Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

GetShredded

Üye
  • İçerik sayısı

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne GetShredded kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. kutluuhan, 3 dakika önce yazdı:

    Yok be abi uzun tutmuyorum daha yeni başladım 11 ay falan oldu 😂 

    • Tren Ace 
    • Winstrol 
    • Testo p 

    Eski kamikazeyim ben eskiler bilir formda helvamı bekleyen çok arkadaş vardı 😅 ama artık dozları çok düşük tutuyoruz Antrenörümde Burak hoca da kızıyor ben ne önersem hep altını giriyoruz uzun vade düşük doz daha mantıklı vücuda biranda yüklenip hızlı form tutup ilaçları salmak zorunda kalmak yerine düşük doz hep form tutuyoruz. Tüm değeri hep referans aralığında gidiyoruz.(tabi dozlar kamikaze biri için düşük 😂) 

    Gerçekten bende görünce inanamadım antrenmanlar nasıl? haftada kaç gidiyorsun sistem tek mi itiş çekiş mi?

    Burak @Loving abi ve sen mucizeler yaratmışsınız helal olsun :) 


  2. ulquiorra_z, Şimdi yazdı:

    para yok hocam açıkcası 400 giricek. 

    trenbolone alsam 200mg o daha iyi etki eder mi? güç bakımından tabiki tek amaç güç

    Abi en büyük hata bu para yoksa yapma yani sporu yapma değil yanlış anlama decayı alma. 

    Para olmuyor mg düşürmeye çalışıyorsunuz veya 5 liracıların eline düşüyorsunuz ister istemez.

    Only testo yap hocam yanına ox veya anapolon yeterli bence. 

    Tren gerçekten orijinalse 200 yeter 10 hafta.

    • Beğen 1

  3. ulquiorra_z, 07.11.2023 - 21:50 yazdı:

    selam hocalarım dinlenme sürecinden sonra testo deca anapolon (anapolonu kickstart olarak değil cyclein sonuna doğru eklemeyi düşünüyorum güç olarak finalde max performansımı daha iyi görmek için) kürüne gireceğim sorularım olcaktı.

    • 10 hafta 200deca dan verim alırmıyım? güç olarak iyi bir geri dönüş sağlarmı?
    • Anapolon dozajlaması ve kaç hafta kullanılmalı maks?

    200 hiç bir şey anlamzsın 400 altı decada boşuna heyecan aramak bana göre

    anapolon ben 100 mg kullanıyorum ilk 2 hafta son 3 hafta 50 mg

    • Beğen 1

  4. Sparta34, 10 saat önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlar. Bunla ilgili bir konu var ancak tam detaylı değildi. 5mg flakona ne kadar çözelti koymalıyım. İnsülin iğnesinin 100 yazan yerine kadar su çekip onla karıştırsam, 100mcg için bu sefer flakondan insülin iğnesine ne kadar çekmem lazım 100mcg almak için

    2ml su koyabilirsin


  5. Ben yorum yapmak istemedim önce ama şimdi dayanamayıp yazıyorum. 

    @fert denen üye art niyetli diğer konusunda 10 gün önce sp deca övüyor hatta tavsiye ediyor burada kötülüyor :)

     @Loving hocam bir baksan iyi olur bence art niyetli birisi.

    @Geleceğin Olympia'sı arkadaşım sana diyeceğim bende defalarca kullandım bir çok markayı sp de onlardan biri decasından verim aldım fazlasıyla.

    Kimi troid demiş kimi başka bir şey ama benim deneyimlerime göre kesinlike sendeki sorun deca mg ölçüsü.

    Ben hayatımda 400 altı girmedim abi fotoğrafınıda gördüm bu vücut o mg hissetmemiştir bile. Bu vücudu 1,2 level ileri götüreceksen 600 mg altı hiç bir şey yapmaz 400 mg bir çıtır harekketlendirir. Ben çevremde ve genel olarak herkesin küründe 400 mg altı deca sadece eklem sağlığı için kullanıldığı gördüm 250 mg sen 1 kg bırak 100 gr alamazsın :) Şaka değil ciddiyim. Tabi yazılanlardan şu kısımda çok doğru 4000 kalori aldığını söylüyorsun hiç ilaç olmasa gerçekten o kaloriyle senin şahlanman lazım ben ana sorunun mg olduğunu düşünüyorum. 

    @Emrahtkty kanka seninde sp deca iran testo anapolon kullandığını biliyorum çok eskiden günlüğüne bakıyordum sende bayağı memnundun hatta omuzlar vücut kürün sonunda değişik boyutlara gelmişti senin yorumun nedir? :) 

    • Beğen 1

  6. DeMoNhUnTeR, 5 dakika önce yazdı:

    Rad-140 ve MK-677yi akşamları tok karnına içiyorum.

    Bu şekilde kullandığımda herhangi bir mide fesadı yaşamadım.

    Sarmslar çalışıyor ertesi gün sürekli acıktım ve idman performansım arttı.

