Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

The.mechanic

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

The.mechanic kullanıcısının paylaşımları

  1. Yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum

    Herkese merhabalar foruma kayıt olalı 1 haftaya yakın bir süre oldu . Kayıt olur olmaz Burak @Loving hocamla iletişime geçtim zaten baya yardımcı oldu konuştuk bir abi kardeş olarak konuştuk çok teşekkür ediyorum kendisine . Ben 4 sene boyunca kick boks , muaythai ile uğraştım.Sıkı bir formum vardı en azından ben çok seviyordum vücudumun o halini . Sonra üniversite sonlarında doğru finaller tezler geçim sıkıntısı derken 3 senede bayağı bir kilo aldım 70 75 kgdan şuan 111 kiloyum . Tabi haliyle Kalp, problem çıkarmaya başladı taşikardi ve tansiyon oluştu. Doktor kalp duvarı(kası) kalınlaşması olduğunu öncesinden ağır bir spor yaptığım için olabileceğini söyledi . Norvasc ve dideral kullandım bir süre sonra spor yaptıkça bıraktım. . Kendimi daha iyi hissediyorum Allaha çok şükür . Ama dinlenme nabzım ortalama 80-90 arası . Kardiyoda nabzım 180lereçıkıyor . Şimdi yağ yakımı için kalbi zorlamayacak Hgh fragment düşünüyorum. Sizce yanına birşeyler eklemeli mi yoksa Hgh ı hiç kullanmamalı mıyım ? Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden çok teşekkürler.
  2. Yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum

    Hocam bilgilendirmenizi özveriyle okudum yorumladım . Dediğiniz gibi amacım fazla dilim yemek değil inanın ki öyle diyetler yapıyordum ki konuşmaya halim kalmıyordu böyle 12 kg verdim 1 ayda ipin ucu kaçtı ve 1 ayda geri aldım ve anladım ki öyle birden yememekle de olmuyormuş galiba söylediklerinizde haklısınız ben kalbi yorduğunu bilmiyordum sadece süreci hızlandırırım diye düşündüm . Sonuçta sihirli bir değnek değil elbette yan etkileri var ama ben baş ağrısı enjeksiyon bölgesinde ağrı olarak araştırmıştım . Eğer clenbuterolde olduğu gibi olmasada kalbi zorladığını bilmiyordum . İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
  3. Igf1 lr3 & peg mgf & hgh fragment 176-191 kombinasyonu

    İlginiz için teşekkür ederim . Burak abiden alacağım kesinlikle . İgf 1 LR3 hakkında ne düşünüyorsunuz kombinasyon yapmalı mıyım sizce?
  4. Hgh frag sivi kullanimi

    Hocam merhabalar bende bu konu üzerinde araştırma yapıyorum . Kullandınız mı?. İyi günler
  5. Igf1 lr3 & peg mgf & hgh fragment 176-191 kombinasyonu

    merhabalar ben aslında hgh frag denemeyi düşünüyorum sadece Burak hocamla iletişime geçtim zaten . Yan etki olarak düşük bir ilaç istediğimden hgh ı seçtim sadece . Kalp çarpıntı problemim var ve dinlenme nabzım ortalama 90 olduğu için diğer ilaçlar kalp konusunda sıkıntı çıkaracağını düşündüm çok araştırma yaptım kalp ile ilgili pek bir yan etkiye rastlamadım . Siz değerli abilerim kardeşlerim olarak ne önerirsiniz . Zaman ve spor yönünden sıkıntı yok gün geliyor 3 saat gün geliyor 2 saat antrenman + kardiyo yapıyorum .
  6. Igf1 lr3 & peg mgf & hgh fragment 176-191 kombinasyonu

    Hocam merhabalar . Uzun zaman olmuş yine de sorayım nasıldı etkileri . Yan etki olarak neler yaptı? Bilgilendirirsen sevinirim .
  7. Giriş gelişme sonuç.

    Maşallah hocam gerçekten tebrik ederim
  8. Amca kürü :)

    Abi merhabalar gelişimini teker teker okudum inceledim. Tebrik ederim seni gerçekten .

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×