosteron takviyesi almadım. Herkes gibi klasik supplementleri kullandım. Bir ara SARMS'ları araştırdım. Ve orjinalliğinden emin olmadığım halde YALNIZCA mk-677 kullandım.(12 temmuzda başladım. 5 Ekimde Bıraktım.) Doğrusu hiçbir etki hissetmediğim için bıraktım. (muhtemelen orjinal değil.) herhangi bir PCT veya sonrasında kan tahlili vermedim. Ciddi sıkıntı ve problemim yok(Cinsel isteğim neredeyse aynı, çok azalmadı. Biraz daha geç ereksiyon oluyorum haricinde hiçbir problem yok.) ve bugün kan tahlili verdiğimde total testosteron seviyemin düşük olduğunu öğrendim. Normale dönmesi için ne önerirsiniz ? Zaten bayadır aklımda steroid kullanma fikri vardı. Testosteron önerecekseniz yanında olabildiğince en az zararlı(hepsinin zararı olduğunu biliyorum ilk kür olacağı için zararı minimumda tutmaya çalışıyorum) anabolik steroid ve kür esnasında kullanacağım destekçi takviyeler, PCT döneminin nasıl şekilleneceği ve ne sıklıkla kan verilmesi gerektiği hakkında beni bilgilendirip öneri sunabilir misiniz ? Özellikle @rastlantisal hocam sizden tavsiye istiyorum. Kan Değerlerim ; Testo hariç hepsi mükemmel denecek durumda.
  5. hocam ayrıca bu kürü kaç hafta kullanmamı önerirsiniz ? örneğin 12 haftadan hesaplarsak (kişiden kişiye metabolizma, antreman hacmi ve genetik tabii ki gelişir ama ortalama bir şey dicek olursak) kaç kilo kazanırım? ortalama kası kas kütlesi olur ve kür sonrası en iyi şekilde beslenip spora devam edersem ne kadarını koruyabilirim? ayrıca bu kürü yaparken yağ yakmak en azından 10-12 aralığında kalmak mümkün müdür?
  6. hocam cidden aşırı açıklacıyı oldu çok teşekkürler tekrardan
  7. hocam sanırım sizi dinleyip kan testi sonrası testo rimabolon kürüne başlayacağım. bu kürleri kullanırken yanında takviye bie koruyucu gibi şeylere ihtiyaç var mı ? pct için neler lazım ? fiyat listesi çıkaracağım kendime
  8. yorum için teşekkür ederim bunları dikkate alacağım. testo yanına bolde öneriyorlar senin fikrin nedir ? ayrıca bu kan testlerini nerede verebilirim doktorun istemesi gerekiyor mu kendi isteğime göre verebiliyor muyum?
  9. 1.72, 74 kilo, yaş 23 herhangi bir hastalığım ve sakatlığım yok.(egzama hariç) spor geçmişim küçüklükten beri var fakat tamamı fitness'a yönelik değildi. sürekli bırakıp başlama dönemlerini saymazsak son 1 yıldır komple gidiyorum. deca şart değil. daha az yanetkili ve gelişim etkisi alacağım bir kür varsa onu da deneyebilirim.
  10. Merhaba, Geçenlerde bir spor hocası ile görüştüm ve bana böyle bir kür önerdi. Deca, Testo(Sustanon), Bolde kürüne başlamamı uygun gördü. Daha önce hiçbir küre girmediğim için yan etkileri beni ciddi manada ürkütüyor. PCT dönemi kesin çözüm sunar mı ? PCT sonrası vücut eski düzenine döner mi ? 8 haftalık bir kür yapmak istiyorum. Hatta olabildiğince dozları da az kullanmak istiyorum. İlk kez kür kullanacağım için mühtemelen bu bile yüksek etki gösterecektir. Bilenler yorum yaparsa çok sevinirim. Ereksiyon gibi cinsel problemlerden korkuyorum bunlar hakkında yorum yapabilecek var mıdır ? Deneyen kullanan var mıdır ?
  11. Mk677 kullanmaya başladim yardim

    Gece uyumadan önce 1ml içersem iştahım daha mı çok açılır ? gün boyu performans etkisi görür müyüm ?
  12. Mk677 kullanmaya başladim yardim

    Merhaba, dün SP Marka MK677 ürünüm elime geçti. Günde 1 ML kullanmayı düşünüyorum fakat ne aralar kullanmam gerektiğinden emin değilim. İlk günümü kahvaltıdan 1 saat önce 0.5ml, uyumadan önce 0.5ml kullanarak geçirdim. Bazıları Antremandan yarım saat önce kullan diyor ama bazıları da yorgunluk yapar antreman sonrası kullan diyor, bazıları da kahvaltıdan önce bazıları uyumadan önce birsürü şey duyuyorum. Doğru kullanımı nasıldır ? Günde 2'ye bölmek istiyorum. En optimum kullanımı nedir (Yağsız kas kütlesi kazanmak istiyorum) Ayrıca şöyle bir şey de duydum. Dil altına damlatarak kullanınca daha etkili olur gibisinden cidden öyle mi ? Yoksa su ile karıştırıp mı içmeliyim ? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×