Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

JokerJoker

Üye
  • İçerik sayısı

    236
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

JokerJoker kullanıcısının paylaşımları

  1. Only testo

    12-24 hafta boldenon yapacağına 10 ay only testo kürü yapın çok daha kazançlı olacaktır. 2 ay dinlenip diğer yıl devam edersiniz.
  2. Geçmek bilmeyen ağrılar

    Ağrılarınız kas içinse yıl içerisinde hafif antreman programları ekleyebilirsiniz. Böylelikle hem süreklilik sağlanır hemde kaslarınız dinlenmeye fırsat bulur bir sonraki ağır dönemde daha sert girmeye hazır olur. Biyolojik olarak bir hareket üzerinde kasa hipertrofik büyüme sağlamak için o hareketi en az 8-12 hafta tekrar etmek gerekir. bu yüzden antreman planlarımı hep en az 12 haftalık tutarım. Size de bunu tavsiye ederim. Örneğin yılın ilk 3 ayı 6-8 tekrarlı yüksek kg çalışıp sonraki 3 ayı 8-10 tekrarlı hafif kilo bir sonraki dönemde 12-16 tekrarlı daha hafif kg giriyorum. Sonra tekrar başa 6-8 tekrarlı antreman rutinime dönüyorum. Tabi çalışma setlerimin önüne her zaman piramit şeklinde ısınma setleriyle başlıyorum. Eklem ağrıları içinde kollajen kullanımından çok fayda gördüm. Bazı hareketlerde ek bir ağrı hissediyordum o hareketleri programından çıkardım. Daha sonra haftada 2-3 saat pilates pilates yapmaya başladım. Özellikle bel ve boyun eklemleri üzerindeki ağrı ve baskı sıfırlandı diyebilirim. Bunlar benim kendimde çözebildiğim problemler. Umarım yardımcı olur.
  3. Evde çalışacağım kür yapabilir miyim?

    https://www.pasificshop.com/u/934/pasifik-pro-power-rack https://www.pasificshop.com/u/931/pasifik-flat-incline-decline-bench Bu iki ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Squat,incline bench,flat Bench,decline Bench, dips, barfiks, over head press gibi daha yazamayacağım onlarca kombinasyonu 2 alet ile çıkarırsınız. Ev için kombine cihazlar daha uygun. Pasific ürünleri de dayanıklıdır. Birçok işyeri veya sitelerin spor salonlarında bu firmanın ürünleri mevcut.
  4. Evde çalışacağım kür yapabilir miyim?

    Her ne kadar evde olmaz deselerde evde çok daha verimli geçiyor. Eğer ayıracak güzel bir oda veya garaj varsa salondan yüz kat daha iyi. Önceden yüzlerce çeşit alet yoktu. Barbell hareketleriyle yapılmayacak vücut yok. Mr. Olympia olma gibi bir hedefiniz yoksa home gym her türlü tatmin edecektir. Siz ürünlerinizi almışsınız fakat yeni kuracak arkadaşlar için birkaç tavsiyem olabilir. Öncelikle incline,Bench press için ayrı ayrı cihaz almaya gerek yok. Smit machine de ev için uygun değil. Onun yerine pasific sporun squat kafesi ve incline decline sehpa olsa 3 aleti çıkarır. Ayrıca squat kafesini barfiks için de kullanabilirsiniz. Flat Bench için ayrı bir sehpa şart çünkü ayarlı sehpalar çok güvenli değil. Flat Bench için de gymholix in sehpası çok güzel. Hem küçük hemde +600kg kapasiteli. Haricen plakalarınız döküm olmalı ki az yer kaplasın. Gördüğüm kadarıyla plastik plaka var. Bir adet T bar row eklenirse sırt için barfiks,barbell,t bar hayli hayli yeter. Bu sistemde tek eksik bacak bölgesi. Squat tek başına yetmiyor. Daha profesyonel kurulacak bir home gym de bacak için aletler eklenebilir. Böylelikle tek odada salonda yapacağınız bütün egzersizleri yapabilirsiniz. Isınma için ip atlama, hiit cardio egzersizleri yapabilirsiniz. Böylelikle anlamsız yer kaplayan koşu bandı veya bisiklet almak zorunda kalmazsınız.
  5. Gainer ishal yaptı

