Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Basayev

Üye
  • İçerik sayısı

    39
  • Katılım

  • Son ziyaret

Basayev kullanıcısının paylaşımları

  1. Son kullanma tarihi dolmuş steroid kullanılır mı?

    İran testo enathate 16 hafta kullandım. Son kullanma tarihleri 3 ay geçmiş olmasına rağmen sorun yaşamadım. Güzel verim almıştım.
  2. Bitkisel kürler - bölüm 1

    Selam arkadaşlar, @SERKO hocamin bitkisel tarifini bir buçuk aydır kullanıyorum. Çok güzel faydasını gördüm, ürüne ek olarak ari poleni ham olarakta ekledim, onu da kattım. Bugün kan tahlili verdim. 17 Haziranda da total ve serbest testo testlerini paylaşacağım. Tam 2 ay olsun istedim kullanım süremin, bu sürede neler yaptım içmediğim günler alkol aldığım günler vs olarak tam net bir paylaşım yapacağım. Herkese sağlıklı günler.
  3. Steroidi nerede muhafaza etmeliyim? buzdolabı veya çekmece mi?

    21 Yaşında yapma böyle şeyler dostum. Ben 34 yaşındayım, 10 yıldır yapıyorum bu sporu trene hiç girmedim zaten yarışmacı olmayacağım, bu işten parada kazanmayacağım. Bu işte tabi ilerleyeceksen hedeflerin bu yönde ise forumda @metinav @Loving gibi hocaların açtığı konuları özellikle kitapta yazmayan bilgiler başlıklı makaleleri mutlaka oku ve bir kopyasını çıkart derim. Ben öyle yaptım.
  4. Total testo / kan değerleri / kür planlaması hk.

    Teşekkür ederim
  5. Merhaba değerli arkadaşlarım, Bundan 2 sene önce 2. kür geçmişim oldu 15 hafta İran T.E. 16 Hafta Boldenon (Novalife) 4 Kalem 32UI Pfizer GNT. Kullandım, fakat PCT yapmadım ve bir nevi dirty kür oldu. Şuan itibariyle 1.70 80 Kg ve %25 Yağ oranına sahibim. Nasıl bir kür planlaması yapabilirim sizlerin düşüncelerini ve engin bilgilere sahip branş hocalarımdan yardım almak beni çok mutlu edecektir. Ekran görüntülerini paylaşıyorum / Total Testo bugün yapıldı (11.05.24) Tam kan sayımı (olağan dışı) (11.05.24 ) Teşekkür ederim ilginiz için. Sağlıklı günlere.
  6. Selamlar, Kür bitiminde PCT yapılmazsa aradan 1,2 sene geçtikten sonra sorun yaşanması halinde PCT yapılabilir mi? Kür bitiminden hemen sonra yapılması gerektiğini biliyorum. Yani aradan 1, 2 sene geçmesi geç kalınmış mı olur ? Bunu düzeltmek için tekrar TRT yapıp sonra düzelen libidoyu tekrar PCT ile mi tedavi etmemiz gerrekir. Elimde 2 adet Choromiron 5000IU var. Bunu mesela şuan kullansam bir etki yaratır mı libido vs.? Bu konu PCT planlaması değil sadece aradan geçen zamandan sonra yapılan bir planlama olabilir mi o açıdan soruyorum, çünkü bu tarz konuları çok soran oluyor net bir bilgi ben bulamadım. Sağlıklı günler..
  7. Selamlar, Evet inceledim, aslında çok mantıklı TRT yapıp tekrar PCT düşünüyordum fakat @SERKO hocanın bitkisel kürünü uyguluyorum şuan, gayet iyi gidiyor. 17 Haziranda Testo verilerini tekrar paylaşacağım. Sonrasında ama bir kür planlaması yapacağım. https://www.fertstert.org/action/showPdf?pii=S0015-0282(14)00140-X Herkeste bulunması gereken bir makale aşağıdaki planlama gayet başarılı. Teşekkür ederim yardımın için
  8. Growth maliyeti hk.

    Anladım hocam, nordiflex kullanmıştım bende 10 sene önce ama yağ bezesi yaptı bende 8 9 tane
  9. Growth maliyeti hk.

