Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

rastlantisal

Moderatör
  • İçerik sayısı

    5.835
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    306

İletiler bölümüne rastlantisal kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Mustafa.clk1911, 6 saat önce yazdı:

    Hocam peki e2 yükseldiğini anladığıniz zaman arimidex yerine tamoxifen kullanılirsa aynı etkiyi verirmi

    Aynı etkiyi vermez. Arimidex direk ve kesin, tamoksifen ise uzun soluklu ve bünyeye göre değişen bir dolaylı E2 düşürme etkisine sahip. Tamoksifen benim bünyemde çok sivilce yapıyor mesela.

    ******************************************************

    Geçen seneki uzun kürümde olan yine oldu. Geçen sene artık kalçama iğne sokamıyordum. Kaslar o kadar sertleşmişti ki ya eğiliyor yada köreliyordu. Şimdi aynısı bacaklarda da oldu. Yani bölge değiştirme zamanı geldi. Son iki enjeksiyonu tricepslerden yaptım. Gayet de rahat oldu. Kısa esterde iken de öyle yapıyordum ama kısa esterin acısı başka bilirsiniz.

    Ayrıca bu hafta yeni programımın A hafta kısmını uyguladım. Alışık olduğum old school - Power lifter düzeninin dışında daha yeni nesil BB tarzı baya bir zorladı diyebilirim. Ağırlıklar düşse de daha çok hırpalandım. Bugün bacak+kalça günü. 

    Şuan 4 gün ağırlık (split) + 2 gün kardio (3 saat basket maçı + 1,5 saat kick box) şeklinde düzeni oturttum. 

    BB antrenmanlarını yüksek nabızla yaptığınızda tüm kondisyonunuzu pozitif yönde etkiliyor. Performans için illaki çıkıp koşmanız gerekmiyor. Ağırlık antrenmanlarındaki genel nabız yoğunluğunuzda buna yetebiliyor. Çarşamba günü 2 kardio antrenmanımda da en yaşlı ben olmama rağmen, ikisini de bitirebildim. Üstelik trenin düşük nefes kapasitesi etkisine rağmen...

    6634e3917fca6_WhatsAppImage2024-05-03at16_08.34(1).thumb.jpeg.fba770630b0a178bca3d91677db34352.jpeg

    Sırt + Ön kol gününün ardından.

    6634e3e9af272_WhatsAppImage2024-05-03at16_17_11.thumb.jpeg.bf69e2909de9fd769ecfe252cf315cb8.jpeg

    Kick box antrenmanının ardından.

    Saygılarımla.


  2. Mustafa.clk1911, 3 dakika önce yazdı:

    Hocam selamlar gün günlüğünü takip ediyorum. Merak ettiğim bir şey var siz 250 değilde 125-150 mg başlasaydınız yinede e2 ve prolaktin aynı hızda yükselmeye devam eder miydi yoksa daha uzun zamandami yükselirdi. Bu konuda tecrübeniz vardır

    Doz ve yan etki birbiri ile doğru orantılıdır. Doz arttıkça yan etki de artar. Başında yada sonunda önemli değil doz artırdığında yan etki de artar.


  3. Mustafa.clk1911, 6 dakika önce yazdı:

    Hocam selamlar peki TRT yaparken HCG uygulamasi nasıl olmalı pregnyl olmadığı için ovitrelle kullanabiliriz onuda kaç ünite vurmak yeterli olur 

    Bunun direk bir cevabı yok. Ama ovitrelle uygulanacak ise tek dozda uygulanmalı. Testislerin durumuna göre kalan doz ayarlanmalı. Keyfe keder yapılmamalı. Çünkü kullandıkça vücudun bu ilaca direnci artacaktır.


  4. Pinokyo, 1 dakika önce yazdı:

    Hocam o kadar çok denedim ki bu zamana kadar artık direk ilaca geçmek istiyorum. HGH olabilir, steroid olabilir, gözü kararttım. Bana önerebileceğiniz bir kür varmıdır kafama göre de yapmak istemiyorum çok masraflı olacak çünkü.

    İlaca girince de uçmayacaksın. Aslında sana bunu anlatmaya çalışıyorum. Çok çok zaman alacak istediğin kütleye varmak. 

    • Beğen 1

  5. Pinokyo, Şimdi yazdı:

    Dışardan bakınca zayıf durmuyorum ama kemiklerim çok zayıf, kız arkadaşımın parmakları ya da bilekleri benimkinden daha kalın mesela

    Bu da genetik. Ama bunun da üstüne kas giydirdiğinde sonuç başka oluyor. Senle aynı boy kalın kemikli birine göre 80kg'a ulaşman daha uzun sürecek. Ama senin 80km ağırlığının görüntüsü ile onun 90kg'ı aynı görünecek. Benim başlıklara gir göz atmanı tavsiye ederim. Fikir verir.

    • +1 1

  6. Tam benim bünye. Kilo almak için ilaçta kullansam çıkmam gereken kalori 4500++ 

    Seninde böyle yapman lazım. Ayrıca günlük protein alımı çok önemli. 

    Üstüne bir de göbek bölgesi çok yağlı diyorsun. Bu da seni slimFat dedikleri vücut tipinde yapıyor. 

    İlk yapman gereken göbekten kurtulana kadar kalori açığı yaratıp %10-%12 civarı yağ oranına düşmek. Kalan temiz ağırlığı gördükten sonra 4500+ temiz kalori alarak bulka geçmek. 