    Günlük servis sayısını azaltabilirsin. Aç karna içiyorsan zaten cırcır olman normal. Özellikle patates, prinç yedikten sonra içmelisin. Gainerla beraber 1 tablet reflor de bağırsakları tutmaya yeterli gelebilir. Bu yöntemlerin hepsinde başarısız olursan günlük beslenmende karb miktarını arttırıp gainer etkisi alabilirsin. Günlük diyetine fazladan 2 bardak princ ekle gaineri çöpe at.
  6. Testosteron enanthate deca boldenone dianabol kürü

    İlaçlarınız çalışmıyor. Ama çalışmaması sizin için avantaj zira bu kadar çeşitli ilacı bu dozda kullanacak bir formunuz yok. İlaçların çalışmamasında sadece ilaç kalitesi değil başka faktörler de düşünülmeli. @rastlantisal hocamız daha iyi bilir. Çeşitli ilaç kullanımına gidecekseniz eğer yıl içerisinde belirli döngüler de sırayla kullanmalısınız. Hepsini çorba gibi kullanmanız bir fayda sağlamayacağı gibi vücudun ilaçlara karşı direnç göstermesine de yol açar.
  7. Kür içi kan bağışı

    Tip 1 diyabet için kullanılan insülin problem yaratabilir. Zaten o durumda doktor raporu da olması gerekir. E nabız da insülin ile ilgili geçmişiniz yoksa, Kızılaydaki beyan ettiğiniz insulinin bir problem çıkaracağını düşünmüyorum.
  8. Kür içi kan bağışı

    İl genelinde 10 kişinin olması zaten durumun vehametini gözler önüne seriyor. Toplanan kanın temiz olması lazım ki anonim hastalara verilebilsin. Kızılay da bu konuda çok seçici olmak zorunda.Ülkemizin %90 ı diabet,tansiyon hastalıklarından ötürü ilaç kullanıyor. Sağlıklı bireyler ise beslenme bozukluğuna bağlı 30 lu yaşlarına gelmeden sağlığından oluyor. Temiz donor bulmak gerçekten zor. Bu yüzden uygun verici olunca listeye ekleniyorsunuz sürekli SMS ile teşvik edilmeye çalışılıyor. Hgb fazlalığında kanı alıp imha eden hastane her şehirde bulunur. Genellikle üniversite hastanesinde bulursunuz. Her ilde bu işlemi yapan mutlaka 1 hastane vardır. Gittiğiniz hastane yapmıyorsa sorun sizi yönlendirir. Test için alınan kan çadırda sonuçlanmıyor. Gün içinde toplanan tüpler test için labaratuvara gidiyor.
  9. Kür içi kan bağışı

    Kızılay kan bağışı öncesi yapılan testlerde hemogram,biyokimyaya bakılıyor. Detaylı hormon bakılmıyor. Zira her bir test için ayrı tüplerde kan almaları gerekir. Çünkü 1 tüp ü test cihazına soktuğunuzda tüp o cihazda kalır. Aynı tüple 3-5 test birden bakamazsınız. Eğer bakılan hemogram,crp,biyokimya değerlerinde bir anormallik yoksa verdiğiniz kan hastaya ulaşabilir. Fazla kanın vücuttan atılması da her şehirde belirlenmiş hastanelerde yapılıyor. Genellikle üni hastaneleri bu işlemi yapıyor. Normal bir Devlet Hastanesi'nde yapılmıyor.
  10. Amca kürü :)

    Merhaba, maşallah çok ilerleme kat ettiniz tebrik ederim. Bu şekilde devam etmeniz dileğiyle. Bu iki pozunuza istinaden kanatlara odaklanıp hacim kazandırabilirseniz eğer ; göğüsler için yan profilden daha kalın bir görüntü elde edebilirsiniz. Ön planda olan omuz görüntüsünü de bir miktar baskılamış olursunuz.
  11. Testo + bolde + dianabol ama pct yok!