    Hocam norditropin de yağ bezeleri oldu mu sizde
  10. Yapılması gerektiginin bende farkındayım bundan önceki 4 kürümde yapmadım. Sadece bu son kürümde aradan 2 sene sonda sorun yaşadım, yaşadığım sorunda totalim iyi yerlerde değil serbest olanda düşüklük var buda libido düşüklüğüne sebep oluyor. Benim sorum geçen süreden sonra ki işleyiş, şuan bitkisel kürde devam ediyorum.
  11. Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
  12. Anladim, testislerde küçülme yok fakat testosteron total ve serbestte düşüklük var. Bu konu hakkında post açmıştım fakat sadece kafamı karıştıran TRT dozajlamasi ile geri gelen libodom sorma tekrar gider mi onu tam anlayamadım. Mesela kullanan bir arkadaş var forumda 1 ampul sustanon ile toplamış olması gereken seviyeye ama disaridan alındığı için yani sonrası hep mikrodozajlama ile mi olur onu bilemedim. Şuan bitkisel kurdeyim
  13. Novalife gerçekleri - mutlaka oku (!)

    Geçmiş olsun kardeşim, sağlığına kavuşmana sevindim
  14. Evet hocam büyük ihtimalle gh çok teşekkür ederim ilginiz için 🙏
  15. Merhabalar, 2010 yılında yaptığım kürden kalan vücudumda 8,9 adet deri altı ödemleri var. Ağrı vs yok sadece bazıları belli oluyor ve elleyince sert yağ bezesi gibi. Bunlardan kurtulabilirmiyim? 5 kalem narditropin kullanmistim onun yan etkisi periferik Ödemdi acaba ondan mı oldu bilemedim. Bir ara doktora gösterdim istersen alırız fakat zararı yok Ağrı vs boşuna para vermiş olursun dedi. Numune aldirip patoloji de yaptirmadim 14 yıldır taşıyorum. Bilgisi olan ayni durumu yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi ? Teşekkür ederim hepinize şimdiden.
  16. Hocam karın bölgemde 4 5 adet sol arka böbrek tarafinda 2 adet sol kolumda 2 ve sağ triceps in orada 1 adet küçük ve karın bölgemde en büyüğü 2 3 cm büyüklüğünde
  17. Evet hocam burak hocanın konusunu da okumuştum. Ağrı yok evet sadece görsel, sadece küre girersem tekrar bir büyüme sağlar mı ondan biraz süpheliyim. Özellikle GH'larda
  18. Bölgesel ödemden kastınız periferik deri altı ödemleri mi ?
  19. Novalife gerçekleri - mutlaka oku (!)

    Burada olan reklamcı arkadaşı değil de ana satıcıyı tanıyorum. Bende ürün aldım ondan, bolde almıştım sorunsuz 18 hafta kullandım ama testo olayını bilemedim. Çok geçmiş olsun, bitkisel kür postumda detay bekleyen arkadaşsınız değil mi karıştırmadım ?
  20. Tamamdır hocam teşekkür ederim
  21. Merhabalar, Total ve serbest testesteron düzeylerim normal mi düşük mü araştırdım fakat tam anlayamadım. 1.5 sene önce küre girmiştim evliyim fakat cinsel anlamda isteksizlik yaşıyorum. Eğer değerler normalse bu libido düşüklüğü neyden kaynaklanıyor olabilir. ? Testo Değerleri Yeni Kan Değerleri
  22. Kan ve testosteron testlerimi paylaşacağım 🙏 Tamamdir İnşallah 🙏 Saolun hocam tamamdir 🙏 Fakat gece 1 tatlı kaşığı alıp yattim ama uyuyamadim hararet bastı 🙂 Gündüz alsam acaba birsey fark eder mi hocam? İLK gün psikolojiside olabilir tabi
  23. Haklisiniz ama İlaca hiç girmeyim dedim hocam, @SERKOhocamın tarihini bugün aldim ek olarak safran ve azgin teke otu da ekldim üzüm çekirdeği ve fındık tozleri yerine yağlarını aldim.1 litre falan yaptım bakalim bu geceden itibaren başlıyorum gelismeleri ve 1 ay sonra testo sonuclarini tekrar burdan paylaşacağım. İhtiyacı olan arkadaşlarada net bir bilgi olur. 1350 tuttu
  24. Eksik olmayın hocam okuyorum ekran alıntılarını aldım. En kısa sürede aktarda yaptırıp başlayacagım bu küre, ihtiyaç halinde sizi tekrar rahatsız ederim. Bilgilendirme için minnettarım.
  25. Tamamdir hocam cok teşekkür ediyorum ilginiz için @SERKOhoca ile iletişime geçmek isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×