    • Beğen 1

  7. Merhabalar. 

    Matematik yalan söylemez desturu ile ezbere iş yapmadan bakalım elinden gelen her şeyi yapmış mısın emin olalım. fatsecret programına günlük yediğin içtiğin her şeyi girip en alttaki kısmın ekran görüntüsünü buraya atar mısın? 

    Kendimde kilo alamayan biri idim. Yani kilo nasıl alınır nasıl verilir çok iyi biliyorum. Rakamlardan emin ola ola ilerleyelim.

    • Beğen 1

  8. Gainzzz, 4 dakika önce yazdı:

    arkadaşlar 8 haftalık 300 prop-300 masteron-150 tren ace almayı düşünüyorum. bu kürde definasyon hatrına trenden ne kadar verim alırım ve tren etkilerini minimalize etmek, tren dick yaşamamak için neler yapılmalı? tren sonrası only enanthate esterine geçip 8 haftada gitmek mantıklı mı? tren kullanımı sırasında her 10 günde bir 1500 pregnyl uygulamayı düşünüyorum

    Bol bol E2 ve Prolaktin testi yaptıracaksın. Ne yükseldi ise onu aşağı çekeceksin.

    Ama trende en büyük tehlike ağır metaller. O yüzden antioksidan kullanımın hat safhada olmalı. Vücutta karaciğer ve deri altında birikiyor.


  9. BGslayer, 8 saat önce yazdı:

    Merhaba dostlarım sizden cidden bu konuda yardım istemek zorunda hissettim kendimi, bizim kulüpte Anabolizan kullanımı normal karşılanan bir şey -zaten bg'de doping testlerini 2 ay önce kaldırdılar- ve biz -Büyükler olarak- zaten kullanıyorduk bizim de kulübümüzde bir kardeşimiz var. Çok yetenekli ancak sabırsız bir çocuk, Mahmut diyelim adına.

    Bu Mahmut kardeşimiz abilerinden özenti -çok yüksek ihtimalle de benden- küre başladı ancak yaşı çok küçük -15 yaşında- ben bunu her ne kadar uyarsam da inat edip devam ediyor ve ben kendimi bu konudan çok sorumlu hissediyorum.

    En son uyardığımda şöyle bir cevap aldım kendisinden "Ha senin yaşında kullanmışım ha bu yaşta kullanmışım ne fark eder?" O anda içimden bir şey demek gelmedi ancak uyarmama rağmen de dinlemiyor, ne yapmam lazım?

    Ailesine haber vermeni tavsiye ederim. İlacı kimden aldığı dahil tam teşekküllü bilgi ver.

    • +1 2
    • Tamam 1

  10. Prolaktin, doğal bireylerde inip çıkabilir. Tek testin bir anlam ifade edebilme ihtimali yok. 3-4 aylık süreç içinde her ay test yapılarak bir kanıya varılabilir. Stresli dönemindir, yorgun dönemindir prolaktin çıkar. Örneğin kendi oğluma hormon testi yaptırırken kan vermekten aşırı korktuğu için stres tavan yapmış ve prolaktin yüksek çıkmıştı. Sonraki testte ise telkinlerim sayesinde hiç endişe etmeden kan verdi ve normal çıktı. Eğer ilk teste göre aksiyon alsa idik hata ederdik.

    • Beğen 1

  11. Ovitrelle ve türevleri testis gelişimi için kullanılıyor. Klomen ise hipofizi baskı altında bırakıp "zaten gelişmiş olan testisler sayesinde" LH ve FSH üretimini tetiklemek için kullanılıyor. Yani enjeksiyon yaptıktan sonra testislerin gelişimi ve toparlanması için ilacın tesirli süresi boyunca zaman tanımak daha akıllıca olacaktır. 

    Bu olmazsa olmaz değildir ancak işin raconu böyledir.

    • Beğen 3

  12. AREN, 10 dakika önce yazdı:

    @rastlantisal @metinav @Rdm @Mickeyabilerim bir de sizin görüşlerinizi alabilir miyim 🌹

    Çok düşük kaloriden de kaynaklanıyor olabilir. Metabolik kalorinin 500 kalori altında gidebilirsin. Yada dalgalı karb tekniğini uygulayabilirsin. 

    Bir de günlük beslenmeni kalori takip uygulamalarından birine girip SS olarak atar mısın? Toplam kalori , toplam karb, toplam protein, toplam yağ şeklinde günlük özetler oluyor.

    • Beğen 1

  13. Vezuchiy, 16 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar testo prop masteron prop ve tablet winstrol küründeyim 10 gün sonra ilaçlarım biticek bir kaç yere sordum ve ilacı bıraktıktan 2 gün sonra pct yapmamı tavsiye ettiler kısa esterden kaç gün sonra pct yapılır? @rastlantisal @metinav

    Çok doğru bir yaklaşım olmaz.

    godofdark, 16 saat önce yazdı:

    Testo p. nin yarılanma ömrü zaten 3 gün civarında, 2 gün sonra felan yapmaya gerek yok.

    Son enjeksiyondan sonra 1 hafta bekleyip tahlile göre pct ayarlanır.

    Bu ise gayet doğru bir yaklaşım olur. 

    • Beğen 2

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×