    Kür öncesi ve kür ortası sonuca göre hipofiz tamamen sıfırlanmasa bile bir miktar baskılanmış. Buda yeteri kadar baskıya maruz kalırsa sıfırlanacak demektir. Bir sonraki kürlerinizde sıfırlanır. Sonsuza kadar böyle gitmez. Bu durumda klomen tamoxifen kullanımı için acele etmeye gerek yok fakat testislerin durumuna göre HCG kullanılabilir. Son testinizde testo 1000 den yukarı, bu yüzden 1 ay sonra bir test daha yaptırmanız gerekebilir.
  12. Vücut testosteronu neden çalıştırmaz? cevaplarsanız çok mutlu olurum.

    Dışardan alınan testonun çalışmaması diye bir durum söz konusu olamaz. Daha önce okumuş olduğum bir makalede testesteron kullanıp spor yapmayan erkeklerle testesteron kullanmayan ve spor yapmayan erkekler karşılaştırılıyor. Testo kullanıp spor yapmayan erkeklerin kas hacminde artış görülüyor. Testesteron girdiği zaman vücutta anabolik etki hemen artış gösteriyor. Tabi bu dueum antremansiz şekilde vücut yapacağınız anlamına gelmiyor. İyi bir vücut için antreman+beslenme+uyku şart. Sizin durumunuz kişisel ve anladığım kadarıyla yanlış beslenme ve yanlış antreman rutini ile yağ oranınız yükselmiş, sulanmişsınız. Tabi enjeksiyonlarınızın içeriğinde testesteron olduğu da meçhul içerisinde Kortizol olan ilaçları kullanıp testesteron kullandığınızı zannettiniz. Buda sizi yağlandırıp sulandırdı. Pct döneminde de yine yarım yamalak geçip egzersiz ve beslenme rutinini bırakınca vücut iyice patates olmuştur. Bu durumda çözümünüz için öncelikle rutin testlerinizi yaptırıp çıkan değerlere göre adım atmak olacaktır. Bu sırada kilo verip yoğun cardio egzersizleri ile dolaşım sistemini tetikleyip yağ oranınızı düşürmelisiniz. .
  13. Paligis 3mg ,etken madde (paliperidon)

    Depresyon dönemsel yaşanabilir. Bazı hastalarda kronikleşir, kişi haftalarca hatta aylarca depresyondan çıkamaz. Tedavisi mümkün fakat zaman isteyen bir hastalıktır. Kaygıya ve bu kaygıları okb ye götüren düşünceler arttıkça kişi kaçınılmaz olarak depresyona sürüklenir. Kaygılarınızın ve düşünce bozukluğunun çözümünü ancak deneyimli bir psikolog gözetiminde bulabilirsiniz. Altındaki ana sebebi çözemediğiniz sürece hastalığınız son bulamaz. İlaçlar, kaygılarınızı ve düşüncelerinizi törpüleyip rahat hissetmenizi sağlar. Psikolog eşliğinde terapi seanslarına başladığınızda sizi adapte eder. Psikoterapi uzun ve zor bir süreçtir. Kişiye göre 6-8 ay veya 2-3 yıl sürebilir.
  14. Paligis 3mg ,etken madde (paliperidon)