    Markaları Noxy Labs.

    Tek dezavantajı ml başına düşen mglar düşük rad 140 10mg/ml mk677 20mg/ml

    30 olsa kaymak olurdu.

    SP decanın Balkan deca kadar etkili olmadığını söylemiştim birkaç kişi daha aynı şeyi söylüyor.

    Şuanda Noxy Labs Decaya geçtim. Sarmslara bakarak çok çok etkili olacağına inanıyorum muhtemelen kürlerime bu markayla devam edeceğim.

    Hocam günlüğü takip listeme aldım bende bir günlük açacağım. Noxy ben burak abiden çok eskiden almıştım çok memnundum o zaman.

    Şimdi sarmlarına başladım 2 hafta oluyor mide sorunu yaşamadım ben henüz ama pozitif etkileri çok fazla inanılmaz güç artışı var

    Ben geçmişte deca kullandım treninide noxynin çok çok iyi verim aldım çizgisini bozmadıysa oldukça mutlu eder özellikle pump kalitesi çok üst düzey.

    • Beğen 2

  7. agfitness, 10/20/2017 - 14:26 yazdı:

    Öncelikle merhaba. Kendi görüşümü belirtmek istiyorum ki bu konu yabancı forumlarda da sorulmakta doğal olarak fakat şöyle somutlaştırmak istiyorum. Testosteron kürlerin olmazsa olmaz olarak kabul görmüş yapıtaşıdır. Yani bir inşaatın zeminidir. Nasıl ki malzemeler olmadan inşaatın zemini işe yaramıyor ise zemin olmadan da tuğla, demir, çimento vs. ile bina olmuyor arkadaşlar.

    Lütfen Endokrin Sisteminize sadece Testosteron alarak kötülük etmeyin. Testosteron yanında mutlaka destekleyici olacak şekilde hedefinize göre bir anabolizan ekleyin.
    Fakat anabolizan ekleme işini abartıp 5-6 farklı ürün kullananlar da var, arkadaşlar hızlı giden atın..... misali onu yükle bunu yükle hızla hacimleniyorum ohh be taş gibi oldum demeye gelmez, vücut hızlı aldığı şeyleri biriktirir ve bir yerde patlak verir bunu yaşayan profesyoneller çok.

    Lafın kısası, eğer testosteron hormonu ile ilgili problem varsa Replasman Tedavisi gerekiyorsa eyvallah alır kullanırsın ama Kas yaparken Göz çıkarmayın.
    Anladınız işte...

    Hocam anladım ama testosteronun hem anabolik hem de androjenik etkisi yok mu zaten? Yani yanına herhangi bir anabolizan almasanız bile zaten anabolik bir etkisi olacak vücuda.


  8. crash47, 9/21/2017 - 19:35 yazdı:

    hocam bu yazdıgın son kürü oldu zaten :D

    First cycle:

    • Late 2007. Less than one year of lifting. H-drol for 4-6 weeks

    • Weight: 70kg to 74kg (confirmed)

    Second cycle:

    • Early 2008

    • Test Prop 150mg EOD for 10 weeks

    • Arimidex 0.5mg EOD

    • PCT: NOLVA for 4 weeks @ 40/40/20/20

    • Weight 76kg to 85kg (approx)

    Third Cycle:

    • Late 2008

    • Sustanon 250 for 8-10 weeks

    • Tren Ace 150mg EOD for 8-10 weeks

    • Weight 82kg to 90kg (confirmed)

    after this third cycle he probably continued B&C

    clen 2 weeks on 2 weeks off 80mcg

    DNP cycle D1-4 250mg D5-12 500mg

    t3 25mcg ED while blasting

    zyzz in sadece 3 kür yapıp o forma ulaşabilmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum, ayrıca 3. kürü belirttiğinden çok daha uzun ve ağır bir kürdü hatırladığım kadarıyla. 

    Bu kürü yapmak isteyen arkadaşa da ben dahil olmak üzere forumdaki hiçbir arkadaşımız küre girmesini önermeyecektir. Bu vücut 3-5 aylık değil, bütün hayat bizim. O yüzden yormamak lazım :)


  9. verim az olur derken sen zaten çok hızlı bi şekilde yağ yakıcaksın gh siz de. yani sıkı diyet ve cardio yağ yakımına yeterli olur gh bu devrede bence çok gereksiz. illa kullanıcaksan düşük dozda only testo kürü yapabilirsin o da yağ yakımını hızlandıracaktır. ama gh bence çok gereksiz ileride kullanman yönünde benim fikrim..


  10. Son 2 hafta kürde, fotolar bu hafta başından soğuk, sizlerden 3. Kür önerisi bekliyorum :) amacım olabildiğince sürekli define kalmak. Deca düşündüm ama deca ile define kalabilmek zor. Testo e tren e nasıl olur? Bu arada daha önce parabolan kullanan var mı aramızda?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×