Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

GetShredded

Üye
  • İçerik sayısı

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

1 Takipçi

GetShredded Hakkında

  • Yaş 34
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 01-07-1989

Platform İstatistikleri

  • Yaş 34
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 34
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 34
  • Favori Spor Dalın:
    CrossFit
  1. Boldenon mu rimobolon mı?

    Bolde 500,600 mg uzun vadeli güzel verim alırsın.
  2. Gerçekten bende görünce inanamadım antrenmanlar nasıl? haftada kaç gidiyorsun sistem tek mi itiş çekiş mi? Burak @Loving abi ve sen mucizeler yaratmışsınız helal olsun
  3. Kürde saç dökülmesi.

    Masteron, wins bunlar varken kel kalacaktım neredeyse ne denediysem olmadı şampuaan, sabun
  4. Aids - hiv virüsü tüm vücut geliştirmecilerin dikkatine!

    Tayfun abi eline sağlık en hassas yere dokunmuşsun inşallah herkes okurda iş işten geçmeden.
  5. Deca ve anapolon dozaj

    Abi en büyük hata bu para yoksa yapma yani sporu yapma değil yanlış anlama decayı alma. Para olmuyor mg düşürmeye çalışıyorsunuz veya 5 liracıların eline düşüyorsunuz ister istemez. Only testo yap hocam yanına ox veya anapolon yeterli bence. Tren gerçekten orijinalse 200 yeter 10 hafta.
  6. Peptid türkiye ile tanışmadan öncesi sonrası+ ( resim )

    Vallahi hocam 2014 yılından beri buradayım her şeyi buradan öğrendim diyebilirim çok büyük nimet burası hele @metinav abi bence bu camiada en bilgili hocalardan ilaçlar konusunda. Vücut harika emeğine sağlık.
  7. Deca ve anapolon dozaj

    200 hiç bir şey anlamzsın 400 altı decada boşuna heyecan aramak bana göre anapolon ben 100 mg kullanıyorum ilk 2 hafta son 3 hafta 50 mg
  8. Frag hazırlanışı

    2ml su koyabilirsin
  9. Decadan neden verim alamadım ?

    Ben yorum yapmak istemedim önce ama şimdi dayanamayıp yazıyorum. @fert denen üye art niyetli diğer konusunda 10 gün önce sp deca övüyor hatta tavsiye ediyor burada kötülüyor @Loving hocam bir baksan iyi olur bence art niyetli birisi. @Geleceğin Olympia'sı arkadaşım sana diyeceğim bende defalarca kullandım bir çok markayı sp de onlardan biri decasından verim aldım fazlasıyla. Kimi troid demiş kimi başka bir şey ama benim deneyimlerime göre kesinlike sendeki sorun deca mg ölçüsü. Ben hayatımda 400 altı girmedim abi fotoğrafınıda gördüm bu vücut o mg hissetmemiştir bile. Bu vücudu 1,2 level ileri götüreceksen 600 mg altı hiç bir şey yapmaz 400 mg bir çıtır harekketlendirir. Ben çevremde ve genel olarak herkesin küründe 400 mg altı deca sadece eklem sağlığı için kullanıldığı gördüm 250 mg sen 1 kg bırak 100 gr alamazsın Şaka değil ciddiyim. Tabi yazılanlardan şu kısımda çok doğru 4000 kalori aldığını söylüyorsun hiç ilaç olmasa gerçekten o kaloriyle senin şahlanman lazım ben ana sorunun mg olduğunu düşünüyorum. @Emrahtkty kanka seninde sp deca iran testo anapolon kullandığını biliyorum çok eskiden günlüğüne bakıyordum sende bayağı memnundun hatta omuzlar vücut kürün sonunda değişik boyutlara gelmişti senin yorumun nedir?
  10. Demonhunter kür günlüğü

    Hocam günlüğü takip listeme aldım bende bir günlük açacağım. Noxy ben burak abiden çok eskiden almıştım çok memnundum o zaman. Şimdi sarmlarına başladım 2 hafta oluyor mide sorunu yaşamadım ben henüz ama pozitif etkileri çok fazla inanılmaz güç artışı var Ben geçmişte deca kullandım treninide noxynin çok çok iyi verim aldım çizgisini bozmadıysa oldukça mutlu eder özellikle pump kalitesi çok üst düzey.
  11. Yüksek dozda sadece testosteron kürü

    Hocam anladım ama testosteronun hem anabolik hem de androjenik etkisi yok mu zaten? Yani yanına herhangi bir anabolizan almasanız bile zaten anabolik bir etkisi olacak vücuda.
  12. TRENBOLON YAN ETKİLERİ HAKKINDA KULLANICI YORUMLARI

    Normaldir hocam, böbrekleri yorduğundan idrar koyu renk olur. Hatta ilacın sahte olmadığına, aksine iyi çalıştığına işaret eder.
  13. Yüksek dozda sadece testosteron kürü

    @frankii hocam günlük 2ml den kastın 200 mg testo p mi? haftada 1.4 g testo p yapar iyi dozaj bir de her gün iğne vurmaktan sıkılmadın mı
  14. Follistatin kullanan oldu mu ?

    @Bay-T Hocam nasıl kullandınız ürünü? Kaç gün kullandınız vs. gibi bilgileri biraz daha açık yazarak bizleri de bilgilendirebilir misiniz?
  15. Bulk küründe 6000 kalori ?

    @Bay-T hocam shake dediğiniz bildiğimiz gainer mi yoksa kendinizin yaptığı farklı bir karışım mı mevcut? Bilgilendirirseniz çok menun olurum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×