    Oral tablet kabul etmeyen hastalara genellikle xeplin(paliperidon enjeksyon formu) reçete edilir. Yarılanma ömrü çok uzundur. Ayda 1 enjeksyon hastanın ilaç kullanımında süreklilik ve takibi kolaylaştırır.Şizofreni diye belirtilse de anksiyete bozukluğu,uyumsuzluk,paranoya,depresyon gibi durumlar için de yazılır. Bu tür ilaçların yan etkileri yüksek dozda çok belirginleşir. Xeplin ilk yükleme dozu 150mg enjeksyonla başlar. O dozlarda hem etkisi hemde yan etkisi gayet hissedilir. Siz 3mg oral tablet kullanıyorsunuz. İnternette yazan yan etkilere maruz kalmanız çok düşük bir ihtimal. Antipsikotik ilaçlar psikolojik etkilerini 6 aydan sonra gösterir. 2-3 kutu ilaç kullanmayla biyolojik ve psikolojik değişiklik yaşamazsınız. Ayrıca tedavilerde çoğunlukla 2-3 ilaç beraber kullandırılır. İlk kez gidiyorsanız birsonraki aylarda yanına başka ilaçlar da başlarsınız. Burda korkmanız gereken ilaç çeşitliliği değil aldığınız ilaçların dozudur. Reçetesinde 60mg sertralin,paroksetin,risperidon olan hastalar var ve onlar şizofreni değil. Müracaat ettiğiniz hekime güven duymuyorsanız tedavi bulmanız çok zor. Öncelikle güven duyduğunuz bir hekime gidin. Aklınızdaki düşünceleri hekiminizle paylaşın. Clickbait sitelerde, kahvede,okulda, işyerinde "o ilaçlar adamı bayıltıyor yeaa" "abi git bı müzik kursuna,sahilde yürüyüş yap,kafana takma" gibi tavsiyelerde bulunup muhabbet eden arkadaşlarınıza kulak asmayın. Hayat sizin ve kendi hayatınız için kararları siz verin.
  15. 19 yaşında kısa süreli kür kullanımı

    Tek seferlik kür olmaz. Ola bile pct için düzenli ilaç kullanımı gerekir. Askerde ağrı kesicilere bile el koyup tek tek verirler. Rahatlıkla ilaç kullanılmaz, büyük sorunlar doğurur.
  16. Steroid kullanırken çok yüksek kalori almasakta büyünebilir mi ?

    Ergenlik çağında değilseniz ve ortalama biriyseniz, vücudunuz haftalık 50mg civarı testo üretir. Vücudunuzdaki testesteron seviyesi kas içindeki su oranını da belirler. Haftalık 500mg testo kullanmaya başladığınızda; vücudunuzda olması gerekenden 10 kat fazla testesteron çalışıyor olacaktır. Buda kasların, normalden daha fazla su tutmasına sebep olur. Kas içindeki su tutumu da aynada hacimli bir görünüm sağlar. Enjeksiyonları bıraktığınızda; vücudunuz normal testesteron seviyelerine geldiği zaman kaslardaki su miktarı da normale dönecektir. Su ile gelen hacimli görüntü aynı şekilde geri gidecektir.
  17. George peterson - mr.Olympia 2021 - otel odasında ölü bulundu

