Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

Turkogul

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Nötr

Turkogul Hakkında

  • Yaş 32
  • Derece
    Çaylak
  • Doğum Günü 30-11-1989

Profil Bilgileri

  • Yaş 32
  • Meslek:
    Pazarlama
  • Konum:
    İstanbul
  • Ad Soyad:
    Erdm
  • Cinsiyet
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

48 profil görüntüleme
  1. Ilk kürüm, pct yapmadım. değerlerim normal mi?

    Hocam zaten guclu bir insandim bide genetik agresifim zaten muhtemelen testom yuksekti dogustan ama hangi degerdeydi bilmiyorum icim rahatladi pskolojiyi bozuyor bu meret isler cok sagol valla iyiki varsiniz saka demiyorum yani doktorlarin veremedigi bilgiler soz konusu
  2. Ilk kürüm, pct yapmadım. değerlerim normal mi?

    Peki ustadim normalmi degerlerim fena etkilendim saka maka 2 aydir toparlamaya calisiyorum sertlesme libido normalde degerler normal mi dostinex kestim dedigin gibi bir ara acayip gucsuzlestim erken bosalma gibi bir durumum da yok 40 dk 1 saat bosalmadan durabiliyorum mevzu meni azaldi icindeki beyazlik tortu seklinde idi forumu takip ede ede bir pct kendim yaptim ama metinav hoca ve senin de solediklerinle valla sabah sertlesmesi geldi gibi en cok ona takiyordum kafayi sertlesiyordu ama sabah sertlesmesi kesilmisti libido da bir ara dip di allahdan bole bir forum varda doktorsuz duzeldim doktor arkadasa da sordum iyi yapmissin sans dedi
  3. Ilk kürüm, pct yapmadım. değerlerim normal mi?

    E2 21.2. Referans 11.3 43.2 Totaltesto 8.30. Referans 2.49 8.36 Fsh 9.9 referans 1.5 12.4 Lh 8.4. Referans 1.4 8.6 T4 1.0. Referans 0.93 1.7 Tsh 1.49. Referans 0.49 4.33 Prolaktin 0.4 referans 4.04 15.2 Winstrol kullandim odem aticam diye hatali bir sekilde bir anda libidom dustu sonra metinav hocanin milette verdigi orneklerle yola ciktim dostinex de kullandim 2 tane felan klomen arimidex e vitamini magnezyum cinko kullandim sonuc bu bundan once test yaptirmadim bilmedigimden vaziyet bu yardimci olurmusunuz durum nedir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.
×