    Redcon markasının 3. Ölen sporcusu. Ticari kaygı sağlayan sponsorlar, sporcuların sağlığını umusamıyor. Sporcularda; sponsorluk ücretinin kesilmemesi için; çok sert protokolleri çok yüksek dozda uyguluyorlar. Buda üzücü sonuçlara götürüyor. Andreas Münzer' in sponsorları, sponsorluk sağladıkları dönemde, doktor kontrollerinin yapıldığı, takip altında olduğunu basın açıklamasıyla halka duyuruyorlar. Fakat Andreas 'ın arkadaşları onun hiç doktora gitmediğini söylüyor. Yarışmalara katılmazsa sponsorluğu sonlandırdıklarını, bu yüzden senede 2-3 yarışmaya katılmaya zorlandığını da belirtiyorlar. Acı olan şey, basın açıklamalarının; bütün suçu sporcuya ve kullandığı ilaçlara artmasıdır. Hayatını idame ettirebilmek adına; sınırlarını bu kadar zorlamasında, tek suçlu sporcu değildir. Asıl suçlular sporcuları bu duruma düşürenlerdir.
  18. Herhangibir tepki göstermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Lihtenştayn'da nüfusun %98 i kayakçı ve kayak milli spor. Lihtenştaynda 30 yaşında kayakçı, antreman disiplinine sahip bir insan VG ye başladığını düşünelim. Öte yandan Türkiye'de hayatı boyunca 10km koşmamış,yağ oranı yüksek, içki sigara içen birinin VG ye başladığını düşünelim. İki kişiyi kıyaslarsak gideceği yol kesinlikle aynı olmayacaktır. Zaten o yollar da aynı kapıya çıkmayacaktır. Yazınızın bu kısmına katılmıyorum. Görünen o ki kür sonrası TRT elzem durumda. +10 yıl kür sonrası TRT de kalınmaz ise kas ciddi miktarda kas kaybı yaşanıyor. Haricinde cinsel fonksiyon bozukluğu da cabası. Buda fizyolojik olarak bağımlılığımızı net bir şekilde gösteriyor. Psikolojik bağımlılığı başka bir boyutu. Yasa dışı ve uyuşturucu kategorisinde olmasının ana sebebi hocamızın belirttiği durumdan ötürüdür.
  19. 40 yaş üstü TRT elzem,kesinlikle olması gereken birşey değildir. Bu tür tedaviler kişilere özeldir. Misal ileri yaşlarda, gözlerde; yakını görmeme,katarakt problemi yaygındır fakat herkeste bu hastalık yoktur. 40 yaşını geçtim, hormonlarım azaldı, hemen TRT başlayayım diye düşünmek doğru değil. Başka bir örnekle; Avrupa'daki ki 40 yaş üstü insanlar duygu durumlarını stabil etmek için Akineton,diazem kullanıyor. Bu yüzden bende daha mutlu hissetmek içi günde 5 kapsül akineton,5 kapsül diazem alıyorum. Kürüm bitince de ölene kadar 1 er kapsül devam edeceğim. Ve bağımlı değilim. Diye yazmış olsaydınız da benzer şeyleri söyleyecektim.
  20. Birçok insan uyuşturucular hakkında bilinçsiz. Uyuşturucularla steroidler eşdeğer görülür fakat birçok durumda steroidler daha tehlikelidir. Keyif için kullandığınız uyuşturuculara benzemez. 1 kez kullanımda bile hipofizi tamamen kapatıp vücudunuza kalıcı zararlar verebilir. Öte yandan eğer meth bağımlısıysanız önce bağımlılığı yenmeniz gerekir. Bunun için spor sizi motive ediyorsa ilaç kullanmanıza gerek yok. Sporda; ilaçsız ilerleyip, bağımlılığınızdan kurtulun. Bağımlılığı yeni bir bağımlılıkla yenmeye çalışırsanız, sporu bıraktığınız anda uyuşturucuya geri dönersiniz. Hatta uyuşturucuya dönmek için; bilinç dışı, spordan uzaklaşırsınız. Sporcuların bir dönem kullandığı, "G" de uyuşturucu katogorisinde. Andreas munzer de günlük 1-3 adet captagon alıyordu. Tecrubeli sporcular +10 yıldan fazla Steroid kullanıyor. Sonrasında da TRT ile testesteron kullanımına devam ediyor. Bu durumda testesterona bağımlı yaşıyorlar.
  21. Fsh lh değerleri normal

    Bunu anlamanın yolu çok kolay. Eczaneden sustanon alıp, 4 hafta kullanımdan sonra test verin. Daha sonra test sonuçlarınızı karşılaştırın.
  22. Acil yardım

    Haklısınız. Hızlı yazınca bu tür hatalar yapabiliyorum. Hatamı gösterdiğiniz için teşekkürler. Sayenizde artık daha dikkatli yazmam gerektiğini farkettim.
  23. Acil yardım

    İnsanlara türkçe yazmak neden bu kadar zor geliyor. Ülkemizde öğrencilere; ilkögretim,ortaokul,lise dahil en az 11 yıl Türkçe eğitimi verilmiyor mu ? Anlayamıyorum.
  24. Idman öncesi pre workout

    Corasprin hariç diğerleri kullanılabilir.
  25. Watson marka kürüm sahte olabilir mi

    Şimdiye kadar Watson kullanmış kimi gördüysem Total testo lab sonucu 1500> . Boş ilaca denk geleni henüz görmedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×